IRC-Galleria

misswaves

misswaves

gnarrGHUJIFVGTHUJIK

YOU FASCINATE AND MAGNETIZE MELauantai 28.02.2009 06:18

Ko näin ton kuvan nii olin eka sillee "missä se neljäs on?". :<

Nää tän vuotiset oli ehkä parhaat Oscarit ikinä (= no shiis oon kattonu vissii kuudet nyt). Tykkäsin tosi paljon. Etenki siitä miten paras näyttelijä -ehdokkaat esiteltiin. Kate! Jes. En oo ees nähny The Readeria ("The Reader, I haven't seen The Reader" lololol) mut Kate sai ton tavallaan sekä siitä että Revolutionary Roadista. Olin mesessä Elinan kanssa koko gaalan ajan ja oli kivaa. :
))

Joo mites toi eilinen sitten. BLOC PARTY. Oli aivan mahtava keikka. Loistavia livenä. Herkistyin Signsin aikana miltei kyyneliin :--OOO ja sit välillä riehuin ja tökin Elinaa kyynerpäällä päähän. Blocin pojjaat soitti konsertin loppupuolella ääniklipin Christian Balen raivoilusta ja lollasin ja huusin OH GOOD (youtube: Christian Bale Bale Out). Keikan jälkeen tultiin Ainon kaa meille vaihtamaan vaatteita ja kuuntelemaan Bale Outtia. Joskus hyvin myöhään päästiin viimein jatkoille Virgin Oiliin missä Bloc Partyn vokalisti Kele Okereke alko just pyörittelemään levyjä. Tein elämäni hienoimman teon kun kiipesin lavalle ovelasti näyttämään kännyyni kirjoittamaa viestiä "Christian Bale's Bale Out? :)" Kelelle ja se nauroi.<3 Life = complete. Loppuilta meni hämmentävissä merkeissä -- mm. tanssittiin myöhemmin sillä samaisella lavalla jossa oli sit myös Bloc Partyn Russell ja Matt. Pilkun jälkeen tultiin Ainon kaa mun kämpille syömään Chicken McNuggetseja ja Aino selitti horoskooppimerkeistä. Vähä ennen aamukymppii Aino lähti kouluun ja mää painoin torkkua muutaman tunnin ja sit oonki lähinnä ihastellu omia hiuksiani (kävin suihqs sillon yöllä ja nää asettu jotenki maagisesti!) ja täyttäny työhakemuksia ja kuunnellu musiikkia. Huomenna taas ihmisten ilmoille lol.

Ja nyt kello onki neljä ja hienoa että oon edelleen hereillä.........nyt meen laittamaan pisteen tämmöselle q-q-miselle (toi ei tainnu ihan toimia).

np: Bloc Party - "Halo"
NÄHÄÄ 6.8. TUOLLA JOSSAIN SAARESSA

C-ALUEELLA

LIPPUPISTE VOI VÄHÄC IMASTA

Odottelin tosiaan 7.20-10.20 Ärrällä (lipunmyynti "alkoi" 9.00, olin toka jonossa, hieman myöhemmin eka) ja 10.20 mennessä ei oltu yhtään lippua saatu tulostettua. Heidiä onneks lykästi Kokkolassa jo aiemmin ja se sai sieltä kaks lippuu. Kalahallin Lippupisteessä ekat jonottajat oli saaneet A-alueen liput, muille C:tä.

Lippupisteen hommathan oli qsassu jo Morrisseyn ja Bruce Springsteenin lippujenmyynnissä. Countdown to Lippupisteen lopettaminen 5, 4, 3, 2... No ok ehkä 80 000 lippuun on vähän vaikee varautua mut jos esim. toi lipunmyynti Ärrällä ei toimi niin miks ne pitää sitä systeemiä yllä? Sellanenki kiva ylläri tuli myös jonottajien tietoon hetkeä ennen ysiä, että Ärrillä myydään vain C-alueen lippuja. Tän tiedon tullessa tunnelma oli käsinkosketeltava.

NO PAREMPI C ON HUONOT LIPUT KO EI LIPPUJA OLLENKAAN

...just ja just. =)

Kuva: last.fm/music/Madonna

np: Cut Copy - "Hearts On Fire (Calvin Harris remix)"
Hahah lähen 07:35 junalla Helsinkiin ja mitä teen tällä hetkellä: luen muotiblogeja hiukset likasina ja laukku pakkamattomana. :--D Muotiblogit saa mut tuntemaan oloni niiiin saamattomaks, joskus muinaisina vuosina sentään vähä mietin miten pukeuduin mut nykyään vaan heitän jotain randomii päälle ja lompsin kouluun. %--D Mun on vähintäänki pakko poistaa nää puoliks kuoriutuneet tummanpunaset kynsilakat ennen ko meen nukkumaan...ja käydä suihkussa ja pakata...ja sit voisinki oikeestaan siirtää pari leffaa läppärille ja lähtee suoraan junaan. Mmkay.

np: Osmo Ikonen - "Storm" (Wikipedia-fakta: käynyt Kaustisen musiikkilukion)
Eivvv, datis mikä datis -- nousin äsken koneelta ja mun jalka oli nii puutunu ett KAADUIN MAAHAN.

Revolutionary Road tulee ensi-iltaan huomenna. Meen kattoon sen ens viikolla. Hyvä mainos pyörii telkkaris. "Golden Globe -voittaja Kate Winslet. Leonardo DiCaprio. Kate Winslet. Revolutionary Road. Elokuvateattereissa 30.1"...nii tässä elokuvassa oli Kate Winslet, vai?

