IRC-Galleria

misswaves

misswaves

gnarrGHUJIFVGTHUJIK
Millon oon viimeks kirjottanu tänne? Ahaa, perjantain ja lauantain välisenä yönä.

Lauantaina oli rööripaja ja sain soittaa englannintorvea (= "jättioboe"). Se oli tosi kivaa. Luulin, että olis ollu paljon vaikeempi soittaa sitä, mutta se olikin varsin oboemainen. Ja sai jopa pitää käsiä ja olkapäitä rennommin kuin mitä oboeta soittaessa. Jes. Pääsen ehkä soittelemaan sillä jossain oboistien joulujutussa. :D

Lauantaina olin myös Heidin kanssa kaupungilla. UUS ANTTILA. Ihan siisti sinänsä. En ostanut edes joulukortteja. Tulee kiire, kun aika monta korttia pitäis saada Atlantin toiselle puolelle...mieluiten jouluksi. Tuon asian hoidan tällä viikolla. Kuitenkin, käveltiin sitten Heidin kanssa kotia kohti ja puhuttiin matkustelusta. Tönäisin sitä kahdesti. Sillee nelikaistasen autotien suuntaan :---D Oon reilu kaveri. Mutta se oli kyllä meidän molempien mielestä aika hauska kävelymatka. Hollihaan koululle asti...siitä tuli Heidin äiti meidät hakemaan ku alko paleltaa. NÖSSÖT.

Illalla olin toisella Heidillä (Hempalla). Siellä oli paljon kivoja ihmisiä & hauskaa & kahvia. Maistoimme...
a) minttusuklaakahvia, joka oli hyvää
b) kenialaista kahvia, joka oli todella pahaa
Pahasta maustaan huolimatta se Kenia-kahvi on silti ehkä paras tuliainen ikinä. :>

Hempalta näkee (kerrostalosta) Kruunupyyn lentokentälle. Meen joskus sinne kattomaan laskeutumista.

Sunnuntaina hengailin erittäin pitkästä aikaa Millan kanssa. Syötiin vähä kaikkea. Yritettiin puolittaa hampurilaista ajatuksenvoimalla, mutta ei toiminu, joten käytimme muovista veistä. Hiimailimme hieman ja päädyimme Citymarkettiin, josta ostimme karkkia. :---D Mulla piti olla se terveellinen ruoka / kuntoilu-juttu, mutta ehkä aloitan sen joskus myöhemmin. ;> Tänään oon kyllä syönyt ihan ok:sti ja harrastanut koululiikuntaakin. Että ehkä aloitin tänään tuon uuden elämäntapani.

Menin uteliaisuudesta katsomaan vanhojen tanssit-kurssin meininkiä ja taisin joutua osalliseksi. :D En tiiä. En tunne oikein sitä kenen kanssa tanssin tänään / kai myös itse päivänä. Ja puku, kampaus, kengät yms. tulee maksamaan mansikoita ja maltaita ja muuta vastaavaa. Enkä edes tykkää tanssimisesta erityisesti. Ja inhottaa sellanen esiintymismeininki, että mennään sitten miljoonalle eri koululle tanssimaan. Mutta ehkäpä otan kuitenki osaa tuohonkin. :D Päätän huomenna.

Uusi jakso saattaa olla mukava. Päätän joskus.

np: Cake - "Short Skirt, Long Jacket"
Se eilinen kipu oli reikä hampaassa! :---o Lopetan karkin syönnin (yeah right!). No jätän ainaki lopullisesti sokerin pois kahvista. Ja yritän oikeesti syödä jotain hedelmiä. Ja kuntoilla! Ja sellasta muuta paxaa, tiiätte vissiin.

Huomenna pitää herätä joskus ennen kymmentä. Aika houkuttelevaa, on sentään lauantai ja rauha maassa ja oikeus nukkua esim. yhteentoista. Mutta ei. Konservatoriolle. EI KAIT SIINÄ. Luulenpa tosin, että kun sinne menen, ei ole maanantaina soittotuntia. :> Mutta en kyllä ole ihan varma. Otan selvää.

Sitten joskus kahdelta, kun vapaudun harrastukseni asettamista velvotteista, menen ehkä kaupungille talsimaan Heidi K:n kanssa. Ja illalla mahdollisesti Heidi J:lle. :> Aika kivaa! Vielä ku sais nukkua pitkään niin ois ihan päivä mun mieleeni.

