IRC-Galleria

misswaves

misswaves

gnarrGHUJIFVGTHUJIK

DROP IT LIKE IT'S HOT !Lauantai 31.12.2005 19:57

Mummo toi lisää lanttulaatikkoa! <3 Hyvä mummo!

Tänään Katrille; sinne tulee Milla, Heidi ja minä. Heidillä on angiina. 8< Pitää kattoo ettei syyä samalla lusikalla hahaa. Ei mutta kauheaa tuo, Heidillä on aika usein angiina. :<< Katotaan varmaan jotain shiteä telkkarista tai joku leffa ja kasvatetaan rasvaprosenttia. Mm. Sitte on tietty ilotulitukset (ja random ihmiset kaupungilla). Niitä vois mennä kattomaan jos tuntuu siltä.

Hannalla Australiassa on jo uusi vuosi. HANNA ON TULEVAISUUDESSA. O___O

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA !

Jos meinaatte pommittaa (ts. kirjaimellisesti heittää rahaa savuna ilmaan) niin menkää ihan vtun kauas minusta, kiitos. :---C Ei mulla varsinaisesti mitään pommeja vastaan ole, mutta ilmeisesti en oo tajunnu, että mikä siinä pommien heittelyssä muita ihmisiä kohti on niin hauskaa. :x Hienot raketit oikein käytettynä (ts. kaikilla säilyy silmät, korvat ja kädet) on asia erikseen, niistä ihan pidän.

Hyvä biisi. Elina suositteli. Elina > kaikki!

np: We Are Scientist - "Nobody Move, Nobody Get Hurt"

K-A-R-A-N-T-E-E-N-IPerjantai 30.12.2005 21:04

Ooh melkein uusi vuosi. TAAS. o___o

Tämä viikko on mennyt vähän turhan nopsaan! Ehkä johtuu siitä, että oon nukkunut pitkään ja valvonut öisin ja kaikkea outoa. Mutta kuitenkin. Kävin vähän alennusmyynneissä keskiviikko-iltana mutta kaikki oli varmaan viety jo. :D Ostin mustan pitkähihasen t-paidan ja raidallisen hupparin, joka ei ees ollu alennuksessa. ;>

Tytöt oli eilen täällä! Eli Heidi, Riikka, Saija ja Emppu. Vietettiin mun synttäreitä. :D Sain niiltä tommosen "Siteeraa kulttielokuvaa"-kirjan ja Taksikuski DVDn. <3 Katottiin Being Julia (se oli ihan hyvä mutta vähän tylsä) ja syötiin kaikkea terveellistä...eh. Oli kivaa. :> Tänään katsoin toisen vuokraamani elokuvan, Lentäjän. Se oli mahtava! Siitä tuo otsikkokin. o__O K-a-r-a-n-t-e-e-n-i.

Jon ja Kelly tuli toisiks Amazing Racessa. Hmph. No, ei se mitään. Ne oli silti parhaita!

Mitä kaikki meinaa tehdä huomenna? :---o Ilotulituksia oon toki menossa katsomaan, mutta ei kaupunkiin tarkene mennä ennen kuin vasta joskus yhdentoista jälkeen. Hmm. Ehkä keräännytään johonki jollain pienellä porukalla. Hmm.

Jos Jamie Cullumin biisi "Get Your Way" ois ihminen niin tekisin sen kanssa lapsia! <3__<3 AH.

Laitan tähän randomin elokuvasitaatin! Eiku en sittenkään ihan randomia - kokeilin iskee sormen vaan johonki kirjan sivulle ja tuli joku ihan outo sitaatti. :< Plaraan tässä vähän... "She just goes a little mad sometimes. We all go a little mad sometimes. Haven't you?" - Psycho (1960). :D Siinäpä se. Nukahdin muuten Psychoa katsoessani: heti sen suihkukohtauksen jälkeen vaivuin lempeään uneen ja kun seuraavan kerran heräsin, mainostettiin ostoskanavalla 60-luvun parhaista hiteistä koostuvaa CDtä. x___x Omistan Psychon uuden version (1998?) VHS-kasettina. Se on huono.

Jåå.

np: Jamie Cullum - "Get Your Way"
Hei hei joulu, hei hei hei hei hei heipä hei joulu hei hei hei. Ok oli kivaa mut palattaisko normaaliin päiväjärjestykseen? :D No ei ees, en oo saanu tarpeekseni lanttulaatikosta. Mm. Meillä oli sitä ihan ä-lyt-tö-mäs-ti. <3 Lannnnttulaatikko. AHH. I LOVE LANTTULAATIKKO.

