IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

misswaves

misswaves

gnarrGHUJIFVGTHUJIK

JE NE PARLE PAS FRANCAISTiistai 04.12.2007 21:51

Ääh ööh ei mulla täs mitään.

Olin viikonloppuna Kokkolassa ja lähinnä hengailin äidin kaa. :D Näin kyllä Millan, Heidin ja Iidankin pikaisesti...olipahan tytöillä tarinoita!

Company report koulua varten on tehty done valmis finito ja huomenna pidetään meidän ihq presentation. Mun pitäis kirjottaa itelleni sellanen paperi asioista mitä sanon ko kuitenki iskee joku hirvee blackout. Tänään pidettiin se esitelmä communication-opettajalle ja kerroin siinä melko lonkalta aiheesta communication of Finlayson and Marimekko. Osaan siis nykyään myös puhua äkkiseltään improvisoitua roskaa (koko perheen ilmaus =)) englanniksi, jee.

Tuo edellinen kappale muistuttaa aika paljon sitä miten puhutaan kouluasioista suomenkielisten koulutovereiden kanssa. Suomea, mutta seassa tyhymästi englantia, ko se on kuitenki se kieli mitä käytetään kaikilla tunneilla poislukien äikän ja ruotsin tunnit. Tossa yks päivä olin sillee "meijän pitää kirjottaa ainaki yks...no, mikä hitto on paragraph? Joo, siis kappale..." lols.

Tänään oli ruotsin koe ja mää en kyllä osannu paljo mitään. Piti kääntää sanoja ja fraaseja suomesta ruotsiin ja toisinpäin ja en tiiä vieläkään että oisko mun pitäny lukea joku sanalista vai muuten vaan tietää ne sanat. Heitin kyllä melkeen jokaiseen kohtaan jotain, yrittänyttä se laiteta!

Tuli mieleen lukion sanakokeet. Miettikää, että saa vaikka yheksäntoista oikein kolmestakymmenestä, aika hyvin, eikö? Tai siis että saa vaikka kahteenkymmeneenkolmeen kohtaan jotain, mutta niissä on semmosia pikkuvihreitä, joiden takia pistemääräksi tulee 19/30. No, tolla yheksällätoista pisteellä saa muistaakseni numeroksi 5-, siis lukioasteikolla nelosesta kymppiin, koska puolet pitää olla oikein että pääsee edes läpi. Repeilin toistuvasti aiheelle. Lukion ekan syksyn jälkeen mun paras sanakoearvosana ruotsissa oli muistaakseni joku seiska, vaikka päättöstodistukseen sain sitte muiden osa-alueiden ansioista ysin. Saksassa oli vähä sama juttu, luin (siis todellakin vain luin läpi) sanakokeita varten parhaimmillaan 250 sanaa ja sit niistä kysyttiin kymmenen ja tiesin kolme...mutta saksassa sanakokeet ei tainnu juuri vaikuttaa arvosanaan.

Heidi varmasti arvostaa mun oletuskuvaa, terkkuja Heidille. :>

np: Air - "Mer Du Japon" NONSTOP!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.