IRC-Galleria

misswaves

misswaves

gnarrGHUJIFVGTHUJIK
Oon sairas. :< Ottaa päästä. Nenä irtoo niistämisen seurauksena. Huomenna Disco Ensemble ja niistän vaan 24/7/52/365/63v. :---<<<< Perus loman-alotus-nuha-tauti-homma.

Ja mulle tulee viisaudenhammaski ! Ärrrr.

Viime viikko oli ihan kiva. Kolme keikkailtaa peräjälkeen aiheutti (luultavasti) kuulon huonontumisen ja (todennäköisesti) tämän saakelin flunssan mutta jokatapauksessa (suhteellisen) hyvän mielen.

Äiti ja iskä oli täällä. Se oli kyllä kivaa.

np: Disco Ensemble - "Worst Night Out"

PERUS-TORSTAITorstai 15.05.2008 19:20

Nukuin reilut 18 tuntia. Kammottava olo. Nukahdin illalla vähän töiden jälkeen. Äiti soitti joskus puoli kymmeneltä, mutta ilmeisesti tajus että nukun nii...no, en muista mitä se sano, varmaan että "soitellaan huomenna". Sit heräsin aamukuudelta, ja kahdeksalta, ja yhdeltätoista, ja niin edelleen. Katsoin parhaaksi kuitenki nousta ylös vasta joskus kahden maissa. Mitäköhän ihmettä. Hirvee olo.

Saksan suullinen koe meni huonosti, lakikoe meni ihan kohtuullisesti jos ottaa huomioon että olin lukenut vain tuota saksaa -- heitin siihen law examiin väsyksissäni jotain todella huonoa läppää terveisin A-G 19v. -- ja ruotsin suullinen koe meni osittain hyvin ja osittain huonosti. Meidän piti lukea nauhalle sellanen teksti, missä oli lyhenteitä ja lukuja, ja se meni vähä kehnosti (kvm = kvadratmeter...jaså!) mutta puhelinkeskustelut meni paremmin vaikka lopetinki jokaikisen mielikuvituksekkaasti "okej, tack ska du ha, hejdå!"

Seuraavaksi aion meikata, pukea päälle, syödä aamupalan!, käydä Tiketissä, pestä pyykkiä, siivota, lukea kokeeseen, valita vaatteet illaksi, ottaa vieraita vastaan ja tanssia muutaman tunnin, minkä jälkeen olen täysin valmis lähtemään huomisaamun kokeeseen ja töihin. Oon varmaan oikeestikki, ei tämmösen uniputken jälkeen tarvi mennä nukkumaan ainakaan pariin vuorokauteen.

np: Justice - "Phantom pt. II"
Kirjanpidosta ykkönen, jes! Korotan ehkä syksyllä jos jaksan. Aika noloo ykköset ~todistuksessa~ mut mielummin ykkönen ko "hylätty", mikä oli se arvosana mitä tosta kirjanpidosta vähä ootin. Viimesenä päivänä ennen koetta printtasin accounting guiden ja kattelin niitä asioita ja ei ne nii vaikeita ollukaan. Oli vaan vähä liian myöhästä ruveta opetteleen. =) No, läpi män.

Ens viikolla Law, Spoken Swedish, Producing Business Documents ja mahdollisesti Spoken German -kokeet. Oon kyllä niin kypsyny tohon saksaan. En viitti kohteliaisuussyistä avautua ko. kurssista tänne galepäivikseen mutta: huh huh.

Söin äsken lasagnee, jonka viimeinen käyttöpäivä oli eilen, nii että jos en kirjaudu galleriaan muutamaan tuntiin, voi olla että lasagne koitui kohtalokseni.