Täällä sitä vaa valvotaan! Väsymys on menny jo ohi. Qualitative and Quantitave Research Methods -kurssilla olin kirjottanut tunnin passiivisen kuuntelun jälkeen (ja yhteensä yhdeksän tunnin koulussa istumisen jälkeen) muistiinpanopaperilleni kurssin nimen, päiväyksen ja oman nimeni. Yhtäaikainen katsahdus paperiini aiheutti Sannassa ja minussa mystisiä naurun pidättelystä johtuvia korahduksia, minkä jälkeen keskityin piirtämään paperiini isokätistä hahmoa.

Aamulla herätessäsi löydät vierestäsi alastoman matematiikan opettajasi. Miten reagoit? - Mulla ei oo matematiikan opettajaa.
Kliseinen kysymys: Mitä ottaisit mukaasi autiolle saarelle? - Aurinkovoidetta.
Entäpä jos heräisitkin tuntemattoman, mutta supersöpön kundin vierestä? Oletetaan, että olet sinkku. - Keittäsin kahvia.
Sama kysymys, mutta entä jos olisitkin varattu? - Keittäsin kahvia.
Idolisi kävelee vastaan kadulla. Mitä teet? - Huudan ett omg!
Joukko Teletappeja tahtoo antaa sinulle ison halin. Suostutko? - En.
Tahtoisitko olla maailman suurin Pokémon mestari? - Mää OON maailman suurin Pokémon-mestari.
Löydät uuden portin Narniaan. Menetkö sinne? - Mää OON löytäny uuden portin Narniaan ja menny sinne.
Saat kirjeen, jossa kerrotaan, että pääset opiskelemaan Tylypahkaan. Innostutko vai jäätkö mielummin vanhaan kouluusi? - Mää OON opiskellu Tylypahkassa.
Sinut suljetaan viikoksi samaan huoneeseen Marilyn Mansonin kanssa. Ahdistaako? Oletko vielä hengissä viikon kuluttua? - Mää OON...ok mitä nää kysymykset on?
Pystytkö pelaamaan tietokoneella 24 tuntia putkeen? - Pelaamaan? Quick Fire Poolia? En varmaankaa.
Muuttaisitko asumaan Santa Justaan Serranoiden taloon? - En. En tiiä mimmonen se on mut en muuttais Espanjaan.
Palataanpa hetkeksi 2. kysymykseen. Miten reagoisit, jos autiosaarella olisi sinun lisäksesi Britney Spears? - "Haluuksää aurinkovoidetta?"
Löydät kyseiseltä saarelta suurimman aarteesi. Se on... - Moccamaster.
Mikä on mielentilasi juuri nyt? - Väsyttää.
Oletko sekoillut alkoholin kanssa? - Med och utan.
Miltä tuntuu seistä vesisateessa? - Talvella veemäiseltä, kesällä ihan kivalta.
Jos Suomella olisi varaa, pitäisikö kaikille naisille kustantaa ilmaiset siteet/tamponit/kuukupit, koska naiset eivät voi kuukautisilleen mitään? - Jos Suomella olisi SIKANA YLIMÄÄRÄSTÄ RAHAA nii why not. Vois kustantaa mulle myös Nintendo Wiin.
Mitä ystäväsi pitäisi tehdä, jotta hän menettäisi luottamuksesi? - Pettää mun luottamus.
Itketkö koskaan ilosta? Miksi/miksi et? - En. Itkeminen ei yleensä liity mun iloitsemiseen.
Millaisena ihmisenä haluaisit muiden ihmisten muistavan sinut kun olet kuollut? - Lihaksikkaana. No wtf emt kivana?!
Millä puhdistat meikit? - Lumene Arctic Cloudberry -puhdistusgeeli.
Jos maailmassa olisi vain yksi kangaslaatu, mikä se olisi ja miksi? - Varmaa puuvilla.
Kauheinta mitä isällesi voisi tapahtua? - No huh mietipä. :<
Oletko koskaan herännyt lattialta? - Yes.
Kestäisikö ystävyyssuhteesi sen, jos asuisitte toisella puolella Suomea? - On kestäneet.
Mitä uutta söit/joit viimeksi? Oliko hyvää? - Join maitoo, syön purkkaa.
Mitä olisit valmis tekemään mielipiteidesi puolesta? - ...Riippuu asiasta?
Tupakoiko suurin osa ystävistäsi? - Ei.
Miten haluaisit herätä seuraavana aamuna? - Levänneenä.
Kerro 3 parasta näyttelijää. - Vaihtuu joka toinen päivä mut: Hugh Laurie, Meryl Streep, Kate Winslet. Ja Katherine Hepburn mut se ei kuulu mihinkään listoihin, se on vaan awesome.
Kuinka vanhana aloitit meikkaamisen ? ( jos meikkaat. ) - Varmaa joskus ~12v. laitoin jotain ripsivärii tms.
Kuvaile millaiset hiukset sinulla on. - Vaaleat, korvien ja olkapäiden välille ulottuvat, kuohkeat. =D
Missä tapahtumassa olit viimeksi ? - Henkilökohtaisessa Qualitative and Quantitave Research Methods -tunnin ruumiistairtautumistapahtumassani.
Juotko humalahakuisesti ? - Juon hilpeyshakuisesti.............
Millaista ulkotakkia käytät tähän aikaan vuodesta ? - No tänään mulla oli lyhyehkö tummanlila villakangastakki.
Kuinka monet farkut omistat ? - Semmosii mitä käytän on ehkä jotku seittemät.
Kuka maksaa vaateostoksesi ? - Mää. Suomen valtio.
Kun puhut itsestäsi, sanotko minä, mä, mie, mää, meitsi vai jokin muu ? - Mä(ä).
Odotatko jo joulua ? - En.
Onko yhdessäkään vaatteessasi hakaneulaa nyt? Jos on, miksi? - Ei.
Mitä lajia haluaisit harrastaa, mutta et voi? Miksi et voi harrastaa sitä? - Sellonsoittoa. En osaa soittaa selloa enkä omista sellaista. Hahah sellonsoitto, LAJEISTA parhain. No jos nyt on pakko joku urheilulaji nii seeprahippa. En voi harrastaa sitä koska Suomessa ei oo seeproja ja oon muutenki niille allerginen. =(
Loukkaannutko/loukkaantuisitko pahasti, jos joku lukisi päiväkirjaasi? - Joo jos joku lukis tätä mun galepäivistä nii VÄLIT POIKKI. En pidä sellasta paperiversioo, koska en osaa kirjottaa siihen mitää sen tärkeempää ko tännekään koska en haluu että joku on kamala ja lukee sen salaa.
Miten viimeksi yllätit jonkun ihmisen positiivisesti? - Informoin Heidii Madonnan Suomen keikasta ja jutusteltiin puhelimessa kauan.
Oletko löytänyt itsellesi sopivan meikkivoiteen? - MaxFactor Lasting Performance.
Käytätkö kantaaottavia t-paitoja? - En...?
Onko huoneessasi sohvaa tai nojatuolia? Jos on, millainen? - Ruskee nahkasohva, jossa on parempi nukkuu ko suurimmassa osassa maailman sängyistä.
