IRC-Galleria

misswaves

misswaves

gnarrGHUJIFVGTHUJIK

DID YOU FORGET TO TAKE YOUR MEDS?Lauantai 28.10.2006 21:49

Eilen taksvärkki Elbassa. Paras taksvärkki-/tet-/whatever-paikka tähän asti. Ruokaa, kolmet kahvit (ja kakkuu), tikkari, suklaapatukka + läksiäisiks karkkipussi, sipsejä ja suklaalevy. :D Ah syömistä.<3 Ja me niinkö taiteltiin lautasliinoja siellä (ja pestiin kyl pari ikkunaaki, se oli rancinta). ;> Suosittelen.

Sit menin tokalle ajotunnilleni ja ajoin 10 min urheilutalolla ja 40 min Hakalahdessa ja Torkinmäellä ja lopuks kotiin. Omg, se oli huippua. Sammuki vaan kerran ko säikähin ja tein jonku paniikkiliikkeen. :D Mutta ei kai siinä, osasin jotain mm. kääntyy. :> Ja pääsin ajamaan nelosvaihteella. Kytkimen käyttö edelleenki hakusessa (mäkilähdössä) mut kyl mä sen tuun oppimaan.

Illalla kävin ruotsinkielisellä lukiolla bändi-illassa Riinan ja Saanan kanssa. Siel soitti mm. The Waste ja Twenty Bucks ja nehä oli hyvii. :> Nautin myös suuresti The Vital Stuffin toisiks viimeisen kappaleen lopusta, se oli aivan törkeen LUOVA. :D Haluun sen biisin itelleni. Semmone täytyy vielä mainita ett ruotsinkielisen lukion kahvikoneen antimet ei oo mitään verrattuna KYL:lin Cafebariin.<3

Käyn varmaa suihqs ja sit Heidille tartuttamaan sille tää mun rutto ja kattoon jotain leffaa.

np: Sia - "Where I Belong"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.