Tuntuu kivalta ku saa välillä tollee julkisesti tunnustaa rakkautensa, ah.

Elina > te kaikki muut. Hihi. Joku lempparilevy! Kiitos. <3 (np: "Vogue")

Sain kivoja lahjoja! Annoin aika huonoja lahjoja paitsi Juho 23v. sai multa semmosen jutun missä on viis metallista palloa narujen varassa ja sit ku reunimmaista vetää ja päästää irti niin se pallo toisessa reunassa liikkuu jne! Sellanen "ikiliikkuja" ei hitto se on paras! Ite sain mm. Pikku Myy-mukin! Ja Quentin Tarantino-boxin. Verta ja suolenpätkiä njammmm. Ja kaikkee, olin varmaan ollu kilttinä tai jotain? Multa meni kyllä vähän ohi semmonen.

Katoin Neljät häät ja yhdet hautajaiset. Se on söpö paitsi että jotenki en tykkää siitä lopusta. Varmaan siks ku en tykkää siitä Carriesta. Musta se Fiona (se ketjupolttaja) on paljon hauskempi tyyppi. Ja tykkään siitä näyttelijästäki, Kristin Scott Thomasista, vaikka se onki HEVOSKUISKAAJASSA, lolz. Mutta ihan kiva leffa. Katon vielä Kauniin mielen. En oo nähny sitä aikasemmin - joo joo tappakaa mut nyt. Tai no jos tapatte niin sitten missaan sen jälleen, että miettikää!

Ihan sekasin päivistä! Sunnuntai!

Ah, tänään tulee Amazing Racen finaali! Lähden ihan just netistä, koska pelkään tulevani spoilatuksi.
8---o Mun suosikit Jon & Kelly on edelleen mukana. :>

Joo niin kuitenki whatever blaa blaa lähden nyt esim. SYÖMÄÄN LANTTULAATIKKOA.

(Ohohohoo! Vähä oon nokkela ku pääsin käyttämään lyriikkoja otsikossa.)

np: The Strokes - "Juicebox"


MILLASEEN PAPERIIN LAITETAAN ?Perjantai 23.12.2005 03:31

Koulun joulukirkko - check.
Viimeiset lahjat + posti - check.
Hammaslääkäri - check.
Paketointi - check.
Tanssipuku - check.
Joulutunnelma - ...

NO KYL SE SIITÄ. =)))

Katoin tänään elokuvat 21 Grammaa ja Kopps. Siinä vasta kaks toisistaan poikkeavaa elokuvaa. :D 21 Grammaa oli älyttömän hienosti tehty. Mikään ei säilytä mielenkiintoa niinku tapahtumajärjestyksen sekoittelu silloin kun se tapahtuu niin ettei katsoja tipu kärryiltä ja niin, että itse siinä katsoessa pystyy yhdistelemään palasia toisiinsa (& haluaa kokoajan tietää lisää ja lisää). Kopps oli ruotsalainen. Ja hauska. Ainakin välillä. Siitä tuli aika hyvä mieli. :>

-15 on hauska lämpötila silloin, kun saa autokyydin. Kävellessä autosta johonki sisälle voi miettiä, että "HEH HEH ONPA KYLMÄ" mutta ei paljo naurata, kun pitää matkata 3,5km pyörällä/kävellen. Ngyygh. Niin kerta. Huomenna tahtosin ehkä vielä harrastaa sosiaalista kanssakäymistä maksullisen kahvikupposen äärellä. Ehkä mää hiihdän keskustaan. 8D Tai sitten jään kotiin (huomenna on kuitenkin niin älytön ryysis kaikkialla) ja katson pari leffaa!

Oon varmaan ihan finito nyt, kun en osaa tännekkään enää jauhaa mitään. Voisin mennä nukkumaan mutta taidan eka pelata Bubblesia tai Zookeeperiä tai pandan heittely-peliä. <: Aivoton huvi ennen unta!

np: EI MITÄÄN!

Tää talo naksahtelee. Kivat sille.

MEEP MEEP MEEPTiistai 20.12.2005 01:22

Damn katoin Täydelliset naiset niin näin vaan paloja Bettina S:n Conan-haastattelusta. Uusitaankohan sitä? :--o Conannnnnn. <3 Wtf nytki tulis Conan ja en oo kattomassa! No katon kyllä huomenna sit uusinnan.