Saatiin niitä kokeita takas. Yhteiskuntaopista 9-, äidinkielestä 8½ ja (lyhyestä) matikasta 7½. Matikkaa menen tietysti korottamaan (oon päättänyt, että korotan jokaikistä matikan koetta - etenki jos tulee alle ysi höhö), mutta muuten olen ihan tyytyväinen. Yhteiskuntaoppi etenkin lämmitti mieltä, kun aion sen kirjoittaa ja palautteena tuli, että "hyvä numero, yksi parhaimmista". :> Maantieto ja ruotsi saamatta. Katellaan sitte etenki sen ruotsin kokeen saatuani, että järjestänkö massiiviset itkupotkuraivarit vai en.

Joulukortteja! Niitä pitää ostaa. Lähetän joitaki kortteja ulkomaille (nettikavereille & Hannalle), ne pitää varmaan olla kohta jo postissa. :---o Kirjotan oikeen kalenteriin tai jotain, että muistan.

Menen harkitsemaan nukkumaanmenoa.

np: Interpol - "Take You on a Cruise"

AUPerjantai 25.11.2005 02:50

LEUKA KIPEE VASEMMALTA PUOLELTA.

Nii. En tiiä onko reikä hampaas vai se ku sillon ku mulla oli raudat meni leuka oudosti.

Mut sattuu joka tapauksessa. 8
|

Nakertais varmaan enemmän, jos huomenna pitäs ennen kahtatoista kouluun. :D

np: Will Smith - "Getting Jiggy with It"

OON VOIMISSAINTorstai 24.11.2005 22:21

Aijaa nyt on torstai.

Oon nukkunu tällä viikolla ehkä jotain 5-6h/yö, että väsyttää sinänsä. :[

No koeviikko on loppu. Ei ehkä menny ihan putkeen, en tiiä, en osaa ollenkaan arvioida. Yhteiskuntaopissa saatoin vastata aiheen vierestä / liian suppeasti. Matikkaa osasin jonkin verran, mutta voi tulla mitä vaan kutosen ja ysin väliltä. Äidinkielen aineesta tuli aika sarkastinen (kirjoitin matikan mahtavuudesta HAHA) ja se on vähän vaarallista. Maantiedossa näytin jälleen kerran suomen kielen taitoni ja tein kaikki viisi tehtävää, vaikka piti tehdä neljä. En edes lukenut sitä ohjeistusta alussa. Sain onneks jo kahdeltatoista selville mokani ja mailasin opettajalle, että saanko jättää kolmostehtävän pois. Sain pienen saarnan & armahduksen. :> Ruotsin kokeessa tänään oli kyllä ihan tasan kaikesta kurssilla käydystä kieliopista tehtävä tai seittemän! Kappaleista oli myös jotain sanastojuttuja. Paljon tiesin, mutta pikkuvirheitä tuli kyllä aika paljo esim. prepositioissa. :--o

Huomenna 12:05 kouluun. Ah. :> Lauantaina rööripaja 11-15. Ei siellä kyllä koko aikaa tarvi olla, enkä varmasti olekkaan. Jouluvalojen sytytys ois kahdeltatoista mutta eipä haittaa, vaikka sen missaankin. Ne valot on kumminki hienommat pimeällä. < / positiivisuus? >

Sain kirjastosta lainaksi kaikkea kivaa. The White Stripesia, Placeboa, Airia, DVD:itä yms. Katoin tänään Tyttö ja helmikorvakoru-elokuvan. Luin sen kirjan pari kuukautta sitten. Siinä ei kamalasti mitään huimia juonenkäänteitä ole, mutta kyllä se kirjana ihan toimi. Elokuvana se kuitenki oli aika pitkäveteinen. Colin "Ihq" Firth näytti naurettavalta pitkien hiusten kanssa. Tekstasin Heidille tämän havainnon & hän oli ehkä hieman eri mieltä. :--D

Mmm Kahvipuun brita-leivokset on aika maukkaita. Tiedoksenne.

Ompa aika tylsää tämän päiväkirjan sisältö. Mutta toisaalta, jos repisin jotain draamaa tänne niin siitäpä saisinkin kuulla. Mut katotaan rupeenx paljastaan salaisuuxii tääl niinq!1

np: Muse - "Plug In Baby"