Ostin villatakin H&M Kidsin poikien osastolta ja sain kummastelevia katseita kahdelta noin 11v. pojalta kun koittelin sitä ylleni. Toinen niistä yritti supista jotain toiselle muhun liittyen mut se toinen sano vaan että "SOU?".<3 Niinpä! Viikko sitte ostin muuten Stadiumista lasten kengät -- kiitti Reebok, jonka mielestä lapsille pitää tehä 39-kokosia kenkiä. Mulla lievää taantumista havaittavissa, ei kylläkään varsinaista fyysistä pienenemistä (pikemminkin päinvastoin). :|

Syön vähäc -- ehkä Kalinka Top passion-persikka-jogurtin, mmm -- ja lähden kaupungille tapaamaan college drop-out -kaveriani. :--D "Teit sitte kanyewestit."

Ai nii: ens torstaina DJ Mehdi (Ed Banger-mies, luvassa hyvää elektromuzakkia!) Redrumissa 12€ (sisältää yhen juoman) kuka lähtee mun kaa, pretty please! Ei ois mikää raivoilta vaan vähä dänsdäns & ajoissa kotiin...ja meikä seuraavana aamuna _raikkaana_ business documents-kokeeseen. =) Juttu on nii, että saattaisin saada itelleni vaparin, joten voisin tarjota avecilleni esim. narikkamaksun ja kuus nugettii Yömäkistä. BD Reiluu/reiluu?

np: Coldplay - "Violet Hill"

NOU ISMOUTiistai 06.05.2008 05:36

ISMOTESTI [jos saat 15, olet Ismo]

[ ] En hyväksy homoja
[ ] Homot eivät kuulu armeijaan
[ ] Olen etsinyt netistä seuraa
[ ] Olen harkinnut itsemurhaa
[ ] Olen laulanut karaokessa "Mistä tunnet sä ystävän"
[x] Käytän joskus väkivaltaa suuttuessani
[ ] Olen ollut talonmies
[ ] Olen kova valehtelemaan
[ ] Olen pettänyt parhaan ystäväni luottamuksen
[x] Minulla on iso nenä
[ ] Minulla on todella iso maha
[ ] Tykkään pelata nettipokeria
[ ] Ja muita rahapelejä

2/15

Meinaa käyä perinteisesti eli kun kesä lähestyy ja ulkona voi kirmailla balleriinoilla ja aurinko paistaa nii luonnollisesti keskityn datailemaan ja kuuntelemaan musiikkia sisätiloissa koulujuttujen tekemisen sijaan. En tiiä onko tämä tapahtumaketju kovin looginen, mutta näin minulle käy keväästä toiseen! Ja kyllä mä välillä siellä ulkonakin kirmailen, mutta koulujuttujen teko, se ei yleensä mee ihan putkeen. Torstaina on kirjanpidon koe ja yritän ettiä kirjastosta "Accounting for Dummies"-kirjaa tai jotain vastaavaa. ;<

Tehään Ainon kanssa ruotsin tunnille esitelmä Margareta van den Boschista, H&M'n entisestä designjohtajasta. Ei kyllä hirveesti kiinnostais, koska mua raastaa edelleen meijän viime esitelmän murskaava arvosana. Saan varmaan jonku kakkosen siitäki kurssista ja poltan Gummeruksen suomi-ruotsi-suomi -sanakirjan, nykyruotsin kieliopin ja IKEAn kuvaston Ruotsin suurlähetystön pihalla ja meen sen jälkeen itkemään SVT:ltä tulevan Allsång på Skansen -lähetyksen ääreen.

Facebookissa on jokaiselle toukokuun päivälle teema-yhteisö. Aattelin ite osallistua ainakin seuraaviin: International Fake British Accent Day (May 7th), International Gluten-Free Day (May 22nd) & International Powerthirst Day (May 12th), jolloin tarkoituksena on puhua Powerthirst äänellä ja heittää Powerthirst-sitaatteja: http://www.youtube.com/watch?v=qRuNxHqwazs 400 BABIES!

