IRC-Galleria

Angelingus_Aer

Angelingus_Aer

these moments given are a gift from time

Uusimmat blogimerkinnät

Hiuksista välittämistä...Torstai 27.04.2006 16:57

Miulla oli pentuna pitkät vaaleat hiukset, kun ne lopulta leikattiin 2-vuotiaana niin mie olin itkenyt sitä että tukka on rikki, ympärillä olevat aikuiset vain nauroivat minulle ivallisesti.
5-v piirtelin kampauksia, toteutin niitä äitini päähän ja suunnittelin uraa muotinäytöksien kampaajana, ja tahdoin kasvattaa tukkani pitkäksi jotta voisin laittaa pitkän poninhäntäni näkyville lippalakin takaa, äiti ei suostunut tähän, kuten ei myöskään oma aloitteeseen hiusten leikkaamiseen.
10-v... krhm, jätetäänpä väliin, no syksyllä miulla kuitenkin oli ihan siisti tukka, semmonen laineikas ja pitkä, ne oli ihanat hiukset, semmosia oon suunnitellut ehkä ensi talveksi.
13-v ensimmäinen hiustenvärjäys, vaaleita raitoja kampaajalla, seuraava talvi kuluu blondatessa, blondikausi 13-15-v, tukka pitkä jakaus.
Punapää 16-v, tahtoo radikaaleja muutoksia, ou jeah olen kova, hajoitan ensimmäisen kerran pyhän jakauksen...
17-18... jatkuvaa hiustenvärjäilyä, suosikkina punainen ja musta, ensimmäinen musta tuli vahingossa kun ei tajunnut vielä hiusvärien logiikkaa, tukkatyylinä lakkafösö ja vähän pidemmäksi kasvanut tukka. Omia hiusleikkauksia, aika radikaaleja tyylejä ja epäonnistumisia luvassa, osa onnistuneita.
19-v Hiusvärifetissi jatkuu, parturi-kampaajan ala on noussut pintaan, tahtoo koko ajan räplätä hiuksia ja oppia tekemään erilaisia kampauksia, haaveilee työstä parturi-kampaamossa ja oman päänsä editoimisesta uuteen uskoon, harkitsee lapsuudentukkansa kasvattamista mutta pitää itseään pultsarin näköisenä jo nyt, vaikka tukka on suhteellisen lyhyt.

Pakko oli kirjata ylös miun hiushistoria ettei se vain valu läpi. Mistä mie saisin oppisopimuspaikan nyt heti? En mie jaksa oottaa, kun ihan sama miun ois jo nyt alottaa kun odotusaika syksyn hakuihin vie jo aikaa ja mie en kuitenkaan pääse korkeekouluun. Mutta en saa vain aikaiseksi hakea paikkaa. Vielä

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.