IRC-Galleria

misswaves

misswaves

gnarrGHUJIFVGTHUJIK
Keitin ihan kamalasti kahvia, kun luulin että isä tulee kotiin joskus puoli viiden maissa, mutta se ei tullutkaan nyt "joudun" juomaan kaiken yksin. Ei siinä mitään, ei kai tuommoset kuus kuppia tunnu missään tämmösellä hard-core kahvinjuojalla. :>

Eilen soittotunnilla "oho, oot selvästi harjotellu" :---D Olin muuten varmaan 15min ajoissa siellä, kun opettaja oli vähän myöhässä. Reilun puolen tunnin päästä on orkesteri. Orkesteria on tällä viikolla myös perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina, koska sunnuntai-iltana on isäinpäiväkonsertti. Oh, joy. :|

NYC-infossa mietittiin tekemistä sinne reissulle. Ainaki Conaniin ja musikaaliin olis kiva päästä. Varmaan myös joku Empire State Building-vierailu ois paikallaan. Ja ehkä jonkin tyyppinen vierailu/tour (esim. tv-studiolle). Ajateltiin jälkeenpäin myös semmoista, että vois opettajalta kysyä onko mahdollista ehkä tehdä päivän retkeä Bostoniin / Washington DC'hen / Philadelphiaan. Kun lähtee niinkin kauas kuin Yhdysvaltoihin, ei parinsadan kilometrin junamatka toiseen kaupunkiin oo paljon.

Oltiin vähän reporttereita tänään, kun tehtiin Heidin ja Reijan kanssa muistiinpanoja studia generalia-luennosta ja haastateltiin luennon pitänyttä valmentaja-miestä. \o/ Se oli kiva henkilö. Jep.

Pääsin sitten kotiin joskus kahden-puoli kolmen maissa. Kiviniityn ja Yhteislyseon oppilaskunnat oli ruokalassa kokouksessa. Puolet väestä vilkutti mulle lasin takaa ja nauratti. Puin ja olin lähdössä, kun ihku Milla-Kiviniityn-oppilaskuntalainen (joka on myös tuossa mun oletuskuvassa tuo tyttö) soitti että "älä mee!". :---D Jäin oottamaan Millaa ja mentiin syömään. Näin myös Heidin (K.) ja Katrin ja se oli mukavaa se.

Lauantaina shoppailemaan. Viimeistään. Kärsin rankoista vieroitusoireista.

Kaupungilla on muuten jo kaikkia joulujuttuja. Halpa-Hallin ikkunassa on tanssiva joulupukki. Aika traumatisoivaa. Ihan kiva, että jouluntulo alkaa näkyä, vaikka ehkä marraskuun 8. on vielä aika kaukana joulusta. Sitä odotan, että jouluvalot syttyy kävelykadulle. :> Ne valot on ihanan näköiset pimeällä.

Mulle tuli joku tupakkakysely postissa. Täytin sen ja varmaan lähetänki. Mun vastaukset on tosi enkelimäisiä. Nii kerta tupakka tappaa - rökning kan döda. Hauskaa, että suomeks tupakka tappaa, mutta ruotsiks _voi_ tappaa. Kuitenki, siinä sanottiin, että voi osallistua johonkin arvontaan, jonka palkintona on 50€ lahjakortteja. Siinä ei vaan lukenu, että mitä lahjakortteja. o___O Oh well.

np: Coldplay - "Don't Panic"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.