IRC-Galleria

misswaves

misswaves

gnarrGHUJIFVGTHUJIK

NOU ISMOUTiistai 06.05.2008 05:36

ISMOTESTI [jos saat 15, olet Ismo]

[ ] En hyväksy homoja
[ ] Homot eivät kuulu armeijaan
[ ] Olen etsinyt netistä seuraa
[ ] Olen harkinnut itsemurhaa
[ ] Olen laulanut karaokessa "Mistä tunnet sä ystävän"
[x] Käytän joskus väkivaltaa suuttuessani
[ ] Olen ollut talonmies
[ ] Olen kova valehtelemaan
[ ] Olen pettänyt parhaan ystäväni luottamuksen
[x] Minulla on iso nenä
[ ] Minulla on todella iso maha
[ ] Tykkään pelata nettipokeria
[ ] Ja muita rahapelejä

2/15

Meinaa käyä perinteisesti eli kun kesä lähestyy ja ulkona voi kirmailla balleriinoilla ja aurinko paistaa nii luonnollisesti keskityn datailemaan ja kuuntelemaan musiikkia sisätiloissa koulujuttujen tekemisen sijaan. En tiiä onko tämä tapahtumaketju kovin looginen, mutta näin minulle käy keväästä toiseen! Ja kyllä mä välillä siellä ulkonakin kirmailen, mutta koulujuttujen teko, se ei yleensä mee ihan putkeen. Torstaina on kirjanpidon koe ja yritän ettiä kirjastosta "Accounting for Dummies"-kirjaa tai jotain vastaavaa. ;<

Tehään Ainon kanssa ruotsin tunnille esitelmä Margareta van den Boschista, H&M'n entisestä designjohtajasta. Ei kyllä hirveesti kiinnostais, koska mua raastaa edelleen meijän viime esitelmän murskaava arvosana. Saan varmaan jonku kakkosen siitäki kurssista ja poltan Gummeruksen suomi-ruotsi-suomi -sanakirjan, nykyruotsin kieliopin ja IKEAn kuvaston Ruotsin suurlähetystön pihalla ja meen sen jälkeen itkemään SVT:ltä tulevan Allsång på Skansen -lähetyksen ääreen.

Facebookissa on jokaiselle toukokuun päivälle teema-yhteisö. Aattelin ite osallistua ainakin seuraaviin: International Fake British Accent Day (May 7th), International Gluten-Free Day (May 22nd) & International Powerthirst Day (May 12th), jolloin tarkoituksena on puhua Powerthirst äänellä ja heittää Powerthirst-sitaatteja: http://www.youtube.com/watch?v=qRuNxHqwazs 400 BABIES!

Kalinka Top persikka-passion-kerrosjogurtti maistuu rakkaudelta ja onnen kyyneliltä, fo' real.

np: Kanye West - Homecoming (feat. Chris Martin)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.