IRC-Galleria

misswaves

misswaves

gnarrGHUJIFVGTHUJIK

DAWN BREAKS LIKE A BULL THROUGH THE HALLMaanantai 16.07.2007 02:18

Mun niskat on niin jumissa! Yritin hieroo itteeni; tuloksena mustelma. Onneks oon kuitenkin sen verran välkky että yheksäntenä päivänä töissä tajusin että hei, tuolin ja tietokonepöydän korkeutta voi säätää! Vieläku pystyis säätää sitä arktista ilmastointia. Ohan se ihan mukavaa olla töissä viileässä toimistossa mutta ei siellä tarvis mitkään Siperian pohjoistuulet puhaltaa kuitenkaan.

En oo vieläkään päässy uimaan mut ens viikolla meen vaikka satais puukkoja taivaalta. =)

Kattoko kukaan tänään sitä leffaa Sydän karrella missä oli Meryl Streep ja Jack Nicholson? Nicholson veti siinä kaks aika hyvää musikaalibiisiä (se ei ollu sit musikaali se leffa), repesin hieman sille jälkimmäiselle, sille millä se herätti Streepin roolihahmon. Yritin ettii sitä youtubesta mutta ei löytyny. Luulen että mun on hommattava toi leffa jossain formaatissa ihan vaan noiden kahden kohtauksen takia (muuten se leffa oli vähän kökkö).

Ainii guyses pääsin Vaasaan lukemaan saxaa, lollasin. Elämä on todella kummallista. Syksyllä Helsinkiin siis. Etin vuokrakämppää, kriteerit: ei saa olla ötököitä, pitää olla Helsingissä, pitää olla suihku ja tilaa sängylle, vuokra ei mielellään mitään miljoonaa euroa. :< Help me, please. Voin esim. leipoo kakun sulle jos löydät mulle kämpän.

np: The Shins - "New Slang"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.