IRC-Galleria

UrsulaR

UrsulaR

Perusolotilana onni ja rauha <3 Kiitos <3

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Torstai 15.11.2007 19:11

Ei vieläkään.... Aamulla heräsin ku lääkäri keskussairaalasta soitti. Ei ehi tänään leikkaamaan. Huomen aamulla sit sairaalaan valmiiks. Viikonlopun aikana sit kai kerkii. Kai.

Mut jos ei tota lakkoa ois tulossa ni jono ois vissiin vielä pitempi. Tai siis jono ois sama mutta se etenis hitaammin. Kiirehtivät nyt että kerkii ennen sitä. Mut samalla ku koittavat purkaa jonoja ni tulee uusia tapaturmia. En tiiä. Vai purkaako ne nyt sitte sellasiaki leikkausjonoja jotka ei ois niin kiireellisiä...en tiiä onko toi nyt hyvä vai huono... Hohhoh. Nooh. Kai tää tarkottaa vaan sitä että moni on pahemmassa kunnossa ku minä. Heikoimmat ensin.

Ja mikäs tässä... Hengissä ollaan ja pystyn jotain häärimäänki. Eilenki kävin ihan ite suihkussa ja oon pessy pyykkiä. Ja petasin ite sängyn! Kauan siinä kesti ja kuivien pyykkien kaappiin laitto oli kans sellanen puolen tunnin urakka. Hehe. Meneepähän aika kivasti. Oppii arvostaan arjen askareita ja kykyä niitten tekemiseen.

Otetaan reenin kannalta. Opin pitämään sen paljon puhutun keskilinjan suorana. Runko suorana. Ja oppii polvet joustamaan ku ei voi yhtään kummarrella. Ja kun ei voi yhtään käyttää voimaakaan mihinkään, ni oppii hakemaan voiman ja liike-energian kropasta, lantiosta. Ja tasapainoki kehittynee. Ja ku pitää tehä kaikki harkiten ja hitaasti, kehon asentoja tunnustellen ja eritellen lihaksia...keskittymiskyky paranee tai sitten se mun yks pahimpia ongelmia eli se, että älä mieti, älä yritä, älä keskity vaan ole tyyni ja tee. Ja hengitystä tarkkailla kun solisluu rapsuu jos huonosti hengittää huonossa asennossa.

Jea. Käännä eduksesi se mille et mitään voi. Cool.

Ja nyt vähäks aikaa taas vähän enempi vaakaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.