IRC-Galleria

misswaves

misswaves

gnarrGHUJIFVGTHUJIK
Mulla ei oo sellasta EI MAINOXIA EIKÄ ILMAISJAKELUA -lappua ovessa nii saan kaikenmaailman kirkotjakaupungit ja helsinginuutiset. Oon aina aatellu ett samaan kastiin kuuluu lehti nimeltä Töölöläinen. Äiti sit selas sen läpi ja se oliki iha ok lehti, siellä kerrottiin mm. että tähän taloon missä asun osu pommi sodan (Helsingin ilmapommitusten) aikana. :--o Sit äiti oli vielä sillee ett "mietinki just viime yönä että onkohan tätä taloa pommitettu". Oolrait.

Oscarit, aww, nehä meni ihan kivasti. Ainoo vaa ett mun mielestä Cate Blanchettille vois olla joku ihan oma kategoria, esim. "Best Performance by Cate Blanchett in a Motion Picture". Koska se kuitenki ansaitsee Oscarin vuodesta toiseen, mut en sit tiiä mitä kaikki muut naisnäyttelijät sanois jos se aina veis ne perinteiset pystit. Musta tollanen järjestely ois aika hyvä. Illan parhaiten pukeutuneita oli varmaan Marion Cotillard ja Katherine Heigl. Ja Nicole Kidman. Ja Helen Mirren, jolle pitäis myös antaa joku palkinto about kahen viikon välein. Ja mulle pitäs antaa Patrick Dempsey thxbye.

Huomenna postitan ja täytän sähköisesti kesätyöhakemuksia. Oon erittäin ajoissa tän kanssa. Haen varmaan Tankarin saareen (Kokkolan edustalle) kesätyöntekijäks. Oisko siistii mennä aamusin laivalla töihin? Nii, ei oikeestaan.

np: Metric - "The Twist"
Oli huippua ko porukat oli täällä. Söin eilen illalla ravintolas niin paljon että elän sillä energialla varmaan viikon. Ja täällä on siistiä, jääkaapissa on ruokaa, tiskejä ei oo paria mukia enempää...ja iskä vähä fiksas patteria nii että täällä on peräti lämmin!

Huomisaamun englannin tunti on peruttu, mmm, pääsen nukkumaan aamuvuoron jälkeen.<3 Tänään oli ihan huippu vuoro töissä, ihmiset oli kivoimpia ikinä, tuli kaikkee "kiitos oikein paljon ihanasta palvelusta" yms. vaikken tehny muutako neuvoin miten käytetään automaattia, lols.

Vitsi ostin UFFilta söpön hameen. Meinasin sanoo ett tulis jo kevätkelit mut jos ny pysyis talvet talvina ja sillee!

Heidi K. tulee Suomeen joskus parin viikon päästä, huisii! Ois vissiin ihan kiva nähä sitä ko meijän viime leffaillasta tms. on vierähtäny jo...sellaset seittemän kuukautta. Mut ollaan kyllä skypetetty muutamaan otteeseen, tekniikka = jee!

Olipa ilosta tekstiä. No, kouluhan menee miten sattuu, se vähä tasapainottaa. :--D

np: Asa - "Hidastaa"

KUN MINÄ OLIN NUORIKeskiviikko 20.02.2008 23:02

Tulin just Helsinkiin ja ostin rautatieaseman K-kaupasta litran maitoo 99 sentillä. Whattt.

np: mainokset ennen Greyn anatomiaa

KESKIVIIKKO 20.02.2008Keskiviikko 20.02.2008 03:24

Oon nyt ollu täällä Kokkolassa miljoona päivää ja sit ku meen Helsinkiin nii meidän porukat tulee seuraavana päivänä sinne. Sit kun ne lähtee mun sisällä on varmaan joku hirvee tyhjiö ja möngin vaan sängyssä Kokkola-paita päällä ja käyn hakemassa sinne tervalta haisevan laudan jota voin halailla tms.