PIDÄN / EN PIDÄMaanantai 21.11.2005 02:20

aallot, aikakauslehdet, aurinko, aksentit, bio rex, dvd, elokuvat, englanti, estetiikka, farkut, hajuvedet, hienot rakennukset, hiukset, huumori, hygienia, ilta, indie-musiikki, internet, ironia, isot kahvikupit, joulu, jousipatjat, juttelu, kaakao, kahvi, kahvi-automaatti, kahvilat, kaverit, kengät, kesä, kevät, kielet, kiireettömyys, kivat autot, kokkola, kokoelmat, kosketus, koulu, kuu, laki, levyt, liljat, listojen tekeminen, loma, lontoo, lumi, lämmin merivesi, miehet, musiikki, musikaalit, mutkattomuus, naiset, nauru, nukkuminen, onnellisuus, oppiminen, parvekkeet, perhe, pohdinta, pojat, psykologia, puistot, pulkkamäki, pysähtyminen, päiväkirjat, radio, raha, rakkaus, rikostutkimus, sade, saksa, sanakirjat, sarkasmi, sattuma, shoppailu, sisustus, sulkapallo, suomi, syksy, sänky, taide, talvi, tarinat, tarkkailu, televisio, terveys, toivo, trip-hop, tyhmät merkinnät kalenterissa, tytöt, tyynyt, tähdet, ulkomaat, vaatteet, valokuvat, viestit, yhteiskuntaoppi, ystävät, yö.


3/3-tutkinto, ahdistus, ajanvaraus puhelimitse, alkoholismi, country-musiikki, elitismi, epäoikeudenmukaisuus, epävarmuus, esiintymiskammo, f1, hammaslääkärillä käynti, hiihto, huumeet, hämähäkit, idiootit, iho-ongelmat, ironia, itku, kaatuminen, kalleus, kasvihuoneilmiö, ketjukirjeet, kiire, kiristys, köyhyys, lihoaminen, liima, lika, miehet, mökki, naiset, oma typeryys, pakko, pakottaminen, paniikki, pelottavat dokumentit, pissismi, pojat, punkit, raha, rasismi, rikolliset, ruokamyrkytys, rutto, sairaalan haju, sairaudet, sarkasmi, sota, stressi, suunnaton vaikeus, tappelut, tee, tekopyhyys (en muka ite harrasta :D), teko-taiteilu, terrorismi, tippuminen, tupakka, tyhmyys, tylsyys, typeryys, tytöt, tytöttely, unettomuus, virukset, vääryys noin yleisesti, yletön heruttelu, ääliöt, öljyiset kädet, örinähevi, ötökät.


Aika moni asia löytyy molemmilta listoilta. En maininnut mitään elokuvia, bändejä tms. nimeltä, koska en kuitenkaan muistaisi mainita kaikkia & tulisi tosi pitkä lista.


np: Jamie Cullum - "Singing in the Rain"

KOETTELEMUKSIA JA ELÄVIÄ KUVIASunnuntai 20.11.2005 22:15

Viikko menny tosi nopeasti. :---o

Keskiviikkona (kai?) olin Sopan mukana, kun se otti kielilävistyksen! Hurjaa. Hieno kieli tuli, eikä ollut edes yhtään groteskin näköinen, ja puhuakkin Sopa pystyi. Söimme (Sopa söi) hieman jääpaloja ja lähdimme omille teillemme.

Torstaina olin kattomassa sen Tyttö sinä olet tähti. Se oli ihan ok. :> Ei mikään PARAS LEFFA 4EVER!1 mutta kyllä sen katto ilman suurempia tuskia. Ja ihan tykkäsin siitä musiikistakin, vaikka se olikin räppiä.

Perjantaina olin Heidi K:lla. Katottiin Finding Neverland - se oli tylsänpuoleinen, mutta aika söpö. Sit juteltiin vaikka miten kauan ja olin kotona ehkä yhdeltä. Meidän piharakennuksen valot sytty itestään ja seuraavana aamuna sain kuulla, että naapurustossa oli hiimaillut joku gangsteri kokeilemassa autojen ovia. </3

Koeviikko. Perjantaina oli yhteiskuntaoppi (HY6 Maailmantilanne nyt) ja edessä matikka, äidinkieli, maantieto ja ruotsi. Kohtuullisen rentoa. Tuo yhteiskuntaoppi oli luultavasti vaikein ja se on nyt ohi. Matikka...askdsjk. Äidinkieltä ei tarvi lukea, kun meillä on otsikkoaine. Maantieto on mukavan selkeää & ei mulle henk. koht. mikään kovin tärkeä aine. Ruotsia alan lukemaan jo huomenissa, siitä kokeesta OTAN ainakin ysin.

Oon nähnyt vaan sen ekan Potterin, mutta haluaisin nähdä ehkä tämän uusimman, koska...
a) siinä on Ralph Fiennes
b) siinä on Miranda Richardson
c) tossa olikin jo syytä kerrakseen

Olen lihonnut. Asialle on tehtävä jotain mahdollisimman pian.

