IRC-Galleria

misswaves

misswaves

gnarrGHUJIFVGTHUJIK
Hain isoseksi. Hmm. Ois ihan kiva päästä. En saa mitään töitä-töitä kesäks kuitenkaan. ;<

Luulen, että mun täytyy lähteä Jyväskylään perjantaina, koska en oo lukenu yhteiskuntaopin kokeeseen. :----D Tänään oli tarkoitus alottaa mutta olinkin sitten liikkeellä koko illan ja unohdin katsoa onko siitä koekirjasta uudempaa painosta kirjastossa ja kaikkea! Ja ku meinaan kirjottaa yhteiskuntaopin sitte joskus. Aika tympeetä, että jää vielä maanantaille koe, mutta saanpahan tosiaan lisäaikaa lukemiselle.

Niin siis Jyväskylään lähdetään koulusta pällistelemään jotain hiukkaskiihdytintä ja sitten on kolme tuntia vapaa-aikaa (jolloin minätyttö suuntaan yliopistolle tutustumaan ja kaupoille). Ei saatu Hexin kanssa mennä suoraa tuonne omille teillemme vaan meijänki pitää lähteä kahtomaan atomi-hommeleita. X---)) Ehkä me opitaan jotain ja keksitään jotain hienoa fysiikkaan liittyvää ja myyään patentti ja rikastutaan ja ostetaan koko Jyväskylä. =)

Mun pitäs tehä vielä muutama koulujuttu tälle jaksolle; saksan ja ruotsin tiivistelmät ja opolle yhteenveto "mol.fi/avo"-tuloksista. Noiden tuloksien mukaan oon sosiaalis-yrittävä tyyppi. Testi sano, että voisin ruveta johonki seuraavista ammateista: elinkeinoasiamies, puheterapeutti, nuoriso-ohjaaja, lentoemäntä, kielten opettaja, erityisopettaja, matkailuneuvoja, fysioterapeutti. Katoin lisäks miten sopisin asianajajaks, kyllä siitäkin tuli ihan hyvät pojot. Aika hissuja kyllä nuo ammatit, paitsi ehkä kielten opettaja. Mitä matkailuneuvoja tekee? Neuvoo ihmisiä, että mihin mennä matkalle? Kuulostaa kivalta, mutta sellaselta alalta, että työnhakijoita virkoihin on 5000 ja avoimia työpaikkoja neljä.

Lisäsin kaks (älykästä) kuvaa.

Tämän mun now playing-biisin musiikkivideo on aika surullinen. Oon nähny sen flasherissä (tulee MTV:ltä klo 01:00 - musiikkivideoita joita ei juuri päivällä näytetä esim. karuutensa takia). Siinä semmonen aika bisnestyyppinen nainen on menossa illalla kotiin ja se poikkeaa viinakaupan kautta ja ostaa ainaki viis, kuus suurta pulloa. Tulee semmonen vaikutelma, ettei oo ensimmäinen kerta ku se tekee näin. Sit se menee kotiinsa ja alkaa heti juoda, ei ota edes takkia päältä. Pitkiä kulauksia, pullot tyhjenee. Se tulee siinä videon kuluessa aika humalaan. Sitten se lähtee pihalle ja kävelee kadulla - on jo myöhä. Se käy johonki penkille makuulteen ja kattoo tähtiä ja video loppuu. :< Mutta hyvä biisi.

np: Massive Attack - "Live With Me"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.