Mitä oon tehny viime päivinä:
- Syöny
- Syöny lisää
- Syöny vielä vähä enemmän
- Nähny kavereita
- Syöny niitten kaa
- Syöny perheen kaa
- Syöny yksin
Pitää syyä että jaksaa. :--))

Multa jää Oscar-gaalan kattominen livenä (= mun perinne vuodesta 2001) väliin koska mulla on sillon aamulla töitä, en huomannu tarpeeks aikasin ett oisin pyytäny ton aamun vapaaks. =/ Ei siinä sillee mitään että valvoisin ja menisin suoraan töihin, mutta tärkeimmät Oscarit jaetaan vasta 06.00-07.00 ja mää oon sillon jo kentällä. Onneks ei oo mitään mun henk.koht. suosikkeja ehdolla mut vähä sääli silti.

Hei mihin kaikki kanavat on menny. Ei näy ees Deutsche Welle enää. :--D Pienempänä katottiin joskus koulussa KouluTV:tä mut se on näköjään nykyään opettaja.tv. Hahah reilu peli. Onneks on sentään OstosTV, tilaan sellasen Chuck Norrisin kuntolaitteen ja rupeen bodaamaan.

Tai sit meen vaan nuq ko sanoin äidille jotain älykästä niinkö "lähetään heti ysiltä kaupungille!".

np: kello tikittää, kone humisee, mulla on vähä nälkä

OON BRUNETTIPerjantai 15.02.2008 00:39

Ei näin. :<

PÄÄ VAIHTAA VÄRIÄTorstai 14.02.2008 23:55

Valmistautukaa lohduttamaan mua ko saan jonku hirveen tukan. ;<

Hiihtoloma alkaa huomenna, jes! Kaivan suxet varastosta...tai sit en.

Eiliset ystävänpäiväbileet oli massive failure. :--D Mut onneks oli taksi, Mäkin kävelykaista (oikeesti, siellä luki että kävelykaista) ja hyvät jutut + Kokkola-lehden tekstaripalstan lukeminen aamulla. Lotta heitti jotain että "ystävyys on hento kuin linnun siipi" ja nauroin n. 5 min. Illalla kahvittelin Marjon kanssa ja oltiin vähän väsyneitä mut ei se mitään.

Nyt meen huuhteleen tucan. Sormet ristiin!

np: Interpol - "NYC"

PÅ TISDAG SKA JAG FLYTTA UT UR MIG SJÄLVMaanantai 11.02.2008 21:12

Harhailin reilun tunnin jossain Töölön uumenissa mut ei kai siinä ko Punavuoreen päädyin niinku pitiki. Kävelin tosiaan varmaan neljä kilsaa, oli tarkotus mennä bussilla tai jollain mutta tepastelin sitte. Stupidon levyale oli ihana, mukaan lähti pari helmeä ja kauppaan jäi reilu tämänpäiväinen palkkani mut alles ok!

Mun luona on ilmeisesti etkot keskiviikkona ja perinteen mukaisesti täällä tod.näk. yöpyykin joku. Voisin siivota. Että tänne mahtuu sekaan. :<

Viime aikoina on soinu ruotsinkielinen hiphop, ahah.

Kävin lunastamassa kirjeen postista. Se oli Nordean "postimaksu maksettu" -kuori jonka sisällä oli tyhjä kortti, karkki, H&M:n -50%-lappu ja kanelin makuista purkkaa joka kirjaimellisesti meinas viedä kielen mennessään. Taijanpa tietää keneltä typyltä tuo on. :--D Se kuori oli käyny Jyväskylän kautta ja siinä oli vaikka mitä ihme merkintöjä, lols.

