IRC-Galleria

misswaves

misswaves

gnarrGHUJIFVGTHUJIK
Rupesin kirjottamaan tossa aikasemmin mutta sit alko Murha mielessä nii piti mennä kattomaan televisiota. Alkuperäinen merkintä alkoi näin: "Kahvia ja Marianne-karkkeja - mitä muuta voisin toivoa?" :> Kahvit on juotu ja karkkia ei tee enää mieli, mutta hyvää kuuluu silti.

Paitsi että huomenna on pitkästä aikaa soittotunti ja pelottaa vähän. o___O

Eilen olin illalla Riinalla. Siellä oli myös Heidi (J.) ja Anniina. Katottiin videoita Amerikasta ja kuvia Norjasta. Ei vissiin tee mieli matkustaa! Ja juotiin kahvia, se oli melko varmasti sitä Brazilia. Anniina lähti joskus yhdeksän jälkeen. Heidi ja minä tehtiin siinä lähtöä myös, mutta jäätiinkin sitten puhumaan ja lopulta lähdettiin vasta joskus puoli kahdeltatoista. :---D

Oon taas aika hyvin onnistunu valvomaan. Tämä on niin hyvä rytmi. Harmi, että on koulu sekottamassa tätä. Haha. Oon kyllä miettiny sitäki, että mihin aikaan olisin mieluiten koulussa. Ja pakko myöntää, että eniten ottais päästä, jos koulua ois esim. 12-20. :---/ Eli lopetan vali-valin.

Järjestin eilen (vähät) CD:ni ja huomasin, että mulla on eniten Kylie Minogueta. :---D Omistan Light Yearsin, Feverin, Hits+:n ja Please Stay-sinkun. Oon myös aika varma siitä, että nuo yhet tytöt on ostaneet mulle Ultimate Kylien VIIME synttäreiksi. Mutta öö. En oo saanu sitä vielä. :----D Ja kohta on seuraavat synttärit edessä. Hahah. Ehkä pidän jotku kemut sitte tossa kun täytän 17, ku mun synttäreiden juhliminen on vähän jäänyt sitten neljännentoista syntymäpäivän. ;> Saisin tuon levynki kai, jos ostasin vähän linpsaa ja kexejä!1 PS. Kemuihin pukeutusmispakko...Kylie Minogueksi.

Ensimmäinen askel kampanjassa Huone viihtyisämmäksi: kattovalon kolmesta hehkulampusta oli palaneita oli kaksi - vaihdoin (iskä vaihto) ne ja täällähän on aika valoisaa nyt! Sen lisäksi laitoin (iskä laitto) toisen kehystetyn julisteen seinälle. Moulin Rougen seuraksi naulataan huomenna Lost in Translation. :>

Rumat seinät, kumminki. Ja sekaista. Ja pienikin. < / negaus :---D >

Keittelis kahvit. NOEISENTÄÄ. </3

np: Zen Café - "Laiska, tyhmä ja saamaton" (= aka "Laulu misswavesista")

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.