IRC-Galleria

misswaves

misswaves

gnarrGHUJIFVGTHUJIK

HOLD ON 'CAUSE I'M COMING UP FOR AIRTorstai 29.11.2007 00:20

Kuka tulee mun kaa kattoon Kylie Minoguea 13.6.2008? :>

np: Kylie Minogue - "2 Hearts"

MITÄS TÄSSÄ SANO RITARI ÄSSÄ B)Maanantai 19.11.2007 22:06

Mun pitää huomenna vasta kahelta kouluun. JESS JESS JESS JESS JESS JESS. Täytyy kyllä kirjottaa yks kirja-arvostelu ruotsiks mutta teen sen luultavasti tänään kello yhdentoista jälkeen (taattua laatua!).

Lauantaina hengailtiin Riina, Anniina, Heidi ja mää kaupungilla. Riina lähti aika aikasin jo kohti Kokkolaa. :< Anniina, Heidi ja minä mentiin Mäkkiin ja Itäkeskukseen. Kun tultiin sieltä, kello oli jotain vähä yli kuus. Meinattiin lähteä kattomaan että millä junalla Anniina pääsis Tampereelle mut sit keksin että sehä vois jäädä yöks ko mulla on sohva JA ylimääränen patja. Anniina myöntyi mutta sano että sen pitää lähteä sunnuntaina aika aikasin. Se lähti sunnuntaina kello 19:24. :--D Mää kävin töissä sillon päivällä ja tytöt kiersi kaupungilla. Sit tavattiin Ikeassa ja syötiin siellä iltaruoka. Olin illan viimeinen asiakas ja sain kauheen vuoren ranskalaisia kokkipojalta ("otatsä hilloa? :D"), lollasin. :'> Eilen huomasin myös että mullaha on aamulla töitä, tänä aamuna siis. Lähin täältä viien maissa pois, Heidi jäi nuq sohvalle. Nyt se on hengailemassa Erkki Tuomiojan kanssa jossain mut nähään varmaan keskiviikkona. Se ainaki jätti tänne jotain kamojaan että paras tulla hakemaan ne tai lahjotan ne Pelastakaa Itämeri-säätiölle (niillä on siellä hirvee pula Ikean tyynyistä ja joulupaperista).

Sain tytöiltä semmosen jääkaappimagneetin missä on lettujen ohje (på svenska, lol) nii tuli tossa mieleen että voiskohan Spongebob-voileipägrillillä tehä lettuja. Se on vähä niinkö vohvelirauta! Nojaa, en ehkä kuitenkaan lähe koittamaan.

das Bundesausbildungsförderungsgesetzt = opintotuki auf Deutsch. apua mikä sana. Siitä käytetään lyhennettä Bafög...onneks.

AINII AINII AINII AINII APUA HEIDI AUKAS SUOLAKURKKUPURKIN !!! IHANAA <345

np: Timbaland - "Apologize (feat. One Republic)"

I ETT ISKALLT IKEA-LANDLauantai 17.11.2007 00:17

Riina on Helsingissä! Näin sitä äsken. Anniina ja Heidi tulee huomenna!

Ostin kirjakaupasta sarjakuvalbumin "Steven" joka on Doug Allenin kirjoittama/piirtämä. 20 snt. Steven vihaa kaikkia ja sanoo kaikkeen EI. Kirjatori Asematunnelissa on virallisesti Suomen paras kirjakauppa. :D

Töissä oli ensin huonoin päivä ikinä mutta sitten asiat kääntyivät parhain päin. :>

Mun piti siivota ihan hiessä mut skypetin äitin kaa varmaa melkeen tunnin, lol.

np: Kent - "Pärlor"
Tänään oli neljä tuntia bisnestä ja se oli ihan mukavaa. Ja saksa oli kivaa. Mitäköhä ihmettä. :D

Sain ruotsin verbikokeesta nollan. 4½ / 20 pistettä. Voin lohduttautua sillä että noin 90% luokasta sai nollan. En mää kyllä paljo lohdutteluja kaipaa ko lähinnä naurattaa. Mun vastaukset oli semmosii hiipiä=krepa koska niinku creep på engelska...

Koska mullahan ei ois muutako aivan uskomattomasti tekemistä kouluun liittyen, nii tein sitte tommosen siistin kollaasin seinälle korteista ja flyereista ja muusta sälästä. Teippasin ne maalarinteipillä ja nyt ne tipahtelee vuorotellen alas. Minä käyn teippaamassa ne takasin. Ihan taatusti nuo vaan ropisee alas koko yön ja heräilen mutta joo, semmosta se on. Huomenna käyn ostamassa jonku kuumaliimapistoolin vähintäänkin että saan nuo kiinni niin että ne ei lähe ko raaputtamalla. Tai sitte ostan rullan kontaktimuovia ja päällystän koko seinän sillä, ois just paras.