Olin tänään paketoimassa 10-13, kiirettä piti. Oli tarkoitus olla vaan kahteentoista ja pelottaa, että ruotsin & saksan opettajat tappaamurhaa, koska olin pois tunneilta. :< En kuitenkaan tahtonut jättää Heidiä sinne yksin kukkapaketteja ja keppihevosia paketoimaan. Niin jäin sitten.

Äwäwääwää keskiviikko! Matemaattisesti ilmaistuna "jag < varma esiintyjä = surullinen totuus". Itkettää valmiiks. No ei sentään mutta goshhhh. Jännittää kamalasti, vaikka on ihan tommonen pieni tyhmä soittojuttu. Kärsin. Kärsin. Kärsin.

Onnistun. Hyvin se menee. Luotan itseeni.

Hmph.

Tänään oli se semmonen oboistien juttu ja siellä oli ihan kivaa. Soitin Sydämeeni joulun teen. Mokailin heti alkuun (ja sit vähän keskikohtaan ja loppuun) mut ei haitannu ees itteeni. :> Aika jännä. Sit soitin kvartetissa jotain ja se meni ihan kakasti mutta soitinki niitä biisejä ekan kerran siinä tuntia ennen "esiintymistä" että siihen nähden!

Huomenna viimeinen koulupäivä ennen lomaa. JEAH. \o/ Joululaulutunti. Pääsisin kotiin, mutta taidan mennä sinne kuitenkin -> karkkia. Hehahahehhe.

Sit torstaina joudun kumminkin heräämään seitsemältä, kun on hammaslääkäri 8:00. Kiitos tästä. :D Toisaalta ihan hyvä, saan sitte ehkä säkällä jotain aikaankin kun en nuku puoleen päivään. Säkällä!

np: Coldplay - "Trouble"

NO MITÄS OON TEHNY JAA EN KYLLÄ TIIÄSunnuntai 18.12.2005 21:43

Olin koulussa ostelin lahjoja nukuin kahdeksantoista tuntia olin Millalla Heidin ja Katrin kanssa naurettiin televisiolle oli kivaa olin kaupoissa mulle ostettiin lahjoja äiti tulee koko ajan sanomaan jotain ihan turhaa ja joudun laittamaan musiikin pauselle ja se on aika rasittavaa ja kohta tulee Amazing Race ja sitten Murha mielessä ja huomenna kouluun ja paketoimaan ja soittamaan ja soittopaniikki ja paniikki in general ja hehe emmää tiiä pitäis varmaan mennä tekemään jotain muuta mutta toisaalta sitten joo ai niin en oo tehny saksan läksyjä että meen varmaan tekemään ne nyt moi.

np: Planet Funk - "Chase the Sun"

EVERYBODY GOT THEIR SOMETHING !Torstai 15.12.2005 00:29

Hajoon tän biisin parhauteen. Jos pitäis valita yks biisi mitä kuuntelee lopun elämäänsä, valitsisin tämän. Hermot menis joskus viikon päästä mutta kumminki.

(Oikeesti ottasin Madonnan Hung Up:in. ;>)

Olin puurojuhlassa äsken. Siellä oli melko hauskaa. Viime vuonna ehkä vähän hauskempaa, mutta toisaalta tänä vuonna oli paremmat kilpailut. :> Ja "Fab 5!" ja kaikkea muuta mitä on turha selittää täällä. :D

Ei mitä---err, hittoo. Joulukortit pitää viedä huomenna laatikkoon! OKRA. Rupeen kirjottaan. :D Paitsi että eka katon Boston Legalin - asiat tärkeysjärjestykseen! Just kidding! ...paitsi että oikeesti katon sen Boston Legalin eka.

Huomenna pitää viedä englannin keskustelukurssille jotain jouluun liityvää. Mä vien siistin nuottikirjan jossa on sellanen maailman kämäsin piano mukana. :D Se on mun paras joululahja ikinä, vuodelta 93. Siellä on nuotit mm. Kulkusiin ja Täti Moonikaan. YEAH.

