IRC-Galleria

misswaves

misswaves

gnarrGHUJIFVGTHUJIK

MITÄS TÄSSÄ SANO RITARI ÄSSÄ B)Maanantai 19.11.2007 22:06

Mun pitää huomenna vasta kahelta kouluun. JESS JESS JESS JESS JESS JESS. Täytyy kyllä kirjottaa yks kirja-arvostelu ruotsiks mutta teen sen luultavasti tänään kello yhdentoista jälkeen (taattua laatua!).

Lauantaina hengailtiin Riina, Anniina, Heidi ja mää kaupungilla. Riina lähti aika aikasin jo kohti Kokkolaa. :< Anniina, Heidi ja minä mentiin Mäkkiin ja Itäkeskukseen. Kun tultiin sieltä, kello oli jotain vähä yli kuus. Meinattiin lähteä kattomaan että millä junalla Anniina pääsis Tampereelle mut sit keksin että sehä vois jäädä yöks ko mulla on sohva JA ylimääränen patja. Anniina myöntyi mutta sano että sen pitää lähteä sunnuntaina aika aikasin. Se lähti sunnuntaina kello 19:24. :--D Mää kävin töissä sillon päivällä ja tytöt kiersi kaupungilla. Sit tavattiin Ikeassa ja syötiin siellä iltaruoka. Olin illan viimeinen asiakas ja sain kauheen vuoren ranskalaisia kokkipojalta ("otatsä hilloa? :D"), lollasin. :'> Eilen huomasin myös että mullaha on aamulla töitä, tänä aamuna siis. Lähin täältä viien maissa pois, Heidi jäi nuq sohvalle. Nyt se on hengailemassa Erkki Tuomiojan kanssa jossain mut nähään varmaan keskiviikkona. Se ainaki jätti tänne jotain kamojaan että paras tulla hakemaan ne tai lahjotan ne Pelastakaa Itämeri-säätiölle (niillä on siellä hirvee pula Ikean tyynyistä ja joulupaperista).

Sain tytöiltä semmosen jääkaappimagneetin missä on lettujen ohje (på svenska, lol) nii tuli tossa mieleen että voiskohan Spongebob-voileipägrillillä tehä lettuja. Se on vähä niinkö vohvelirauta! Nojaa, en ehkä kuitenkaan lähe koittamaan.

das Bundesausbildungsförderungsgesetzt = opintotuki auf Deutsch. apua mikä sana. Siitä käytetään lyhennettä Bafög...onneks.

AINII AINII AINII AINII APUA HEIDI AUKAS SUOLAKURKKUPURKIN !!! IHANAA <345

np: Timbaland - "Apologize (feat. One Republic)"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.