Kalinka Top persikka-passion-kerrosjogurtti maistuu rakkaudelta ja onnen kyyneliltä, fo' real.

np: Kanye West - Homecoming (feat. Chris Martin)

WE'LL SEE HOW BRAVE YOU AREPerjantai 02.05.2008 05:18

José González oli jälleen ihana. Yleisö (myöskin ihana) taputti hirveästi ja José sanoi "fantsua". :--D

Hemppa majaili hieman luonani. Pelattiin slovenialaista Kimblee, voitin kahesti, sori vaa Hemppa. Käytiin vähä askartelemassa kaupungissa mutta en voi kertoo mitä askarreltiin, en ainakaan vielä. Sain Hempalta vaahtokarkin makuisen huulirasvan, yay!

Vappu! Eka Helsinki-vappu mulle, aika crazy meno oli. Illan päätteeks mentiin Redrumiin (tai ihan päätteeks-päätteeks tietty Mäkkiin) ja en tiiä palautuuko mun kuulo ikinä entiselle tasolleen tai että mitäköhä se musiiki oli, mut hauskaa oli kyllä. Katottiin tänään kuvat Ainon kamerasta, oh lord. Aino tsuumaili meijän naamoihin ja siellä oli semmosta Facebookin profile picture -matskua, että.

Huomasin just, että Paula Koivuniemi esiintyy Provinssissa sunnuntaina. Heidi sekoo, kun kuulee!

Disco Ensemblen uusin levy on niiden MySpacessa http://www.myspace.com/discoensemble

np: Tori Amos - "Yes, Anastasia"

YOU GOTTA SPEND SOME TIME WITH METorstai 03.04.2008 05:26

Hyvästi rahat ja sosiaalinen elämä (eli tän illan bileet), kiitos Hullut Päivät ja "emmä jaksa ei oo rahaa huomenna on kouluu"-kaverini. Ei mullakaan oo rahaa mutta the show must go on, juhlimisesta ei tingitä! Oon näemmä ainoo, jolla on jonkinnäköstä partymoraalia jäljellä! No, ehkä viikonloppuna sit päästään johonki radalle käyttämään uunituoreet valtionstipendimme johonki kymmenen egen pääsymaksuun.

Onneks on mese ja Milla! Milla on paras. Milla naurattaa. Milla tulee leipomaan mulle kakun. =)

OSIO 1 - Rehellisyys

- Onko sinusta koskaan tuntunut siltä, että koko maailma kaatuisi päällesi? - Jotain semmosta.
- Onko ollut aikoja, jolloin olet ajatellut, ettei sinulla ole merkitystä? - Öö kai emt.
- Uskotko itseesi? - Nojoo.
- Kadutko mitään? - Nojoo.
- Mikä auttaa sinua selviytymään mahdollisista ongelmista? - Milla. =)
- Jos tietäisit, että sinulla olisi vain vähän elinaikaa jäljellä, mitä tekisit ennen kuolemaasi? - Kävisin Mäkissä.
- Tiedätkö keneen voit todella luottaa? - Joo.
- Jos ihmissuhteesi eivät toimisi haluamallasi tavalla, yrittäisitkö löytää ratkaisut ongelmiin vai luovuttaisitko? - Riippuu vähäc mutta yrittäisin todennäköisesti ratkaista ongelmat jos vain mahdollista.

OSIO 2 - Onnellisuus
- Nimeä muutama asia, jotka tekevät sinut todella onnelliseksi. - Kaverit, musiikki, elokuvat, matkustelu.
- Yleisesti ottaen, pidätkö itseäsi onnellisena ihmisenä? - Noh ihan suht.
- Jos saisit vaihtaa paikkaa kenen kanssa vaan, vaihtaisitko? - Hä, en kai.
- Luotatko vaistoihisi? - Mmjoo.
- Minkä sanoisit olevan paras ominaisuutesi? - Huumori(ntaju).