Tohon löyhästi liittyen: löysin tänään mun nokkahuilun! Anteeksi äiti ja iskä mutta aion soittaa sillä IHAN ÄLYTTÖMÄSTI kaikkia joululauluja yms. :> Mwahaha. Nokkahuilu > oboe.

np: Nikka Costa - "Everybody Got Their Something"

SWEET SEVENTEENTiistai 13.12.2005 00:57

o Oli synttärit, oon nyt 17-vuotias, hyvin merkittävässä iässä. x___x
o Siivosin huoneen (haha) ja laitettiin julisteet seinälle: tää huone on nyt ihan ok.
o Pitäs kutsua jotain kavereita kylään & suunnitteilla on hyvin pienet pikkujoulut. :>
o Amazing Race! Haluun, että Kelly ja Jon voittaa. Jos joku idiootti spoilaa mulle tässä vaiheessa...no, en suosittele kokeilemaan. Kuitenki, Kelly ja Jon on musta niin hyvä pari. :D Vaikka ne aina välillä riiteleeki, rakastaa ne toisiaan ihan selvästi & vaikuttaa siltä, että niillä on ollu oikeesti tosi hauskaa sen koko kisan ajan (toisin ku esim. sillä Milliellä ja sen poikkiksella: se oli jatkuvaa itkemistä ja valitusta)
o Joulu tulee, mutta mulla ei oo vieläkään semmosta oloa, että pitäis tehdä jotain sen eteen. Rupeen oikeesti miettimään jotain pieniä lahjuksia & laitan jouluverhot & laitan soittoääneks jonku kauheen joulubiisin. Oh yeah! Oon sentään saanu paketoida lähes sydämeni kyllyydestä. :D
o Näin mystisesti ilmaistuna: on kivaa kun ihmiset/jutut osoittautuu kivemmiksi kuin mitä ensiksi luuli. Tämä on viime aikoina pätenyt moneen ihmiseen/juttuun.
o Jos muuten joku teistä jotka lukee tätä nyt on kiinnostunut saamaan minulta joulukortin, mailatkaa osoitteenne pikimmiten minulle: gr3tch3n ät gmail piste com. Saa mailata muutaki, paitsi ei viruksia eikä mitään liian siveetöntä. ;>

np: Nine Black Alps - "Ironside"

NO SIIS THERE IS MAGIC IN THE AIRPerjantai 09.12.2005 02:31

Arvatkaa! Aika jänniä juttuja tapahtuu. Siis niinku hyvin jänniä.

1) Eilen kokeilin mun toppatakin taskua; siellä oli 9€. Laitoin ne lompakkoon. Tänään kokeilin jälleen taskua ettiessäni avaimia; siellä oli 3€. :DD MONEY-MAKING TAKKI. Ps. Ette sit käy kokeilemassa niitä välkillä, fak off.

2) No sit keskiviikkona tuli jotain Linnan Juhlia kolmoselta. Äiti katto jälleen (wtf, äiti?). Arvatkaa kuka oli ruudussa ku menin ohi. NO PAULA KOIVUNIEMI. TAAS.

Eikä loppunu vielä tähän!

3) Olin tänään kolme tuntia kotona keskellä päivää (hyppytunteja, luonnollisesti). Nukuin ehkä jonku tunnin ja sit nousin ja kävelin keittiöön keittämään kahvia (luonnollisesti). Yhtäkkiä siellä keittiössä mulle tuli semmonen olo, että radiossa varmasti soi Madonnan "Hung Up". No jätin kahvinkeiton kesken (wtf!) ja menin laittamaan olohuoneen stereot päälle. Kissillä soi...Madonnan "Hung Up".

MUA PELOTTAA. NII. o___O

Ei muuta. :D God natt, sov gott.

np: Michael Gray - "The Weekend"

TARJA EI KUTSUNU MUA TÄNÄKÄÄN VUONNAKeskiviikko 07.12.2005 03:05

HYVÄ SUOMI 88v! Vähä myöhässä, mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan, kuuluu sananlasku. En jaksanu kattoa linnan kättelyjä. Äiti katto, ja aina ku menin ohi Paula Koivuniemi oli kuvattavana. Pelottavaa.

Olin eilen joululahjaostoksilla. En ostanu yhtään lahjaa, itelleni yhen lehden. :D Olin siellä vielä jotain miljoona tuntia, kun ensin kierreltiin Heidin kanssa ja sitten Milla liittyi joukkoon riemuisaan. Otettiin sen verran laadukkaita kuvia, että niitä on pakko laittaa galleriaan. Bwahaha.

Huomenna pitää kouluun. 8< Oon ihan sekaisin päivistä. Katoin liikuntavaatteita ja ootin Amazing Racea, niinku muka ois joku sunnuntai. Hyvä kumminki, että huomenna on keskiviikko, koska se tarkoittaa sitä, että tällä viikolla on vain kolme päivää koulua (ihan ite päättelin =)).

NJOO.

np: System of a Down - "BYOB"