IRC-Galleria

misswaves

misswaves

gnarrGHUJIFVGTHUJIK

ROCK CITY PEOPLE STOMP YOUR FEETTiistai 26.12.2006 23:11

"Listaa seitsemän laulua, joista tällä hetkellä pidät. Genrellä ja sanoilla ei ole väliä, eikä haittaa vaikka laulu ei edes olisi mitenkään hyvä, kunhan itse nautit siitä. Kopioi nämä ohjeet omaan päiväkirjaasi/blogiisi/journaliisi niiden seitsemän laulun kanssa. Nakita sitten seuraavat seitsemän henkilöä nähdäksesi mitä he kuuntelevat."

DRAGONETTE shock box
U2 city of blinding lights
KYLIE MINOGUE sweet music
JAMES MORRISON you give me something
LILY ALLEN everything's just wonderful
NELLY FURTADO FEAT. ATTITUDE afraid
JUSTIN TIMBERLAKE rock your body (oakenfold remix)

Aikamoista.

Tänään oon...
a) nukkunu
b) ajellu

Oon ajanu varmaan 5476 kilsaa tänään. :> Alan olla jo aika etevä, mikä on ihan positiivinen asia ottaen huomioon että sain ajokortin viime perjantaina. ;> Huomenna sitten ruuhkiin, jess. Corsa on siitä mukava auto, että se on niin pikkuinen että sen voi kääntää missä vaan.

Mutta nyt nukkumaan.

np: Giant Robot - "Helsinki Rock City"

THE MORE YOU SEE THE LESS YOU KNOWPerjantai 15.12.2006 01:24

Huomenna 04:10 koululle -> Helsinkiin -> takas 02:00. Omg pls. Oltaispa oltu yötä siellä. ;>

No mut Riina tulee hakeen Kuplalla, ett huonomminki vois olla. :D

Eilinen oli aika hitti by the way. :> Kiitti kaikille.

np: U2 - "City of Blinding Lights"

OLEN OIKEUSTOIMIKELPOINENTiistai 12.12.2006 00:37

"Syntymäpäivä: 11.12.1988 (18,00)"

...that's all.

Huomenna Kemoralle. :|

AINII pääsin läpi kirjallisista! Kivaa.

np: Johnny Cash - "Ring of Fire"

GOT A NASTY HABIT CALLED ROCK'N'ROLLTorstai 07.12.2006 22:40

17,99v. damn!

Mulle ei kyllä kuulu mitään kovin erikoista.

Itsenäisyyspäivä oli muchos jännittävä...tai sit ei. Soitettiin vähä kaupungintalolla. Mokailtiin ihan sujuvasti mut mä kutsun sitä ~*improvisoinniks*~. Orkesteria on seuraavan kerran sit tammikuussa, samoin ku tavallisia soittotunteja. :> Jotain ryhmäsoittojuttuja on kylläki vielä ens viikolla.

Juustari brought the lolz: http://babibu.opintanner.fi/swf/isammaa.swf

Tilasin ajokorttikoulu-ohjelmaan lisäosan ja oon hakannu sitä vähä täs. :D Kuvat sujuu ihan hyvin mutta ne kysymykset mua vähän jännittää. Ne ihan oikeasti luulee että mä osaan/_jaksan_ laskea jotain pysähtymismatkoja? No onneks ne voi usein päätellä aika hyvin. Ei nyt 60km/h-vauhdista pysähtyminen mitään 200m vie.

ps. mitä lintuinfluessalle tapahtu?

pps. veikkaan ett mulla on se.

np: The Sounds - "Rock'n Roll"
Hyvää itsenäisyyspäivää!

Oon ihan nuhas. Oon varmaan allerginen mun viltille tj. :< Pitäs vaihtaa vaatteet yms. ko 50 minuutin päästä pitää olla kaupungintalolla, eka harjotukset ja sit soitetaan jossain itsenäisyysjuhlassa kolme marssia jotka kestää yhteensä jotain seittemän vuotta. :s Vanhukset nukahtaa, lapset itkee yms. sry2say. Määki meinasin vähä itkee tänään ko viimein kampesin itteni ylös ja mun huoneen ovi oli auki ja meijän porukat oli luukuttanu jostain kello x:stä kaikennäköstä kuorolaulantaa tuolta telkkarista ja meikä oli jostain tuntemattomasta syystä hyväksyny asian; en ollu sulkenu ovee tai mitään. Menin sit kattoon ett mitä siellä riehutaan niin telkkari oli kaks kertaa kovemmalla ko mulla ko katon yleensä telkkaa. Laitoin pienemmälle. Äiti laitto isommalle. I lose. Tuntuu niinkö en ois nukkunu ollenkaan.