Täällä mun kämpässä on hieman arktinen ilmasto. Luulen että päällä oleva patteri ja ikkunan tiivisteiden läpi puhaltava vieno tuuli kumoavat toisensa. Pitää ostaa siis myös joku sellanen silikonihomma ja lätkiä sitä ikkunanpieliin hahah. Aino spekuloi koulussa että joku aamu herään vielä tukka jäässä. Totta. Mutta on tässä hyviäki puolia. Jos jääkaappi joskus hajoaa, voin vaan laittaa ruuat vaatekomeroon ja ne ei mee pilalle.<3

Huomenna on äikkää. Oon ihme vihannes siellä tunneilla mutta viimeks piti vähä vee-tee-äffäillä Lotan kanssa. Meille opetettiin että tiet joissa on ihmisen nimi kirjotetaan näin: Minna Canthin katu. Mut hä, Kokkolassa on ihan taatusti Herman Renlundinkatu. Lotta vieläpä asu sillä kadulla. Se opettaja sano että tienviitoissa voi lukea vähä mitä sattuu. Sitte ruvettiin miettimään Kustaa Aadolfinkatuja ja sen semmosia. :--O Isäm maamme suomen kieli oppi on täynä vaikeita kirjotus sääntöjä!!1

np: Jens Lekman - "Your Arms Around Me"

Huomentapäivää!

Oon kämpillä vaikka työt loppuu tällä minuutilla. Aamulla kello 4:48 avasin koneen ja printtasin vähä ohjeita töihin liittyen. Söin siinä samalla Spongebob-leivän ja join vähä mehuu. Bussipysäkillä kolme minuuttia ennen bussin lähtöä mieleeni tuli kamala ajatus: sammutinko Spongebob-voileipägrillin? En kerennyt lähteä tarkistamaan asiaa ja mielessäni pyöri kauhuskenarioita palaneesta kämpästä/talosta. Oon Tarkistaja, eli illalla tarkistan useamman kerran puhelimen herätyskellon, aamulla palaan eteisestä katsomaan että kahvinkeitin on pois päältä (vaikka se menis automaattisestikin pois), ennen kuin suljen oven tarkistan että mulla on avaimet mukana jne. mutta koska olin ollut koneella samalla kun söin, nii en voinut olla varma että vedinkö sen töpselin seinästä vai en. Töissä kiire autto unohtamaan asian mutta varttia vailla kaheksan molemmat lähtöaulat tyhjeni täysin. Minuutin yli kaheksan menin yläkertaan selittämään tilannetta ja kysymään että voinko lähteä, jos merkkaan tunnin vähemmän työlistaan. Vastaus oli onneksi "tottakai" joten juoksin bussiin. Talon kohdalla sit näin, että paikalla ei ollut esim. palokuntaa ja niinhän se sitte oli, että Spongebob oli pois seinästä. =) Jes jes! Oikeesti, miettikää että se grilli on sellanen vähän öljyinen ja siinä voi olla jotain nannaa juustoaki kiinni, jos se ois ollu täällä neljä tuntia päällä nii en tiiä... :/ Nyt ainaki tiedän että en enää tee ennen viittä aamulla mitään niin haastavaa ku tietokoneen käyttö ja syöminen yhtäaikaa. Ironista, että se tietokoneen käyttöki liitty siihen, että halusin tarkistaa yhen jutun lähtöselvityksiin liittyen, hah. Fail.

http://dump.slaffs.com/dumpat/fail.png
http://www.lafferty.ca/wp-content/uploads/2007/05/fail-24.jpg
http://i165.photobucket.com/albums/u59/wolfclown1/fail.jpg
http://forum.alsacreations.com/upload/2043-fail-camera.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v673/sword003/fail.jpg
http://files.samhart.net/humor/fail.jpg

Viikonloppu oli paras. Lauantai-iltana mulla oli varmaan hauskempaa ko kaikilla muilla ihmisillä Sociksessa yhteensä mut ei kai se väärin oo. Puhuin Ninan kanssa englantia. :D Puhuin erään Danielin kanssa saksaa. :D :D Lonkero maistui "mun lapsuudelle" ja Nina viimein keksi että se maistu sellaselle karkki-Tripille. En tiiä lololol. Siellä soitti joku bändi ehkä kaks minuuttia. DJ soitti M.I.A.n Jimmyn!

