IRC-Galleria

misswaves

misswaves

gnarrGHUJIFVGTHUJIK

YOU FASCINATE AND MAGNETIZE MELauantai 28.02.2009 06:18

Ko näin ton kuvan nii olin eka sillee "missä se neljäs on?". :<

Nää tän vuotiset oli ehkä parhaat Oscarit ikinä (= no shiis oon kattonu vissii kuudet nyt). Tykkäsin tosi paljon. Etenki siitä miten paras näyttelijä -ehdokkaat esiteltiin. Kate! Jes. En oo ees nähny The Readeria ("The Reader, I haven't seen The Reader" lololol) mut Kate sai ton tavallaan sekä siitä että Revolutionary Roadista. Olin mesessä Elinan kanssa koko gaalan ajan ja oli kivaa. :
))

Joo mites toi eilinen sitten. BLOC PARTY. Oli aivan mahtava keikka. Loistavia livenä. Herkistyin Signsin aikana miltei kyyneliin :--OOO ja sit välillä riehuin ja tökin Elinaa kyynerpäällä päähän. Blocin pojjaat soitti konsertin loppupuolella ääniklipin Christian Balen raivoilusta ja lollasin ja huusin OH GOOD (youtube: Christian Bale Bale Out). Keikan jälkeen tultiin Ainon kaa meille vaihtamaan vaatteita ja kuuntelemaan Bale Outtia. Joskus hyvin myöhään päästiin viimein jatkoille Virgin Oiliin missä Bloc Partyn vokalisti Kele Okereke alko just pyörittelemään levyjä. Tein elämäni hienoimman teon kun kiipesin lavalle ovelasti näyttämään kännyyni kirjoittamaa viestiä "Christian Bale's Bale Out? :)" Kelelle ja se nauroi.<3 Life = complete. Loppuilta meni hämmentävissä merkeissä -- mm. tanssittiin myöhemmin sillä samaisella lavalla jossa oli sit myös Bloc Partyn Russell ja Matt. Pilkun jälkeen tultiin Ainon kaa mun kämpille syömään Chicken McNuggetseja ja Aino selitti horoskooppimerkeistä. Vähä ennen aamukymppii Aino lähti kouluun ja mää painoin torkkua muutaman tunnin ja sit oonki lähinnä ihastellu omia hiuksiani (kävin suihqs sillon yöllä ja nää asettu jotenki maagisesti!) ja täyttäny työhakemuksia ja kuunnellu musiikkia. Huomenna taas ihmisten ilmoille lol.

Ja nyt kello onki neljä ja hienoa että oon edelleen hereillä.........nyt meen laittamaan pisteen tämmöselle q-q-miselle (toi ei tainnu ihan toimia).

np: Bloc Party - "Halo"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.