OSIO 3 - Yleiset
- Antaisitko toisen mahdollisuuden ihmiselle, joka on pettänyt? - En usko.
- Uskotko ihmisiä, kun he sanovat, että "asioiden on tarkoitus tapahtua"? - Kiva klisee!
- Kuvittele tämä: Olet eksyksissä jossain ja sinulla on kännykkä, jolla voit soittaa ja pyytää jotain hakemaan sinut, kello on 03.00... Kenelle soittaisit ilman epäröintiä? - Jollekki jolla on auto. :--D Riippuu että missä oisin. Nii tai, soittasin varmaan jonnekki 112 nii ne vois satelliittipaikantaa mut. Varmaa auttas soittaa jollekki iskälle ett "hai dad oon eksyny tuutko hakeen?".
- Toivoisitko elämäsi olevan erilaista nykyiseen verrattuna? - Joo, toisinaan.

MITÄ TEIT:
- 5 minuuttia sitten - Lollasin Millan kaa mesessä.
- 30 minuuttia sitten - Lollasin Millan kaa mesessä.
- tunti sitten - Lollasin Millan kaa mesessä.
- vuorokausi sitten - Yritin vääntäytyä nukkumaan.

MILLOIN VIIMEKSI:
- joit alkoholipitoista juomaa - Parisen vkoa sitten.
- poltit - Siitä nyt on jo aikaa (seuraavaksi haluaisit varmaan yhden Rieseneistäni).
- söit - Jos sipsit lasketaan niin joskus reilu tunti sitten.
- joit - Äsken appelsiinimehua.
- nukuit - Torkahdin kesken Greyn anatomian.
- halasit vastakkaista sukupuolta - Parisen vkoa sitten.
- halasit samaa sukupuolta olevaa henkilöä - Eilen.
- lähetit tekstiviestin - Tänään (en suostu sanoon että eilen vaik on 1:58).
- soitit jollekin - Tänään.
- joku soitti sinulle - Tänään.
- ihastuit - Siitäkin on tovi vierähtänyt.
- nauroit - Äsken.
- itkit - En muista.

VIHA:
- Keneltä haluaisit pyytää anteeksi ja miksi? - Ehkä äitiltä ko olin vähä kelju.
- Mikä saa sinut raivostumaan? - Epäoikeudenmukaisuus.
- Oletko ikinä lyönyt ketään? - Oon.
- Oletko mustasukkainen? - Vähän.
- Oletko ikinä toivonut kenenkään kuolemaa? - En.
- Oletko ollut putkassa tai vastustanut virkavaltaa? - En.
- Mitä tai ketä vihaat? - En ketään.

AHNEUS/YLPEYS:
- Oletko ikinä syyllistynyt rikokseen? - Rikkomuksiin joo mut en varmaan rikokseen.
- Itsekkäin tekosi? - Jaa mikäköhä ois.

HIMO:
- Missä kulkee pettämisen raja? - Se on vähä monimutkasempi juttu ko ett "pussailussa" tmv.
- Oletko himoinnut kaverin kumppania? - En.
- Mitä himoitset? - Nintendo Wiitä. =))
- Oletko laittanut ilmoitusta deittipalstalle? - En.
- Mitä mieltä olet yhden illan jutuista? - Jokainen tyylillään.
- Millon joit ensimmäisen kerran alkoholia ja millainen kokemus oli? - En muista niin kauas historiaan.

TURHAMAISUUS:
- Kuinka monta kertaa päivässä katsot peiliin? - Monta.
- Mitä mieltä olet plastiikkakirurgista? - Korjattavaa vois löytyä joitaki esim. boobsien sijaan päästä. :/
- Mitä teet kotona kun kukaan ei näe? - Otan improvisoituja tanssiaskelia.

