IRC-Galleria

misswaves

misswaves

gnarrGHUJIFVGTHUJIK
Hirvee nuha! Inhottava olo. Ja mulla on vapaaviikko, pitäis tehä kaikkee hyödyllistä ja hauskaa mut väsyttää ja paleltaa ja nukun kummallisiin aikoihin. Huomenna pakko pyykätä tai loppuu vaatteet kesken, torstaina pitää palauttaa yks iso etätehtävä tai joutuu kurssille uudestaan ens keväänä. Tulossa on myös "raivotanssimista" (itteeni lainatakseni) ja kavereita joista yhtä oon nähny viimeks livenä vuonna 2004 -- nää jutut ois jossain määrin kivempi kokee ilman tätä painetta poskissa. Oon myös suht kammottavan näkönen, just ja just voi raahautua ruokakauppaan ja videovuokraamoon (mun "ostokset" Filmtownissa makso muuten 6,66€...). Jos sais ittensä ylös huomenna johonki suht ok aikaan nii voisin kipasta parilla lähikirpparilla sillä aikaa ko pyykit pyörii pyykkituvan pesukoneessa.

Elliott Smith, ihana. Siirsin tän "XO" levyn koneelle iät ja ajat sitten mutta musta on kauan tuntunut että oon tarvinnut jotain piristävää musiikkia stressin keskelle, kunnes sitte joskus pari kk sitten kuuntelin koko levyn läpi ja huomasin että eihän tää oo mitenkään masentavaa, vähän surumielistä ehkä. Rahatilanteen helpottuessa pitää hankkia omaksi lisää Elliottia. Kuulostaa ehkä vähä pimeeltä, mutta tarvin musiikkia/puhetta melkein koko ajan. Istuin tässä tietokoneen ääressä vähän aikaa sitten niin että musiikit oli pois ja luin jotain tekstii netissä. Kävi sellanen juttu, jonka muistan jo lapsuudesta (sillon tää kävi ko luin kirjaa jossain hiljasessa huoneessa) -- kuulo jotenki herkistyy kauheesti ja ihan pienetki äänet kuulostaa hirveen lujilta. Käyköhän muille ihmisille joskus näin? :--D Sillon pienenä ko luin, sivujen käätämisen ääni alko kuulostaa tosi kovalta ja sit piti aina vähäks aikaa lähtee tepasteleen jonnekki ja vaikka puhuun äidille tai iskälle tai jotain.

Rahatilanteeni on siis heikohko. En oo oikeen sopeutunu siihen että rahaa tulee monta sataa euroa vähemmän per kuukausi ko ennen (koska en siis enää käy töissä). Tosin onpa mulla rahaa kiinni tilapäisissäki jutuissa kuten muille ostamissani keikkalipuissa, että pitää varmaan niitä ruveta karhuamaan. >:--D True friend, viikko ennen opintotuen tulemista "u owe me moneyz guise". No eiiii.

Nyt ehkä vähä elokuvaa tai suihkuu tai ruokaa tai unta tai jotain.

np: Veronica Maggio - "Stopp"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.