Piti muuten kattoa että mikä se kortti oli, ko se oli pyöreä. Tässä lukee että "Tämän juoman nautiskelija palaa pian" ja takapuolella "1. Kun on piipahdettava, sijoita tämä kortti juomasi päälle varauksen merkiksi. 2. Kiitos, että noudatat tupakansavulle annettua porttikieltoa. Sosiaali- ja terveysministeriö." Joo hei kiitti terveysministeriö, mä piipahdan johonki ja peitän tällä kortilla juomani, ei vissiin oo melkoset gammat tmv. huumeet mun juomas ko tuun takas.

Niinkö ei vitsi, ei ny varsinaisesti liity mut Satasessa oli tänään juttu jostain saksalaisesta kaupunginjohtajasta, joka oli syöny sen tuulilasiin jätettyä suklaata ja vaipunu koomaan ko siinä suklaassa oli ollu rotanmyrkkyä. Christ! Kaikenlaisia ihmisiä sitä onki -- semmosia jotka laittaa rotanmyrkkyä suklaaseen ja semmosia jotka syö jotain tuulilasinsa päälle jätettyä, whattt!

No nyt ko tarkemmin ajattelen asiaa nii kyllähän mäki söin sen karkin ja purkan...mut niiden lähettäjä on tiedossa! Vastaan postiisi pian. ;>

np: Snook - "Lejonhjärta (med Organism 12)"

SVENSKA TELEFONÖVNINGARKeskiviikko 06.02.2008 14:23

11. Du har ringt fel. Vad säger du? - "Skit!"
12. Du hör en svensk adress som du inte fattar. Vad säger du? - "Jag fattar inte!"

Tunnit tietokoneluokassa menee aina talteen.
No oikeestikki hei, määhän tein muistiinpanot. ^

np: Spoken Swedish in Business Interactions
Paras ikinä.

Jos saan joskus lapsia nii haluun että Róisín lapsieni äiti. =) Oon käyny lukion bilsa kolmosen, joten tiedän että se ei oo ihan yksinkertaista (/mahdollista) mutta silti!

Oli aivan uskomaton keikka. Olin eturivis niin siinä oli vähä semmost kädestäpitelyy ja ilmeilyy pariinkin otteeseen ym. :--D lol. Parhaat tosta keikasta teki: Róisín (duh!), paikat ja hauskuus. Se nainen ei ota itteensä eikä showtaan mitenkään kuolemanvakavasti, mikä on todella positiivista.

Sain settilistan huutamalla (vahinko-)cockney-aksentilla 'scuse me sir, could I 'ave a setlist? Tässäpä biisit: Cry Baby, You Know Me Better, Checking On Me, Dear Miami, Primitive, Sow Into You, Footprints, Pandora, Movie Star, Scarlet Ribbons, The Truth (Handsome Boy Modeling Schoolin biisi jossa Róisín on mukana, pitää sisällään asiallisen rap-osuuden joka kuultiin myös livenä), Forever More (Molokon biisi), Let Me Know, Overpowered, Tell Everybody, Ramalama (Bang Bang).

Pitäis pakkailla ja siivoilla ja ehkä mennä nukkumaankin. Join just Mäkki-kahvin joten voi olla että rupeen täs hommiin. =) Kiitos muuten Mäkki teidän uudesta säännöstä "kahvi perhekerhon kortilla vain ostaessasi yli 2€ ostoksen". Nyt joudun ostaan Mäkissä aina jätskin JA hampparin tai ISOT ranskalaiset jos haluun kahvin kaupan päälle eli toisinsanoen kiitti kiloista!

np: Róisín Murphy - "Primitive"

SELVÄTiistai 29.01.2008 22:59

Tänään 4D: Apua, pelkään herneitä..................................................
.....................................................................................................
.....................................................................................................
.....................................................................................................
.....................................................................................................
.....................................................................................................
.....................................................................................................
.....................................................................................................
.....................................................................................................
.....................................................................................................
.....................................................................................................
................................................................................................OK.

Huomenna Róisín!

np: Róisín Murphy - "Overpowered"