IRC-Galleria

misswaves

misswaves

gnarrGHUJIFVGTHUJIK
Vappu oli vähä lame-o mut ihan kiva. Oltiin aamulla koulussa (tää on melkein kaikkien, etenki oululaisten mielestä ihan uskomatonta?) ja sit mentiin Kaisaniemeen nauttimaan auringosta ja yhdessäolosta ja semmosta. Anniina tuli Tampereelta randomisti käväseen ko sai kyydin ja näin sitä, se oli kivaa. :--D Kävin vaihtamassa haalarit pois ja menin Jennille istumaan pienellä porukalla. Sit mentiin Onnellaan, huoh. Siellä oli ihan kammottavaa, meinasin mennä Mollyyn moikkaan Virpiä mut lähinki kotiin, kuten Jenniki. Tänään oli tarkotus mennä Ullanlinnanmäelle mut en jaksanu lähtee mihinkään. :--D Jee.

Jaha, sikainfluenssa. Pari päivää olin seurailematta uutisia tossa reilu viikko sitte, ja sit ko menin nettiin kattomaan että mitäs maailmassa tapahtuu nii aijaa, joku SIKAINFLUENSSA. :< Vois mennä pois jo tuo, terv. bakteerit_ällöttää_88.

Oon nähny ihan kummia unia vaihteeks. Pari yötä sitten näin semmosta unta että kävelin jossain pimeessä talossa ja mun päälle hyppi kissoja. Whattt.

Taijan kattoo vähä Täydellisii naisia tai 30 Rockia. Tai sit katon Housen nii ett oon jenkkien tahdis...eli pari tuotantokautta. En taija. Ainii jes maanantaina 9am mennessä pitää palauttaa Kaisan & mun englannin esitelmän slidet. Pitäs varmaa ALOTTAA senki homman tekeminen...no onneks ei tarvi tehä kirjallista raporttii ko toi on suullisen enkun kurssi (mut sit toisaalta, ei saada käyttää muistiinpanoja ollenkaan, NICE).

Kävin leffassa keskiviikkona. Slumdog Millionaire, oli aika hyvä. Vois käydä ehk kattoon The Readerin myös. Bristolissa oli tosi kiva elokuvasali, verrattuna Tennis- ja Kinopalatsin saleihin. Haluaisin käydä Maximissa myös, se on kuulemma hieno.

Kuva: http://www.bfi.org.uk/lff/slumdog_millionaire

np: Yann Tiersen - "Comptine D'un Autre Été, L'après-Midi"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.