IRC-Galleria

misswaves

misswaves

gnarrGHUJIFVGTHUJIK
Inhoon sitä "kirjota galtsutunnuxesi naamallasi"-hommaa (laitoin tohon "naamallasi" tilalle eka yhen toisen jutun mut otin sen pois koska nää mun päivitykset on julkisia ja muutenki oon siveellinen nainen yms. :D). Mä en ainakaan halua kirjottaa näppiksellä jota on nuoltu ja kosketeltu varpailla! Että jos oot mun kaveri ja oot tehny sen - en tuu dataamaan teillä ikinä. =)) lollllz.

Äiti ja iskä oli Paletissa ja ne tuo mulle mekooooooon toivottavasti se on hieno!

Nukahdin kuudelta aamulla. <3 Äiti oli kuulemma kysyny joskus aamulla ett haluunks mä lähtee mutta en oo kyllä rekisteröiny tämmöstä tapahtumaa aivoihini. Meillä homma tuntuu olevan semmonen että äiti ja iskä tulkitsee mun "mmnghh?"-äännähdyksen sillee ett "A-G heräsi, mietti asiaa ja vastasi ei". :O No ainaki tavallaan vältyin päätöksenteolta, ku en eilen ollu ihan varma lähenkö vai ei.

Jesselle ikuiset kiitokset tästä: Paul Anka - "Smells Like Teen Spirit" :
D

Näin semmosta unta että harjottelin autolla ajamista. Rekalla. Liikenteessä. Siinä oli joku semmonen neuvojahenkilö (ihan Hempan näköne :D) ja sit mä olin sillee "niin mähän en oo autokoulussa vielä...niin siis että mä en oo ikinä ajanu lähelläkään liikennettä....enkä mitään rekkaa todellakaan" ja se oli sillee "joo, paina kytkin pohjaan ja laita ykköselle" sit oltiin siinä Prisman lähellä ja kysyin ett mihin suuntaan ajetaan ja se sano "ihan sama, lolz" :D Sit mä ajoin sinne Prisman suuntaan ja sit vähä mokailin ja ajoin pyörätiellä ja kaadoin Mäkkärin kyltit ja ajoin vähä seinästä sisään ja tommost. Mutta se oli ihan kiva uni. ;>

np: Johnny Cash - "Hurt"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.