IRC-Galleria

misswaves

misswaves

gnarrGHUJIFVGTHUJIK
Millon oon viimeks kirjottanu tänne? Ahaa, perjantain ja lauantain välisenä yönä.

Lauantaina oli rööripaja ja sain soittaa englannintorvea (= "jättioboe"). Se oli tosi kivaa. Luulin, että olis ollu paljon vaikeempi soittaa sitä, mutta se olikin varsin oboemainen. Ja sai jopa pitää käsiä ja olkapäitä rennommin kuin mitä oboeta soittaessa. Jes. Pääsen ehkä soittelemaan sillä jossain oboistien joulujutussa. :D

Lauantaina olin myös Heidin kanssa kaupungilla. UUS ANTTILA. Ihan siisti sinänsä. En ostanut edes joulukortteja. Tulee kiire, kun aika monta korttia pitäis saada Atlantin toiselle puolelle...mieluiten jouluksi. Tuon asian hoidan tällä viikolla. Kuitenkin, käveltiin sitten Heidin kanssa kotia kohti ja puhuttiin matkustelusta. Tönäisin sitä kahdesti. Sillee nelikaistasen autotien suuntaan :---D Oon reilu kaveri. Mutta se oli kyllä meidän molempien mielestä aika hauska kävelymatka. Hollihaan koululle asti...siitä tuli Heidin äiti meidät hakemaan ku alko paleltaa. NÖSSÖT.

Illalla olin toisella Heidillä (Hempalla). Siellä oli paljon kivoja ihmisiä & hauskaa & kahvia. Maistoimme...
a) minttusuklaakahvia, joka oli hyvää
b) kenialaista kahvia, joka oli todella pahaa
Pahasta maustaan huolimatta se Kenia-kahvi on silti ehkä paras tuliainen ikinä. :>

Hempalta näkee (kerrostalosta) Kruunupyyn lentokentälle. Meen joskus sinne kattomaan laskeutumista.

Sunnuntaina hengailin erittäin pitkästä aikaa Millan kanssa. Syötiin vähä kaikkea. Yritettiin puolittaa hampurilaista ajatuksenvoimalla, mutta ei toiminu, joten käytimme muovista veistä. Hiimailimme hieman ja päädyimme Citymarkettiin, josta ostimme karkkia. :---D Mulla piti olla se terveellinen ruoka / kuntoilu-juttu, mutta ehkä aloitan sen joskus myöhemmin. ;> Tänään oon kyllä syönyt ihan ok:sti ja harrastanut koululiikuntaakin. Että ehkä aloitin tänään tuon uuden elämäntapani.

Menin uteliaisuudesta katsomaan vanhojen tanssit-kurssin meininkiä ja taisin joutua osalliseksi. :D En tiiä. En tunne oikein sitä kenen kanssa tanssin tänään / kai myös itse päivänä. Ja puku, kampaus, kengät yms. tulee maksamaan mansikoita ja maltaita ja muuta vastaavaa. Enkä edes tykkää tanssimisesta erityisesti. Ja inhottaa sellanen esiintymismeininki, että mennään sitten miljoonalle eri koululle tanssimaan. Mutta ehkäpä otan kuitenki osaa tuohonkin. :D Päätän huomenna.

Uusi jakso saattaa olla mukava. Päätän joskus.

np: Cake - "Short Skirt, Long Jacket"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.