IRC-Galleria

misswaves

misswaves

gnarrGHUJIFVGTHUJIK

FLASH IT IN FASHION WITH METiistai 17.06.2008 02:01

Härregyyd mikä viikonloppu! Perjantaina jumalainen Kylie Minogue Hartwall Areenalla avec Heidi ja Anniina, lauantaina Provinssissa Apulanta, Justice, The Do ja The Sounds ja sunnuntaina Paula Koivuniemi, Paramore, Disco Ensemble ja Foo Fighters. Mää oon vieläki ihan myyty Kylien takia, se oli aivan mahtava konsertti. Kaks ja puoli tuntia kestoltaan, seittemän vaatteiden/lavasteiden vaihtoo, vartin väliaika nii ett kerkes vähä hengittämään välissä ja Kylie freakin' Minogue! Kaiken sen tykityksen lisäks se lauloki vielä ihan älyttömän hyvin livenä, siitä syystä hitaammat biisit nousi erityisen mahtaviks, esimerkkinä kaunis versio I Believe In You:sta. Joo, seuravaana päivänä oliki hyvä lähtee Seinäjoelle hikiseen telttaan kuuntelemaan rokkia. Oli eka vähä sellanen mehh-olo mutta aika hyvin se lähti Justicen myötä. Justice ja Disco Ensemble nähtiin ihan paalupaikoilta ja ne veti todella hyvin. Paula Koivuniemi oli tietty myös ~legendaarinen~, yleisö SUHT hyvin mukana esim. Aikuisessa naisessa.

Ainoot miinukset iloisista yllätyksistä esim. leirintään liittyen. "Joo ei tänne enään mahdu ihmisiä" "Mut Heidin pikkuveli on täällä asuntoautolla!" "Ei voi mitään, menkään kysymään muilta leirintäalueilta" "Joo missäköhän me siellä nukutaan ko ei oo ees makuupussia saatikka telttaa?" *A-G alkaa näyttää vittuuntuneelta ja itkuiselta* *taka-alalla seisovan naisjärkkärin sydän pehmenee ja hän neuvoo miten Heidi & A-G pääsee sisään* "Sä olit niin säälittävän näkönen ko sulta melkeen pääsi itku ja mä mietin että mitä jos oma lapsi jäis ilman yöpaikkaa" "KIITTI!". Meikä on hyvä näyttämään säälittävältä.

Tänään yhen maissa sain asuntoautojengiltä kyydin Seinäjoen rautatieasemalle. Otin lipunmyynnin vuoronumeron ja siinä oli sellaset 40 ihmistä ennen mua...melkeen heti lähtevään Intercityyn ois päässy ilman istumapaikkaa mut Seinäjoki-Helsinki -välillä mielellään hetkeks istahtais nii päätin ostaa lipun vasta 16:38 junaan. Tyhjensin pari kirpparia, kolusin Anttilan levyhyllyt (Kylie Showgirl Homecoming Live tupla-CD ja Carla Brunin No Promises) ja kävin ROLLSISSA syömässä. Ah, ikävöin Kokkolan Rollsia, se oli paras. :>

Nyt vois lähtee nukkumaan koska edessä on pari päivää tuplavuoroja töissä. Sit onki juhannus ja pitäs keksiä jotain maximaalisen hauzcaa. Vihaan juhannusta. Paitsi että tänä vuonna juhannuksesta tulee maaginen........................tai ei.

Pari videoo!

Awesome kid: http://www.collegehumor.com/video:1804047
Awesome Kylie: http://youtube.com/watch?v=augzzYrW-YI

np: Kylie Minogue - "Nu-di-ty"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.