Onko jonkun muun kuin kumppanin suuteleminen mielestäsi pettämistä? - Aika vaikee kuvitella tilannetta jossa tollanen ois hyväksyttävää eli hmm, joo.
Miten kulutat aikaasi juna/bussi/jne matkoilla? - Luen lehtiä/kirjaa, dataan, katon leffaa läppäriltä, kuuntelen musiikkia.
Jos otat meikkipussin mukaan kouluun/töihin, mitä sieltä löytyy? - Meikkejä.
Kuinka hyvin syöt koulu/työpaikkalounaalla? - Riippuu ruuasta! Jos se ei maistu esim. pipareilta nii iha ok:sti.
Mitä vaatteita yhdistäisit minihameeseen luodaksesi sinulle sopivan asukokonaisuuden? - Väljähkön paidan, paksut sukkahousut, matalakantaiset saappaat.
Mihin kirjaan sinun pitäisi tarttua seuraavaksi? - "Even You Can Learn Statistics!"
Mihin kategoriaan muut ihmiset luultavimmin laittaisivat sinut (esim. pissis, emo, urheilija jne.)? - Datis.
Kuinka usein tuskailet, kun et ymmärrä sen sukupuolen käytöstä, josta olet kiinnostunut? - Välillä.
Oletko hyvä pelaamaan tennistä? - Oon oikee Boris Becker.
Oletko koskaan kirjoittanut rakkauskirjettä? Annoitko sen jollekin? - En.
Halaatko ystäviäsi usein? - En kovin.
Jos joku pyytää sinulta suudelmaa, saako hän sen? - Sen näkee sitte. =)
Millainen rooli sinulla on perheessäsi? - Äiti, isä, lapsi, koira, punainen tupa ja perunamaa.
Jos muut käskevät sinua juomaan alkoholia, juotko sitä? - Pakon edessä tottakai. 8<
Missä kengissä viihdyt tällä hetkellä parhaiten? - Ruskeissa saappaissa.
Onko kasvojesi muoto pyöreä, neliskulmainen, sydämenmuotoinen vai ovaali? - Kartio.
Millaisia kukkia haluaisit saada naistenpäivänä? - En oo hirveen nirso mitä kukkiin tulee.....
Mitä juot, jos tunnet olosi flunssaiseksi? - Viinaa. No just kidding. Kahvia. Juon kahvia myös kun tunnen oloni terveeksi.
Millainen olisi unelmiesi ystävänpäivä? - Voittaisin lotossa ja keksisin parannuskeinon aidsiin.
Jos olet joskus kokeillut tupakointia ja lopettanut sen, miksi lopetit? - Tupakointi on epäterveellistä. terv. Terveyden Lähettiläs A-G
Oletko koskaan ostanut kondomeja kaupasta? - En.
Onko lompakossasi tällä hetkellä yhtään seteliä? - En usko.
Oletko tyytyväinen painoosi? Jos et, miksi? - En.
Minkä merkkiset lakanasi ovat, joissa nukut tällä hetkellä? - Louis Vuitton!!!
Mitä tuoksua olet käyttänyt eniten viime aikoina? - Eniten varmaan Puma: I'm Going. = Puuma: Lähen vetään.
Keskusteletko ystäviesi kanssa avoimesti seksistä? - En kovin.
Mitä yleensä syöt aamupalaksi? Syötkö tarpeeksi aamuisin? - Leivän ja kahvia.
Mitä asiaa odotat tällä hetkellä eniten? - Ulkomaanmatkaa jota ei oo vielä suunniteltu, päätetty saati varattu. Polttava matkakuume mut en oikein tiedä minne, milloin, kenen kanssa jne.
Kysy äidiltäsi, mitä mieltä hän on vaatteistasi, jotka sinulla nyt on päällä? - Äiti nukkuu Kokkolassa.
Mitä lukee kännykässäsi 2. viestissä? - "Kuka on Antti? Mistä Sinä sen tunnet? Miksei se soita minulle? Mikä kirje?" armaalta veljeltäni. Mainittakoon että hän onnistui lukemaan kyseessä olevan henkilön nimen väärin lähettämästäni tekstiviestistä, kuvittelee minulla olevan suhteettomat määrät informaatiota ("Miksei se soita minulle?") ja tässä ampuu viestinviejää eli minua.
Mitä bestiksesi sanoi sinulle viimeksi? - lol bestis. "Heihei".
Katso levyhyllysi 8 levy, mikä se on? (ylhäältä alaspäin) - Kylie Minogue "Can't Get You Out Of My Head" -single.
Minkä merkkistä hiuslakkaa käytät? - Erisan.
Kun katsot peiliin, mitä näet? - Varmaan itteni.
Kuunteletko tällähetkellä musiikkia? - Joo.
Jos kuuntelet, mitä? - Elliott Smith - "A Question Mark"
Mikä kappale saa tanssijalkasi liikkeelle? - N.A.S.A. - "Gifted (feat. Kanye West, Santogold & Lykke Li)"
Mikä kappale saa sinut iloiseksi? - Jens Lekman - "The Opposite Of Hallelujah"
Oletko koskaan fanittanut Tuiskua? - En.
Good Charlotte vai Private line? - Good Charlotte.
Sytkä vai tulitikut? - Tulitikut, kickin' it old school.
Onko seksi harrastuksista paras? - Seksi^Harrastuksista^Paras IRC-Gallerian mukaan ainakin 1689 ihmistä ajattelee näin. Kahdenkymmenen mielestä paras harrastus on sen sijaan airsoft: AirSoft harrastuksista paras <33.
Panisitko? - En.
Jeesus tulee, otatko kopin? - Kai mun täytyy!
Miksi banaaneissa on naruja? - Jotta apinoilla olisi jotain pohdittavaa.
Kuulakärkikynä vai lyijykynä? - Kuulakärkikynä.
Oletko koskaan toivonut olevasi vastakkaista sukupuolta? - En.
Aiotko syödä pääsiäisenä paljon munia? - En.
Mitä mieltä olet koulukiusaajista? - Surullista ettei niillä oo muuta tekemistä.
Onko sinua koulukiusattu? - Jotain huoriteltu. Joo minähän se, vanha portto.
Oletko sinä koulukiusannut? - Oon varmaa sillee ett en oo ottanu leikkiin mukaan tms.
Roikkuvat korvikset vai napit? - Napit.
Minkä kappaleen sanat menevät näin: "Oon viilee, ihan jäätä, pahan vallan päivät päätä?" - En tiiä.
Montako kelloa huoneessasi on? - Yks rannekello, kännykän kello, tietokoneen kello.
Oletko nukkunut vastakkaisen sukupuolen vieressä harrastamatta seksiä? - Joo.
Onko seinälläsi seinälippuja? - Lol ei.
Onko sinulla sormuksia? - Ei.
Oletko kokeillut huumeita? - En.
Mikä on ruoka, jota ajatellessakin nousee ylös? - Ei tuu mieleen.
Kuka on gallerian söpöin mielestäsi? - Elenandaron&image_id=90575586 <- Tää niin lasketaan. Kyseessä ei oo toi oletuskuvassa oleva mies. Clickity-click.
Onko Nightwish mitään ilman Tarjaa? - Lol Nightwish.
Mitä mieltä olet partiosta? - Mulla on salapoliisi-merkki.

