IRC-Galleria

misswaves

misswaves

gnarrGHUJIFVGTHUJIK

EVERYBODY GOT THEIR SOMETHING !Torstai 15.12.2005 00:29

Hajoon tän biisin parhauteen. Jos pitäis valita yks biisi mitä kuuntelee lopun elämäänsä, valitsisin tämän. Hermot menis joskus viikon päästä mutta kumminki.

(Oikeesti ottasin Madonnan Hung Up:in. ;>)

Olin puurojuhlassa äsken. Siellä oli melko hauskaa. Viime vuonna ehkä vähän hauskempaa, mutta toisaalta tänä vuonna oli paremmat kilpailut. :> Ja "Fab 5!" ja kaikkea muuta mitä on turha selittää täällä. :D

Ei mitä---err, hittoo. Joulukortit pitää viedä huomenna laatikkoon! OKRA. Rupeen kirjottaan. :D Paitsi että eka katon Boston Legalin - asiat tärkeysjärjestykseen! Just kidding! ...paitsi että oikeesti katon sen Boston Legalin eka.

Huomenna pitää viedä englannin keskustelukurssille jotain jouluun liityvää. Mä vien siistin nuottikirjan jossa on sellanen maailman kämäsin piano mukana. :D Se on mun paras joululahja ikinä, vuodelta 93. Siellä on nuotit mm. Kulkusiin ja Täti Moonikaan. YEAH.

Tohon löyhästi liittyen: löysin tänään mun nokkahuilun! Anteeksi äiti ja iskä mutta aion soittaa sillä IHAN ÄLYTTÖMÄSTI kaikkia joululauluja yms. :> Mwahaha. Nokkahuilu > oboe.

np: Nikka Costa - "Everybody Got Their Something"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.