Sunnuntaina oli isäinpäivä ja kakkua ja kivaa. Illalla lähdinki jo takas Helsinkiin koska maanantaiaamuna oli töitä. Koulu ei hirveesti inspaa tällä hetkellä mutta pitää skarpata, ettei hommat keräänny. Juon kahvit ja lähden kyseiseen oppilaitokseen. Kahvinkeittimen vois muistaa sammuttaa (vaikka se sammuis automaattisestikin). :>

np: Interpol - "No I in Threesome"

:<<< !Keskiviikko 07.11.2007 23:27

Näin yheksältä uutiset ekan kerran tänään.

En voi käsittää. En voi.

CONAN ON PARASKeskiviikko 07.11.2007 22:38

Kysymys: Uskotko, että jossain voi olla maapallon ulkopuolista elämää?
Conan O'Brien: Uskon, koska minusta kaikki on mahdollista. En kuitenkaan, että se on kuin ET. Se on vain hiivaa. Hiivaa, jolla on avaruusalukset ja laseraseet, ja he sanovat: "Minä olen Zantor, ja te kumarrutte edessäni." Sitten he menevät leipätuotteisiimme ja rinkeleihimme ja tuhoavat meidät siten, mutta heidän ulkonäkönsä on suuri pettymys.

- Details, marraskuu 1996.

Kysymys: Miksi luulet, että ihmiset katsovat televisiota vielä vuonna 2009?
Conan O'Brien: Olen aika varma, että he eivät katsokaan. Olen aika varma, että tv on silloin nesteliuos, jota laitetaan silmään, ja ihmiset vain kävelevät ympäriinsä kaiket päivät nauttien Täydellisistä naisista.

- Chicago Tribune, huhtikuu 2006.

Conan O'Brien: Ihmiset sanovat, että minun pitäisi siirtyä aikaisempaan lähetysaikaan, kello 23.30:een. Mutta minun teoriani on, että haluan Batmanin lailla siirtyä syvemmälle ja syvemmälle yöhön. Carson Daly hämmentyy, kun ohitan hänet toiseen suuntaan. Saan hänen 1.30 lähetettävän show'nsa, ja sitten menen 2.30:een ja sitten 3.30:een, ja kun olen hyvin vanha mies, minulla on vaatimattoman suosittu aamuohjelma Miamissa. Andy ja minä istumme siellä tuoleilla vaaleanpunaisten kahvimukien kanssa, joissa lukee "Herätys Conanin ja Andyn kanssa" ja me asumme asuntoveneessä ja ratkomme vapaa-aikanamme rikoksia.

- Entertainment Weekly, syyskuu 2003.

Sitaatit Sami Rainiston kirjasta Conan O'Brienin maailma, Ajatus Kirjat 2006.

np: Timbaland - "Throw It On Me (feat. The Hives)"

I LIKE THE WAY YOU WORK ITMaanantai 05.11.2007 23:52

Ei 'ttu oikeesti. Mulla on edelleen tossa pöydällä se jättimäinen suolakurkkupurkki jota en saanu avattua. No yritin taas kerran avata sitä mut ei onnannu nii lähin Alepaan ostaan uutta purkkia. Tuun tänne sellasen melko pienen purkin kanssa ja SEKÄÄN EI AUKEA. Yritän siinä kämmen liekeissä vääntää sitä auki vaikka miten kauan, kunnes purkki tipahtaa lattialle ja ihanaa etikkalientä leviää ympäriinsä. Sit siivoan noin kymmenen minuuttia ja nostan purkin lattialta. Kas vain, kansi on löystyny putoamisen johdosta, joten vähän lisää etikkaa roiskuu laminaattilattialleni. Siivoan jälleen ja siirrän suolakurkut edelliseen (tyhjään) suolakurkkipurkkiini. Kuten äitiniki tossa huomautti niin suolakurkkujen seassa voi esim. olla lasinsiruja mutta en oo heittämässä niitä menemään, 'kele, nyt kun vihdoin sain ne ulos sieltä purkista! :<<< Huuhtelen niitä vedellä ennen syömistä. Emmä tiedä. Ei kai niitä oo ees kiva syödä ~pelon kourissa~. Heitän kaiken roskiin ja hooveet suolakurkuille.

VIHAAN LASIPURKKEJA.

KYLLÄ, TÄÄ ON VAKAVA NEGATIIVINEN TAPAHTUMA MUN ELÄMÄSSÄ.

Äiti tosin myös kerto että jossain ruokaohjelmassa oli sanottu että lasipurkin saa auki napauttamalla kannen reunaa veitsellä. Mutta en sitte tiiä lähenkö leikkimään minkään veitsen kanssa ihan lähiaikoina ko tääki ilta oli niin awesome.

Kuva osoitteesta mchenrycountyblog.com

np: Klaxons - "No Diggity (Blackstreet cover)"

PÖHSunnuntai 04.11.2007 04:16

Ihan kökkö ilta! Juon jonku randomin Mäkki-kokista, tässä on varmasti sars tai lintuinfluessa!