np: Final Fantasy - "Took You Two Years To Win My Heart"
(Tää Final Fantasy ei oo mitää musiikkia niistä peleistä vaan kanadalainen bändi. Rajansa dataamisellaki.)
Pushing Daisies. http://www.youtube.com/watch?v=WEayMH7X3sc Rakastan tota vähäsen. Tiistaisin 22:00 SubTV. Kaks jaksoa on tullu jo mutta tossa youtube-videossa on kaikki pähkinänkuoressa. Paitsi se tosta taitaa puuttua, että jos Ned herättää jonku henkiin eikä "palauta sitä kuolleeks" minuutin kuluessa, joku muu lähistöllä kupsahtaa. :--s Sillon ko se herätti äitinsä, Chuckin (= Charlotte, tuo tyttö) isä kuoli.

Katoin maanantaina ekan kokonaisen jakson Pasilaa ikinä, se oli hauska. :'''
))

Mulla on vähä voittajafiilis ja se tuli siitä että löysin cd-levyt jotka mun pitää palauttaa Kokkolan kirjastoon. Kannattaa se riemunsa pienestä repiä, sanon minä. Oon leppostellu tässä hetken aikaa ja kuunnellu musiikkia, kohta siirryn saxan tehtävien pariin. Oon ollu jotenki kokonaisvaltaisesti vähän paremmalla mielellä loman jälkeen. Kunnon lepo (ja töiden lopettaminen) vähensi stressiä. JEE.