VALHEELLISUUS:
- Teko, jota kadut? - Enemmän ehkä kadun tekemättä jättämisiä.
- Oletko lukenut toisen päiväkirjaa? tai tekstiviestejä? - En.
- Mitä teet jos kuulet ystäväsi kumppanin pettävän häntä? - Varmistaisin eka että juttu ei oo mikään juoru, sit menisin puhuun sille kumppanille ja käskisin sen tunnustaa, senki ääs.
- Teko jota et uskaltanut tunnustaa äidillesi kuin vasta vanhempana? - Ei tuu mieleen.
- Kutsuisitko hautajaisiisi sen henkilön, joka on eniten vaikuttanut elämääsi? - En usko että oon kutsumassa hautajaisiini ketään.
- Soittaisitko häissäsi kappaletta, jota viimeisimpänä kuuntelit? - Jeh Death Cab for Cutie "I Will Possess Your Heart".
- Menisitkö naimisiin sen henkilön kanssa, ketä ajattelit ensimmäisenä herätessäsi tänään? - En muista ketä ajattelin mutta en.
- Kertoisitko suurimman salaisuutesi henkilölle, jota halasit viimeksi? - Joo. "A-G....secrets."
- Laittaisitko koulukuvaasi samat vaatteet jotka sinulla on nyt päälläsi? - En.
- Söisitkö koko loppuelämäsi ruokaa, mitä viimeisimpänä söit? - Sipsejä...en ehkä.
- Laulaisitko karaokessa kappaletta, jota viimeisimpänä lauloit? - Tokiii. En kyl harrasta karaokea.
- Löisitkö henkilöä, jonka takia viimeksi itkit? - En muista kenen takia viimeks itkin.
- Suutelisitko henkilöä, jota viimeisimpänä ajattelit? - Sure.

np: Death Cab for Cutie - "I Will Possess Your Heart"
Join kahvia ja mun kuppiin jäi poroista ihan selvä sorsan tms. vesilinnun kuva. Mitä tämä tarkoittaa? :O

Nukuin toissayönä sellaset puoli tuntia. 3:38 katsoin vielä kelloa ja siinä vaiheessa aloin viimein vaipua hämärän rajamaille. Kello herättiki sit 4:25 ja lähdin reippaana töihin. Viime yökin meni huonosti nukkuessa mutta ainakin tiiän että kävin välillä twilight zonella. Tänään otin päivällä vähän univelkoja takasin, joten ens yö menee varmaan taas seinää tuijotellessa.

Nina oli täällä ja lähti aamulla Englantiin. :> Tahtosin itekki vähäc matkoille! Kesällä, kesällä. Ostin jo matkahammasharjan eli voiton puolella ollaan. Nii passi ei kylläkään oo voimassa mutta matkahammasharja: löytyy. =)

Meen kattoon The Eveningin ja sit heti nukkumaan (toivottavasti) koska huomenna on ~Hullut Päivät~. Onneks Kela muistaa shekillä perjantaina. Tässä muuten hyvä idea irtokarkkia ostaville: laittakaa chilipähkinöitä samaan pussiin karkkien kanssa niin saatte a) ällöttäviä chilipähkinöitä ja b) pussillisen ällöttäviltä chilipähkinöiltä maistuvia karkkeja, jes.

np: Death Cab for Cutie - "I Will Possess Your Heart" (vähä tää on hyvä :--o)

NO COUNTRY FOR OLD MENPerjantai 28.03.2008 00:21

Sit jos siirrytään vähä kevyempiin aiheisiin, ha, nii mun mielestä toi elokuva No Country For Old Men (Menetetty maa) oli aika hyvä. Mua pelotti hirveesti koko ajan. En uskaltanu syyä isoja karkkeja ko pelkäsin että säikähän ja tukehun. Mutta ei siinä ny niin hirveesti pelättävää kuitenkaan ollu, onneks. Hyvä oli. Kyl ne Coenin veljekset ilmeisesti VAAN OSAA.

Mulla on muuten nykyää tommonen tukka ko Javier Bardemilla täs kyseisessä leffassa, nice. =))

np: Simian Mobile Disco - "Hustler"

WHOOPS I THINK I'VE GOT TOO CLOSEKeskiviikko 26.03.2008 01:30

Oon nukkunu koko päivän. :--o Tulin eilen vasta yheltätoista Helsinkiin ko en yllättäen mahtunu pendolinoon (ai mikä pääsiäisen paluuliikenne?) ja aamulla piti herätä neljän jälkeen töihin. Hieman väsytti. Laitoin Elsalle viestiä että en taija kyetä saksan tunnille ja se vastas että ei meillä ees oo saksaa.<3 Ach. Nukuin sitte tosiaan koko helkkarin päivän. Lomalla kertyneet univelat pois. =)

Pääsiäisloma oli kiva, mutta nopeesti se meni.