Ei hitto. Oonkohan vieläkään kirjottanut sitä äidinkielen mielipidekirjoitusta. No enpä ole tainnut. Taidanpa lähteä tästä keksimään jotain syvällistä aiheesta "liian suuret opetusryhmät". 8---|

np: Faithless - "Mass Destruction"

DAFT PUNK IS PLAYING AT MY HOUSEKeskiviikko 16.11.2005 02:56

Hain vähän levyjä kirjastosta.
+ Scissor Sistersin. Loistava levy. Pitäis hommata itelle.
+ Queens of Stone Agen uuden. En tiiä onko hyvä, mutta toivottavasti.
+ The Kinksin jonku kokoelman. Toi bändi on jostain 60-luvulta, en tiennyt. 8|
+ Kitkerät neitsyet! Omg siinä vasta bändi. Valvoin eilen kuunnellen sitä levyä ja nauraen sanoituksille. Suosittelen tutustumaan ko. bändiin.

Tänään oli aika mitäänsanomaton päivä. Aamulla oli maantiedon tunnilla kaupunkikierros. Se oli ihan kiva kyllä: kierreltiin Kokkolaa, katseltiin taloja & pohdittiin miltä vuosikymmeneltä ne on yms. Loppupäivä oli aika semmonen blah. Koulun jälkeen kirjoitettiin juttua koulun lehteen ja se tuli melkein valmiiksi. :--o

Missasin OC:n, koska nukahdin ennen sen alkamista. Aika paljon ennen sen alkamista. Ja äiti päätti tulla kysymään jotain randomia kello 20:58. JES. No en sillee kuitenkaan missanut mitään kauheen oleellista. :D Hmm. Mullan Alla jäi tauolle. Oli hyvä toistaseks viimeinen jakso tänään.

Anniinan kanssa puhuttiin tänään kuinka tv säätelee elämää. :---D No en tiiä. Ehkä vähän, aika surullista sinänsä. Jos pitäis valita vaikka sosiaalisen kanssakäymisen ja CSIn välillä, niin kyllä varmaan jäisin kotiin kattomaan CSI:ta. Fo' real. :D Apua.

Mut emmä tiiä. Jospa lähtis unten maille.

Terkkuja Pehtorille: olet (randy) fossiili.

np: Goldfrapp - "Strict Machine"

TOKAVIKA KOULUVIIKKO JA MUITA KERTOMUKSIA Maanantai 14.11.2005 20:26

Ei voi olla taas maanantai. :---D Ei sillä, että jotenki erityisesti ottais päästä, mutta jotenki vaan tuntuu joltain viime tiistailta. EN TIIÄ. Isäinpäivä oli ihan jees (vaikka meillä olikin täytekakun asemasta ällöttävää käpykakkua). Konserttikin meni sangen mukavasti. Olin vähän vähemmän paniikissa kuin yleensä. Paljon jäi soittamatta - sormet ei vaan toimineet ja sydän hakkasi kuin...viidakkorumpu! - mutta kokonaisuutena vedettiin ihan hyvin.

Tänään koulussa ei ollut ihmeempiä. Äidinkielen tunnilla havaitsin hiuspinnini maagisen voiman. Leikittiin Anniinan kanssa tovi "oraakkelipinnillä" / "totuuden viisarilla". Pyöritettiin siis sitä pöydällä ja jos se osoitti vasempaan vastaus oli "kyllä" ja oikeaan "ei". Kysyttiin pinniltä kaikkea jännää. Ehkä pelottavin oli se, kun kysyin onko jumalaa olemassa: pinni jäi tismalleen keskelle, ei siis kyllä eikä myöskään ei-vastauksen puolelle. :>>

Liikunnan tunnilla pelattiin sulkapalloa (yes!) ja hieman pingistä myös. Sulkapallo on maailman hauskinta, vaikken osaa kunnolla pelata sitä. Jos taituruus mitattaisiin lyöntien korkeudella, Anniina ja minä oltaisiin ihan ässiä. ;> Pelattiin myös käsipalloa ja meidän joukkue hävisi niukasti 11-1. :---D Pienesti juhlittiin sitä ainokaista maaliamme, joka tapahtui tilanteessa 10-0. Hitto, kun ne toiset oli semmosia kärppiä. Niin ja niiden maalivahtina oli meidän opettaja, että aika reilua. :D

Ei soittotunteja/orkesteria/tms. ennen perjantaita. Mu-ka-vaa. Torstaina mentäisiin orkesterin kanssa Kalajoelle esiintymään, mutta jätän väliin monitoimipäivän takia & ennen kaikkea siksi, että yhteiskuntaopin tunnilla saatetaan käydä jotain asioita seuraavan päivän koetta ajatellen.