Pidin tänään mini-esitelmän Kokkolasta ja se meni ihan hyvin vaikka vaikutin varmasti jännittyneeltä koska OLIN SITÄ. Suomeks pidettiin noi esitelmät suullisen äikän tunnilla. Tavoitteena ko. kurssilla on harjotella puhumista yleisölle ja pitää paneelikeskusteluja ja semmost. Mulla on joku vamma suomenkielisten esitelmien pidossa, en osaa hengittää rauhassa yms. ko puhun suomeks yleisölle. Jännitän englanninkielisiäki esitelmiä mutta niitä pitäessä pystyn olemaan normaalisti. Wut.

Koulun ruokalassa oli Goa-päivä ja söin Kana Tikkaa. Se maistui piparkakuilta. I'm tired of this what-the-fuckery! Jenni söi jotain vege-linssi-soija-pataa mutta maisto sitä kastiketta ihan vähän ja oli samaa mieltä, että pipareilta maistu. Miksi Goa-päivä? Miksi pipareilta maistuvaa kanakastiketta? Miksei joku vanha kunnon Kiina-, Meksiko- tai Italia-päivä? Vähä lasagnee ja avot! Oh well.

np: Elliott Smith - "Baby Britain"
En tiiä mitä tänneki kirjottais.

1. Osaatko seistä päälläsi? - En.
2. Kuinka vanha olit, kun sinulta lähti ensimmäinen hammas? - Ei tietoo, mun muistot alkaa 14-vuotiaasta. =)
3. Kuinka vanha olet? - 20,12 vee.
4. Kuunteletko nyt musiikkia? - Jens Lekman "The Opposite of Hallelujah"
5. Jos, niin mitä kappaletta? - Olin vähäc edellä.
6. Millaisista vaatteista pidät? - Kivoista.
7. Omistatko yhtäkään bändipaitaa? - Joo.
8. Luettele kolme ominaisuutta, mitä ET halua ystäväsi omistavan? - Crocseja, Nickelbackin levyä tai tuberkuloosia. Tommosii asioita ei toivois kenellekään.
9. Oletko joskus kateellinen turhista asioista? - Sure thing.
10. Teetkö paljon heräteostoksia? - No siis...emmä paljo muita teekään. :<
11. Onko joulu mielestäsi kaupallinen juhla, ja perustelut miksi / miksi ei? - On mut iha sama.
12. Mitä sinulle tulee ensimmäiseksi mieleen nimestä Elvis Presley? - LOVE ME TENDER.
13. Onko sinulla lauluääntä? - Huono.
14. Miksi kissat putoavat aina jaloilleen? - Ne pystyy keplotteleen itteensä ilmassa.
15. Oletko enemmän kissa-vai koiraihminen? - Sekä että. Riippuu kissasta/koirasta. :>
16. Millaisen sateenvarjon omistat? - Raidallisen.
17. Millaisia unia näet? - Jänniä.
18. Onnennumerosi? - Ei oo mitää semmosta.
19. Jos saisit valita, ketä julkkisnaista suutelisit, niin kuka se olisi, ja minkä takia? - Varmaa Kate Winslet http://i42.tinypic.com/1z73pn7.jpg kuvassa tarvittavat perustelut + added bonus.
20. Onko musiikki tärkeä osa elämääsi? - On.
21. Millainen on mielestäsi hyvä kampaus? - FRULLET: fro + mullet.
22. Oletko koskaan sattunut pistämään kieltäsi jäätyneeseen rautaan kiinni? - Talvitakin vetoketjuun.
23. Jos olet, miksi teit sen? - Oon sellane pureskelija nii kai sitä takin vetoketjuuki on tullu syötyä. :<
24. Mitä teet jouluaattona? - Nukun ja syön.
25. Mitä toivot lahjaksi? - Nintendo Wii:tä tästä ikuisuuteen.
26. Arvostatko enemmän kalliita, vai itsetehtyjä lahjoja, ja perustelut miksi näin. - I don't care.
27. Onko sinussa edes pientä feministinkipinää? - On.
28. Osaatko puhua espanjaa? - Hola. Donde esta McDonalds? Gracias.
29. Kotikaupunkisi? - Kokkola.
30. Milloin olit viimeksi todella vihainen, ja minkä takia? - En muista.
31. Puhutko yleensä nopeasti vai hitaasti? - Nopeasti.
32. Oletko mielestäsi sosiaalinen vai epäsosiaalinen? - Riippuu tilanteesta mut yleensä aika sosiaalinen.
33. Lempibändisi? - Kyl tällä hetkellä taitaa kovimpia olla Bloc Party, Daft Punk ja Justice.
34. Oletko koskaan ollut lempibändisi keikalla? - Joo Muse, Justice, Disco Ensemble yms.
35. Jos et, onko suunnitelmissasi mennä? - Helmikuussa Bloc Partyn keikka.<3
36. Käytkö koskaan kirpputoreilla? - Jep.
37. Montako HYVÄÄ ystävää sinä omistat? - Vaikee sanoo, aika monta. =) *hali* =) =) =)
38. Millaiset sukat sinulla on jalassa? - Mustat.
39. Mikä on isäsi toinen nimi? - Matias.
40. Oletko kotoisin Suomesta, vai muualta? - Suomesta.
41. Oletko koskaan katsonut Monty Pythonia ja jos olet, mikä on sinun mielipiteesi siitä? - n. 10 sekuntii, vaikee sanoo.