In Norwegian, "Röyksopp" refers to a type of mushroom that explodes to make smoke. "Røyk" in Norwegian means "smoke" and "sopp" in Norwegian means "mushroom". The letter ö is actually written as ø in Norwegian, but they chose ö because it was more rock and roll, more "Motörhead".

Tuo oli ennen Röyksoppin kuvauksessa last.fm:ssä mut joku oli muuttanu ton lopun ett "because they liked it more" tj. ihan tylsää. :D

np: Röyksopp - "Remind Me (Someone Else's Radio remix)"

I CLEARLY HAVE TOO MUCH TIME ON MY HANDSKeskiviikko 06.12.2006 03:03

http://www.arrak.fi/fi/ag

pariletkana kemin energiaan
kilpaa rakennetaan migreeni
perkele taikinaan germaanin
takaperin inkerinmaan eagle
rakkaimpaan general teinien
tampereenkin anarkia angeli
pankkilainaan energia meret

Anagrammeja mun nimestä.
Noistahan tuli oikeastaan runo.

np: Madonna - "Jump (Jaqcues Lu Cont mix)"

THREE DOWN, THREE TO GOPerjantai 01.12.2006 18:10

Ajoin aika hyvin, kerran käväsin takarenkaiden osalta vähä pyörätiellä ja kerran väistin aika heikosti Kokkolan Pizzerian autoa joka tuli oikeelta mut...:> Sovittiin kirjalliset mut EN KERRO millon ne on. Sanotaan vaan ett toi mun "en tee mitään ens viikolla" suunnitelma vähä meni pipariks (jouluaiheinen sanonta yessss).

Onnea Riina kirjallisten läpäisyn johdosta! :
D

Kokeet meni ihan hyvin (lål niillä mun lukemisilla) ja oon kuulemma kehittyny ihmisenä ko mulla on palauttamatta kolme enkun ainetta (tää juttu kaipais kenties vähän selitystä mutta sitä ei oo luvassa :D).

Hammaslääkärissä porattiin mut ei se ees sattunu kauheesti. ;> Se kipu kesti jotain alle 20s yhteensä ja muutenki koko homma jotain viis minsaa. :> Olen iloinen ja omasta mielestäni aika reipas tyttö. :D

Nyt "enää" soitto. VOIVVV. Meikä _vihaa_. Meikä EI soita keidenkään amk:laisten kanssa, meikä soittaa perusopetuksen oppilasillassa tai lähtee HETI kotiin. OK? :<<<< Pyhä epäselvyys.

HEI MITÄ LAITAN PÄÄLLE !

Nyt pitää mennä moik. :D

np: Sufjan Stevens - "They Are Night Zombies!! They Are Neighbors!! They Have Come Back From the Dead!! Ahhhh!"

WE COULD DO IT, IT'S RIGHT ROMANTICALLYPerjantai 01.12.2006 03:05

Kävin tänää hammaslääkärissä ja mul on yks reikä omg noes. :< Menin siihen ajanvaraukseen ja ootin ett saisin ajan tyyliin maaliskuulle. No sit hammaslääkäri tuli siihen ett "huomasin että täytät 18 kohta, haluaisitko tulla HUOMENNA nii paikataan ilmaseks?" sit kysyin ett "vaikuttaako se mun oboen soittoon ko mulla on illalla esiintyminen?" ja sit se oli sillee ett "ei, ei ainakaan jos ei puuduteta". Öö, ok. :< Vtu.