Laitoin OIKEETA RUOKAA tänään, paistoin jotain leikettä ja keitin perunoita! Aino on musta niin ylpee kun kerron sille! Sellanen miinus tässä tosin on, että täällä ei oo liesituuletinta eli kämppä haisee hieman porsaalle...mut suht maukasta oli ruoka.

Hain kaks leffaa, Superbadin ja Pianistin sivunkääntäjän. Oli tosi kiire valita ne siellä vuokraamossa ts. otin ne mitkä oli lähinnä oikeeta ja vasenta kätöstäni. Tässäpä sitte mietin tahonko kattoo tyhmää komediaa "samoilta tuottajilta myös 40v. ja neitsyt ja Paksuna" vai ranskalaista draamaa aiheesta: jäätävä kosto.

Sain Facebookin Milla-visassa 10/12 oikein eli saman verran ko Millan poikaystävä. :D Lollasin ja päätin että tahon kirjottaa Millan yo-kirjotuksissa.

Jee huomenna Suomi näyttää tältä: http://img.mtv3.fi/mn_kuvat/mtv3/uutiset/kotimaa/grafiikat/514817.jpg eli sataa pienten kaupunkien kokosia lumihiutaleita. Naapurin tenava saa hiihtää iha hiessä pyykinkuivaustelineen ympäri.

Meen varmaan kattomaan tota leffaa La Tourneuse de pages. Kappas ranskahan on sama kieli ko englanti.

np: Kate Nash - "Pumpkin Soup"

TANSSII TENAVIEN KANSSA LOLKeskiviikko 19.03.2008 00:50

Hempan kaa vähä juteltiin viime viikonloppuna.

[21:54:34] Heidi sanoo: millon mennään ulos?
[21:55:15] AG sanoo: ens ti - su
[21:55:21] AG sanoo: varje dag
[21:55:24] Heidi sanoo: joka päivä!
[21:55:24] Heidi sanoo: jes

Oikein! Ei sentäs. Nyt esim. katon tätä siidee 4D-dokumenttia kilpatanssivista lapsista ja niiden vanhemmista, gosh! Joku yks noista lapsista on sillee "tanssiminen on parasta" ja muut on sillee "meidän äiti ja iskä haluu että mää menestyn". Noita vanhempiakaan ei yhtään hävetä selittää jotain että "me ollaan laitettu tähän _todella_ paljon rahaa" ja "kyse ei ole pelkästään vain osallistumisesta vaan myös voittamisesta". Siis ihanaa. Tän ohjelman paras tyyppi on huippu 10v. poika, jolla on kaks hyllyllistä partavesiä, hahah.<3

Tänään sattu vähä jännä juttu töissä, autoin siellä jotain asiakasta ja sit yhtäkkiä töktök olkapäähän ja siellä oli Iida-ystäväni. :--D Hän oli menossa Ranskaan, ylläri! Oli kyllä kiva nähä, juteltiin siinä yms. En tiiä montakohan ihmistä karkotin siinä ko ne varmaan luuli että on ihan yleinen tapa että lentokenttävirkailija halaa matkallelähtijöitä, "oikein hyvää matkaa, toivottavasti nähdään vielä tässä keväällä!". =)

Ää taijan kattoo vähä 30 Rockia tän dokkarin sijasta.

Ainii hitto elokuvaohjaaja/screenwriter Anthony Minghella, rest in peace. :< Mies mm. Englantilaisen potilaan ja Cold Mountainin taustalla. Etenki ensiksimainittu on aivan älyttömän ihana elokuva.

np: 4D-dokumentit on aina laadukkaita ja sivistäviä