42. Osaatko laskea kertaakaan sekoamatta tuhanteen? - En usko että osaisin.
43. Onko sinulla yleistietoa? - Jonkin verran.
44. Miksi Suomi ei liity Natoon? - Suomi ei välttämättä haluais lähettää joukkojaan muiden Nato-maiden avuksi sotatantereille?
45. Olisitko mielummin näkymätön halutessasi, vai osaisit lentää halutessasi? - Invicibilityyyy.
46. Lempimuumijaksosi? - Apuva. Sanon vaan nimen takii Pikkumyyn lyhyt romanssi. :--D Eos!
47. Mikä oli / on lempiaineesi koulussa? - Englanti.
48. Oletko kenenkään kummi? - En.
49. Pidätkö sienistä (syömismielessä, ei pössyttely)? - Joo.
50. Näkyykö teillä MTV? - Joo.
51. Mitä tv-ohjelmia seuraat? - Mm. Täydelliset naiset, Gossip Girl, House, 30 Rock, Greyn anatomia.
52. Mihin heräsit aamulla? - Kännykän herätykseen.
53. Harjaatko hampaasi päivittäin? - Joo pariki kertaa.
54. Onko lapsityövoima oikeutettua sinun mielestäsi? - On se kyllä yleensä aika percstä, mutta...
55. Ja perustelut vastauksellesi edelliseen, kiitos! - ...joissakin maissa/kulttuureissa ne lapset vois päätyy todella paljon huonompiinki "töihin" :< ko henccamaucalle kutomaan toppeja. Mut lasten paikka on koulussa ja leikkipuistossa, tietenki, todella harmi että tää ei hyvin monessa paikassa toteudu.
56. Muistatko minkään historiallisen tapahtuman vuosilukua? - Suomen izenäisyys 1917.
57. Oletko koskaan salakuunnellut ihmisten keskusteluja? - Oon kai.
58. Entä lukenut toisen päiväkirjaa luvatta? - En.
59. Varastanut (pikkunäpistyksiä ei lueta tähän)? - En.
60. Lempihuvipuistosi? - Särkänniemi.
61. Minkä kirjan olet lukenut viimeksi, ja mielipiteesi siitä? - Yhyy luin lomalla englanniks sellasen chick-lit-pokkarin ko Citizen Girl ja se oli sellanen ihan perusshaitti ns. loppuratkaisuun asti, joka oli IDIOOTTIMAISIN MINKÄ OON IKINÄ LUKENU omg.
62. Luetko koskaan sanomalehtiä? - Kotona joskus Keparii ja mulle tulee tänne Kokkola-lehti.<3
63. Kolme elämän pientä, arkista iloa? - Kivat ihmiset, musiikki, tuore kahvi.
64. Mitä haluaisit nyt sanoa, jos saisit sanoa sen koko maailmalle? - OLLAAN KIVOJA TOISILLEMME. :--))
65. Onko koskaan mahdollista, että maailmassa olisi rauha kaikkialla? - Ei varmaa. :<
66. Minkälainen kuva sinulla on Amerikasta? - Mahdollisuuxien maa! No ei heheh. Tai siis. Semmonen kuva että: iso maa.
67. Lempiruokasi ja -juomasi? - Kalapuikot (~4 kpl) ja kahvi. Ei kylläkään yhessä.
68. Oletko vielä suunnitellut ensi kesää? - No en. Pitäs työpaikka saada ja ulkomailla kävisin mielelläni.
69. Oletko koskaan ollut a. poliisiautossa b. ambulanssissa c. paloautossa? - En. Vähä kurkkaillu noihin ko niitä on esitelty jossain. :--D
70. Suosikki tv-sarjasi ja lempihahmosi siitä? - Monii mut sanotaan vaikka House ja Gregory House, M.D.
71. Mistä pidät eniten äskeisessä hahmossa? - Älykäs ja hauska ja sisimmässään hyvä tyyppi vaikka esittää badassii.
72. Luonteenpiirre, jota et voi sietää? - Julmuus.
73. Oletko verbaalisesti lahjakas? - Harvemmin!
74. Kerro ensimmäinen, viisikirjaiminen sana, joka sinulla tulee mieleen? - Viisi.
75. Puhutko murretta, jos, niin mitä? - Tää on mun oma murre mitä puhun.
76. Onko ruotsin opiskelu mielestäsi turhaa, ja jos on, niin miksi? - Ei se turhaa oo jos haluu puhuu ruotsii.
77. Luokitteletko ihmisiä helposti esim. pissis, ernu, gootti, emo...? - On vähä jääny pois tommone.
78. Jos, niin miksi? -
79. Puhutko tällä hetkellä mesessä kenellekään? - En oo mesessä atm.
80. Osaatko pitää salaisuuden? - Joo.
81. Mitä aiot tehdä seuraavana viikonloppuna? - Varmaa kaikkee huisin hauskaa.
82. Omistatko autoa jos, niin millaisen? - En. Mut äitin OPEL CORSA RULES WOO.
83. Milloin olet viimeksi ollut koko yön poissa kotoa? - No täältä kämpiltä olin poissa viimeks ko olin joululomalla Kokkolassa.
84. Oletko koskaan hukannut omaa kirjastokorttiasi? - En. Mistä tulikin mieleeni että pitää uusia lainat.

np: Jens Lekman - "The Opposite of Hallelujah"

YOU CAN'T READ MY POKER FACESunnuntai 04.01.2009 05:50

Hyvää Uutta Vuotta 2009! Let's hope it's a good one.