Nii illalla tosiaan esiintyminen ja yhyy mua jännittää hirveesti. :< Vaikka ketään evvk mun soitto. ;>

Huomenna on aika relaksantti päivä
1. ajotunti (mitäköhän keksin, viimeks meinasin ajaa toisen auton alle<3)
2. hammalääkärissä minua porataan drrrrrr ihq.
3. kokeiden palautuksia yhyy.
4. säestysvartti ja ainaki tunti hermostunutta odottelua.
5. esiintyminen ja sydän hakkaa ja kädet tärisee (shakeshakeshake) ja paniikki = VIHAAN!
6. kotiin ja _en_tee_mitään_viikkoon_ainakaan_:D_

Käytiin äitin kanssa tänään kattomassa Paholainen pukeutuu Pradaan ja se oli söpö! En tiiä paljonko siitä ihastuksesta oli "elokuvateatteri-lisää" mut iih musiikki täysillä (Madonnaa ja vaikka mitä), ihania vaatteita, Meryl Streep...tykkäsin. :> Sisällöltään aika sellane perus, ehkä vähän naivi, mut Viihdettä isolla V'llä (moi kliseiset ilmaisut :D).

Soitonopettaja oli sillee ett ostapa oboe tästä, 3500€. No minäpä heitän rahat tiskiin jep jep! :D Se oli oikein siellä luokassa, yks oboisti oli ostanu soittimen ja se firma oli lähettäny kaks? lål. Ton verran oboet yleensäkki maksaa mut huhh, porukatki oli vähä sillee että tulipa yllättäen. Emmä tiiä että pitäiskö ostaa. Se on kyllä joku ihan nevari-merkkinen. No ei ny nevari mutta ei niiden tunnetuimpia joukossa. Ja sit ko googlettaa niin löytää ihmisiä jotka myy semmosta oboeta niinkö toi konsan omistuksessa oleva jolla soitan (hyvä soitin, tunnettu merkki) jollain kahella tonnilla...:/ Mut niiden kuntoo ei sit tiedä. Ääh.

http://www.research.att.com/~ttsweb/tts/demo.php :>

np: Death From Above 1979 - "Romantic Rights"

ELPYMINEN, KORKEASUHDANNE, TAANTUMA JA LAMAKeskiviikko 29.11.2006 00:03

Luin taloustietoa jotain SEITTEMÄN VUOTTA tänään ja pääsin sivulle 78. Menee korotukseen. Ihan sillee positiivista että oon kirjottamassa yhteiskuntaoppia ja tuo taloustieto on musta _näin_ kiinnostavaa. X) Se on aika vaikeetaki; paljon termejä yms.

Terveystiedon koe meni varmaan ihan ookoosti. Kerrattiin Hempan kanssa yks juttu just ennen koetta ja se oli vastaus tehtävään numero yks. Vähä niinkö yläasteella opeteltiin Riikan kaa sanakoetta varten sanan "definitely" kirjoitusasu hokemalla sitä tollee niinku se suomalaisittain sanottas ja sit se oli eka sana siinä sanakokeessa, score.

Ylläri-positiivinen soittokokemus tänään, mitäs mitäs! Olin kuulemma petrannu.

Kiitti last.fm ko veit melkein kakskyt soittokertaa Madonnan "Jump"-biisiltä. EI SE OO VÄÄRIN kuunnella Madonnaa. ;D Tais se viedä vähän Girls Aloudiakin, onneks. :D Mut nii, ihan kädestä koko ohjelma.

Tänään tuli semmonen mainos että Twin Peaks alkaa kuulemma maikkarilla tammikuussa. Aika hyvin, oon oottanu sen uusintakierrosta jotain, emmä tiiä, nelisen vuotta. :> Kiinnostuin kyseisestä sarjasta sillee ehkä vuoden, kaks sen jälkeen ko se oli viimeks uusittu (se on tehty joskus 90-luvun alussa). Vielä ko Pasadena palais ruutuun...taitaa kyl olla turha toivo.

Ahaha ajelin muuten eilen aika hyvin. Laitoin vilkun ja meinasin ajaa suoraan, nyin eteenpäin ko säädin jotain kytkimen ja vaihteiden kanssa yms. Saa nähä mitä keksin huomenna. :D

Eivvv Prison Break. Partaäijä kuolee? D:

np: Justin Timberlake - "Cry Me A River"