IRC-Galleria

misswaves

misswaves

gnarrGHUJIFVGTHUJIK

CAN YOU HEAR THE SEDUCTIVE SIRENS?Tiistai 11.09.2007 02:44

Oon varmaan vanhentunu täällä (fyysisesti): Tavastialla ei kysytty henkkareita ja remppamies sano että "meet varmaan töihin huomenna?". :O Tähän asti oon vastaanottanu kommenttia tyyliin "me ei voida myydä alaikäisille tätä 0,7% siideriä..." ja "18?! mä luulin että sä oot jotain 16v!".

Kyl mää muuten töitä hainki, varmaan maailman hölmöin idea ko se homma on Vantaalla mutta...se on Helsinki-Vantaan lentokentällä ett nii.<3 Varmasti pääsen sinne koska mullahan on niin paljon työkokemusta esimerkiks just asiakaspalvelusta. Kaupungin puisto-osastolla oon ollu rikkaruohoja nykkimässä jne. Pick me, pick me. =))

Mutta hei, motivaatiosta ei oo puutetta, että oikeesti oisin tosi hyvä valinta työntekijäks! Oon myös: kiva.

Elizabeth I DVD maksaa enää kympin verran Anttilassa, nyt kaikki sinne ostoxille!

Ei vitsi, Stockalla on "New York State of Mind"-kampanja ja siellä on kaikkia amerikkalaisia herkkuja. Taidan käydä ostamassa sieltä chunky peanut butteria tai pancake-aineksia, oivoi. Hemppa; mite ois pieni retki tännepäin...bageleita ja semmosta.

Tänään oli Free Hugs-päivä ja halasin jotain peiccistä kaupungilla. Sillä oli siis semmonen "free hugs"-kyltti, ei mulla oo tapana ihan yllättäen vieraiden kaulaan kapsahtaa. Muhun ainaki tehos tuo päivä ko nauratti em. kohtaaminen vielä kaupassaki. :--DD

np: Disco Ensemble - "Black Euro"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.