1. Vietätkö viikonloppusi aina ystäviesi kanssa? - Kyllä niitä tulee yleensä viikonloppuisin nähtyä.
2. Oletko koskaan saanut opettajaa nauramaan? - Joo.
3. Mikä halaus on jäänyt mieleesi? - En kerro jos taustalla ei soi viulut. :----D
4. Kenestä kertovaa tv-sarjaa haluaisit seurata? - Vaik Katharine Hepburnista.
5. Kuinka paljon olet valmis maksamaan t-paidasta? - Riippuu paidan hienoudesta. Jos se ois aivan mindblowingly hieno nii ehkä jonku neljäkymppii.
6. Onko huoneesi sotkuinen vai osaatko pitää sen siistinä? - Sotkuinen aika usein.
7. Mikä on omituisin ammatti, mistä olet koskaan haaveillut? - No ainaki ympäröivät ihmiset pitää sitä outona ett harkitsin/harkitsen kielten opettajan ammattia. :--D
8. Pidätkö enemmän etu- vai sukunimestäsi? - Etunimestä? Outo kysymys. :--D
9. Mitä asiaa ikävöit eniten, kun olet matkoilla? - Tietokonetta.<3 No ei hahah öö. En mitään, tykkään olla matkoilla. Eiku nojoo, omaa sänkyä ihan ministi. Ja SUOMALAISTA KAHVIA. Kahvi ei ole = sentti ruskeaa tahnaa kupin pohjalla.
10. Kuka suostutteli sinua kokeilemaan alkoholia ensimmäisen kerran? - Ihan niinku se ois ollu sellanen "c'mon, juo nyt vähä!"-tilanne. No, ei ollut, kukaan ei suostutellut.
11. Mikä on paras piirre vartalossasi? - Ömm. Ranteet. :--D
12. Mikä on romanttisinta, mitä olet koskaan tehnyt? - Nojaa.
13. Kehtaatko mennä uimarannalle bikineissä? - Joo evvk.
14. Etsitkö koskaan irc-galleriasta hyvännäköisten ihmisten kuvia? - En.
15. Onko sinua koskaan petetty parisuhteessa? - Ei.
16. Mainitse hyvä puoli tupakoinnissasi/tupakoimattomuudessasi? - Riski sairastua esim. keuhkoahtaumaan on aika pieni!
17. Käytätkö jatkuvasti jotain sormusta? Millaista? - En.
18. Oletko onnellinen, jos ystävälläsi menee hyvin rakkausrintamalla? - Joo. :>
19. Minkä kappaleen muistat kuulleesi ensimmäiseksi? - Ai elämäni aikana? Ööö!
20. Oletko koskaan ajatellut, että joit edellisenä iltana liikaa? - 8<
21. Kannattaako miesten tulla vonkaamaan sinulta juhlissa/baarissa? - No ei vonkamaan mut juttelemaan voi tulla. Hyvä repla esim. "tulin ekaks vttuilemaan mut olitki ihan kiva".
22. Jos sinut kutsutaan puolitutun syntymäpäiville, vietkö hänelle lahjan? - Joo jotain pientä.
23. Mitä aiot hankkia seuraavaksi? - En mitää, aion ruveta säästämään......lol.
24. Miten aiot juhlistaa seuraavaa syntymäpäivääsi? - The usual, herään, meen kouluun, dataan jne. =)
25. Luetko koskaan ulkomaalaisia lehtiä? Jos luet, mitä? - Silloin tällöin muoti- ja leffalehtiä (esim. Vogue, Elle, Empire, Premiere), koulussa voisin lukee jotain jos joskus muistaisin mennä sinne lehtihuoneeseen, (lähinnä) netissä Vanity Fairia.
26. Jos sinulla on sisaruksia, oletko koskaan kateellinen heille? - Oon joskus ko Juho on nii älykäs. Mää oon kyllä kivempi. ;---D
27. Sinulla on vain vartti aikaa valmistautua juhliin, mitä teet siinä ajassa? - Laitan jonku semijuhlavan vaatekappaleen ylleni ja meikkaan vähä.
28. Jos koulussasi voisi opiskella muotia, valitsisitko sellaisen kurssin? - How random. No, voisin mää valitakki.
29. Ketä ihmistä ihailet ja miksi? - Kaikkii fiksuja ja filmaattisia. =)
30. Sopivatko kultaiset vai hopeiset korut sinulle paremmin? - Hopeiset.
31. Minkä tuoksuista ihovoidetta käytät tällä hetkellä? - Mulla ei oo mitää ihovoidetta tällä hetkellä.
32. Mitä aiot tehdä ensi viikonloppuna? - Only time will tell.
33. Ovatko juhlat tylsät, jos niissä ei käytetä lainkaan alkoholia? Miksi? - Ei. Ilman alkoholiakin voi olla hauskaa!!1
34. Millaisissa vaatteissa lähdet liikkumaan? - Ei tuu paljo liikuttua. ;< Mekossa, avokkaissa ja sukkiksissa liikun Helsingin keskustasta pohjoista kohti viimeisen bussin mentyä, avec joku kavereistani joka päättyy sohvalle nukkumaan. =)
35. Oletko koskaan haaveillut mallintöistä vai oletko jopa tehnytkin niitä? - lol en, naama-/kropparaja.
38. Missä kaikkialla olet käynyt tänään? - Mäkissä, Ylähuoneella, Lappilanmäellä. :--D
37. Oletko tuhlari vai säästäväinen? - Kyllä sitä rahaa tapaa mennä vähän yli budjetin (lol minkä budjetin?).
38. Kauanko olet tuntenut ystäväsi, jonka näit viimeksi? - Anniinan heitin viimisenä kotiin, lukion ekalta eli noin 4½ vuotta.
39. Monelta aiot herätä huomenna? - No nyt näyttää aika kehnolta. :--D
40. Miten juhlistat uuttavuotta? - Rimmissä wildlifen keskellä Hempan, Riinan, Anniinan ja ABBA Singstarin seurassa ahah. Käytiin kattomassa ilotulitukset kaupungissa mutta lähdettiin takas Rimmiin heti niiden jälkeen.