PER-C varmaan kymmenen kirjaston levyä myöhässä. :---o Taidan lähteä palauttamaan niitä nyt.

+ YES Täydelliset naiset tänään. <:

np: Radiohead - "The National Anthem"
Kamalan nopeasti mennyt tämä päivä. Menin orkesteriharjotuksiin kahdeltatoista ja jostain vähän yli kahdesta melkein kahdeksaan hengasin Millan kanssa. :D Käytiin Robertsissa jäätelöllä, Rossossa cappucinolla yms. - haha. Sitten joskus vähän ennen kahdeksaan mentiin Robertsiin uudestaan. Iskä soitti, että se tulee hakemaan mut sieltä. Odoteltiin & juteltiin sitten siellä ja se yks työntekijä tulee kysymään meiltä että mitä sais olla. Sanottiin vaan että "ei kiitos mitään tällä kertaa" ja se sano että "joo no nää on asiakaspaikkoja". Hmm, selvä. Mentiin siis pihalle odottamaan. Ois pitäny sanoa jotain että "tiiätkö paljon rahaa me käytetään Robertsiin kuukausittain?" tai "aijaa, taidetaan olla vähän tiellä kun täällä tosiaan on meidän lisäksi HUIMAT neljä ihmistä". No, nevermind. :---|

Oo, pitää tehdä isälle kortti. Ostettiin lahja äidin kanssa, melko hyvä sellainen. :>

En voi lisätä tänne uusia kuvia, kun näytön värit on edelleenkin ihan oudot! Tai no ei värit, mutta kirkkaus. Oon säätänyt sen tuosta näytöstä nollalle, mutta tämä on edelleen hirveän kirkas/vaalea. Tietäiskö joku mitä tehdä? :--o

Koulussa maantiedon tunnilla:
Opettaja: ...esimerkiksi Kokkolan ja Helsingin välinen lento [kirjoittaa taululle Kok-Hel]
Heidi: Hä miksei Kla-Hki!
Opettaja: Lentoliikenne käyttää eri tunnuksia kuin esim. posti.
Minä: No mutta mikä sitte on jonku Kokemäen tunnus!
Opettaja: Haha, ei Kokemäellä oo lentokenttää.
[muchos naurua & mulla vähän tyhmä olo :D]

Aika jännää sillee, että mulle tuli jossain sekunnissa mieleen Kok-alkuinen paikannimi, mutta ei se asia, että kyse oli siis todellakin lentokentistä ja Kokemäellä tuskin sellaista on. IT'S AMAZING HOW MY MIND WORKS.

<3 = toothpastefordinner.com

Sopalle wihaus-terkkuja, koska se ei kumminkaan jaksanut lukea tänne asti. :---D Senki merkonomi.

np: The Cardigans - "My Favorite Game"

NA-NA-NA-NA-NAA !Torstai 10.11.2005 20:58

Mitä isälle lahjaksi? :---o Varmaan päädyn johonki perinteiseen esim. pyjama / bokserit / sukat / after-shave tms. Tai sitten ostetaan yhdessä äitin kanssa jotain. Pitäis tosiaan mennä kauppaan, enää pari päivää aikaa.

Mietittiin Heidin kanssa yhtä juttua niin kysyin sitä sitte iskältä: Jos hyppää jossain super-erikois-nopeassa junassa tmv. ilmaan niin meneekö se juna sillee alta, että mäjähtää takaseinään? Se oli ihan sillee "wtf n00b ei" :---D En edelleenkään tajua sitä selitystä ihan 100%. Rupeen kyllä ihan tosissani lukemaan fysiikkaa nyt, hahaha.

Ens jaksossa kolme ja puoli tai neljä kurssia - ruotsi, saksa, englannin keskustelukurssi (saattaa olla ½ kurssi) ja musiikki. Köh. Vois vissiin ottaa siihen jotain lisää. Motivois paremmin koulunkäynti, jos ois jotain tunteja missä käydä! Nii aattelin ottaa englanti vitosen tohon. Ihanin jakso.<3

Ei hitto Boston Legal on muuten yllättävän hyvä. Alan Shore...ja "Denny Crane!" :D

Kävin eilen shoppailemassa hieman. Ahdistus helpotti. :>

TRRRRRRRRRRR. Monitoimipäivänä elokuviin katsomaan Tyttö sinä olet tähti. YESH.

np: Butterfly Boucher - "I Can't Make Me"