IRC-Galleria

Angelingus_Aer

Angelingus_Aer

these moments given are a gift from time

Uusimmat blogimerkinnät

Näyttö numero 1Keskiviikko 28.05.2008 18:21

Maisa oli pieni hiiri, joka asui viljalaaksossa, sen perheeseen kuului hassu koira ja käärme kaulapannan kanssa.

Maisa ja käärme kävelivät kadulla taluttaen koiraa, tavalliseen perjantaiseen tapaan. Yllättäen heidän eteensä tuli korppikotka joka tahtoi heiltä rahaa. Muttei heillä ollut mistä jakaa.
Korppi suuttui ja alkoi kynimään koiran korvista karvoja pois, uhitellen tämän hengen lähtöä. Maisa hiiri pissi allensa ja kaikki seurueesta olivat hyvin huolissaan. Tilanne eteni siihen, että korppikotka puhkaisi maisahiiren silmät ja teki niistä pannukakkuja, jotka se söi suurella nautinnolla. Ah.
Maisan maatessa maassa hiljaa silmäaukot peitettyinä, ja koiran pidellessä korviaan, korppikotka paskansi käärmeen suuhun, näin käärme saatiin oksentamaan.

Sinä päivänä eräs bulgarialainen Basha käveli eläinten ohitse ja huomasi, että siinä olisi aihetta taiteelle, hän veisti 12 apinaa, joista 9 jäi hyppimään, kolmen keskimmäisen tehtävänä oli pidellä silmiään, toisen korviaan ja kolmannen pidätellä suutaan. Tästä syntyi yleismaailmallinen käsite vaikenemisesta ja pahoinvoimisesta. Kiitos eläinten, me ihmiset olemme edistynyt laji.

Tuosta päätellen kirjoitustaitoni on vähän ruosteessa mutta on se palaamassa :)

[Ei aihetta]Keskiviikko 28.05.2008 18:13

äh, muistu vielä yksi elämäntehtävä, no eiköhän sekin aikanaan järjesty

[Ei aihetta]Keskiviikko 28.05.2008 18:09

Jipii

[Ei aihetta]Keskiviikko 28.05.2008 18:08

ONNEA ITSENÄINEN JARNO 21

Tänään juhlitaan paljonKeskiviikko 28.05.2008 18:08

Mie sain vapautuksen! 2 vuoden taistelu on valmis, voi vittu mie oon helpottunut, mie en ees tiiä miten mie tunnen, se tammikuun kidutuskin on nyt palkittu. Mutta kyllä mie haluun palkita itteni sillä ulkomaan matkalla silti. Mie oon niin onnellinen etten oikeesti tiiä mitä pitäs tuntea, mie taidan juhlia vaan koko illan, tää on mun elämäni suurin voitto :) Tästä se elämä alkaa, mun aikataulu on pelastettu. En edes tiedä mitä mun pitäs tuntea, itkettää vähän mutta olen onnellinen.

Kesän tulotkin on nyt turvattu ja mulla on haaveita täynnä elämä, kirjoittamiseen on inspiraatio palannut ja aikaakin tulee nyt kirjoittamiseen, kaikki on niin täydellisesti etten mie oo pitkään aikaan osannut haaveilla näin täydellisestä elämästä. Mie en oikeesti tiiä mitä pitäisi tuntea tai mistä aloittaisin, mie varmaankin eka lähetän postikortteja, pidän yhteyksiä ihmisiin, ostan kissalle hiekkaa, käyn tanssimassa ja sitten juhlin

Tänään kävimme lenkilläMaanantai 26.05.2008 02:53

Suunnittelimme kesämatkaamme helsinkiin, kaikki on täydellistä. Tulisi vaan se kesäloma niin pääsisi ansaitulle vapaalle.

Työtarjous hakemattaSunnuntai 25.05.2008 00:55

Olet hakenut meille aikoinaan töihin, mutta puhelinnumerosi on vanhentunut. No, jospa saan Sinut näin kiinni.

Soita jos tarvitset töitä!

Tosin enpä tiedä onko tuo sellanen työpaikka mihin haluan, mutta aika hyvin on toiminut työpaikka toiveet. Voishan sitä kai kokeilla. Mutta vahvasti uskon ettei tuo ole minun työpaikka

Lauantaipizza maailma pelastuuLauantai 24.05.2008 16:23

Tänään aattelin tehä jotain herkullista ruokaa, katsoo mitä nyt keksii. Piano laulaa mulle nurkassa, kun katson ovesta. Näen sen tulevan, kaunis laupeus. Chakra makaa päälläni

hammerpowPerjantai 23.05.2008 03:27

Olen valmis
Kunhan olen ensin nukkunut