np: Lady Gaga - "Poker Face"

KAKSKYT VEE LOL APUATiistai 16.12.2008 16:30

Syön täällä vaan jotain keksiä vaikka pitäs lukee ihan tuskissa! No, meen kumminki jouluostoksille vielä ennenkö rupeen lukeen että eiköhän tää oo sellanen kirves-to-the-kaivo situation noiden tenttien osalta. En tiiä oikee mitä ostais äitille, iskälle ja mummolle. Tai mulla on joitaki ideoita mutta ne on aika huonoja. =) Juholle mulla on jo ~laadukas~ lahja.

Ei hoehohohoh mietin tänään yhtä tilannetta Prismassa, ko repeiltiin Hempan kaa erätarvikeosastolla, mutta en muista mihin se repeily liitty ja mua vaivas. Sitte tuli mieleen juttu jolle repeiltiin reilillä ja jonka muistan peräti. Oltiin tyttöjen kanssa matkalla Sveitsistä Italiaan (muistaakseni) ja siellä junassa oli joku italialainen mies, joka puhu kännykkään englantia. Se selitti suu vaahossa, että nyt on juustojen etiketteihin tullu virhe! Juusto sisälsi jotain kuuskytprosenttista ainetta (maitoo, kermaa? en muista tarkemmin) ja kaheksankytprosenttista ainetta eli siinä pitäs olla 140% cheese! :| Tää puhelu kesti varmaa vartin ja siellä toisessa päässä oli selvästi joku henkilö joka ei kehannu sanoo ett dude, you broke mathematics. Italialainen vaa intti ja oli sillee "you must fix it!" ja Anniina, Hemppa ja mää oltiin sillee LULZ.

Mulla on enää kaks työvuoroa ikinä tuolla nykyisessä työpaikassa. :--o Sieltä kysyttiin että oisinko halunnu jatkaa keväällä mut vastasin että en valitettavasti kykene semmoiseen. Aion lomailla rauhassa ja käydä koulua rauhassa ja köyhtyä paniikissa ja hakea töitä kriteerillä: täytyy olla Helsingissä, paniikissa, mut vähä myöhemmin sit. Aika kiva työpaikka toi on kyllä ollu. 04.25 herätyksiä ei tosin tuu ikävä. =)

Nonii nyt loppuu tää mun "kahvitauko". Oon muuten 20v apua. Kriisi päälle!

np: N.A.S.A. - Gifted (feat. Kanye West, Santogold & Lykke Li)

I DON'T LIKE IT EASYMaanantai 08.12.2008 02:25

Ihana Kokkola-viikonloppu.<3 En tehny mitään koulujuttuja, joten oon ens viikolla vähän liemessä, mut ei voi mitään. Junailin itseni takas Helsinkiin tossa iltasella. Heidi istu mun vieressä Kla-Tre ja vaihtoi sitten Intercityyn. Juna saapu Seinäjoen asemalle 15 min etuajassa joten napattiin Heidin kaa lompakot ja juostiin aseman Robert's Coffeeseen -> Robert's Mochat mukaan. :--D Kerettii hyvin, ois melkeen voinu hakee viel irtokarkkeja Makuunista. ;>

Huomenna bisnespresentaatio (10 min! kerkee just good morning everyone sanoo) ja affärssvenskan suullinen koe eli failure. Tiistaina Roman Schatzin luennon jälkeen PR enkun koe, keskiviikkona organizational communication-esitelmä hyhhh ja torstaina osa saksan kokeesta. Mielenkiintosta.

Wtf! Pete tippu Idolsista. Pakko kuunnella Colin Firthin ym. versioo ABBA-biisistä "Our Last Summer" lohdutukseks. ;< :D Kaikki varmaa luuli ett Pete pääsee jatkoon joka tapauksessa ja äänesti sit toisiks parasta. Surullista. Oisin halunnu nähä finaalissa Peten ja Annan. No, Koop voittaa ja tekee sellasen Idols-voittaja-levyn, ja Pete ja Anna saa levysopparit ja tekee vähä enemmän omannäkösensä levyt, kanske.

Harmi että ihanina Kokkola-viikonloppuina ei kerkee nukkumaan. Väsyttää, paljon.

np: The Knife - "You Take My Breath Away"

I AM THE WALRUSTorstai 04.12.2008 03:40

Mursu soittaa saksofonia. http://www.youtube.com/watch?v=Uq1xWuBIXDg

Tuota mursua huomattavasti hauskempi on toi taustalla oleva kouluttaja.

Katon epäilemättä tätä videoo aamuun saakka.

np: walrus playing the saxophone