IRC-Galleria

Angelingus_Aer

Angelingus_Aer

these moments given are a gift from time

Uusimmat blogimerkinnät

viini on katalaa juomaaMaanantai 31.12.2007 23:25

Huomaamattani olen päihtynyt viinistä ja vielä pitäisi juoda kuohuviini

JoululäskiSunnuntai 30.12.2007 12:44

Oon lihonut kolme kiloa. Aamupaino oli 78 kiloa, vaikka yhessä vaiheessa se oli 75 kiloa. Eli alan laihikselle. Kunhan mulla oisi aikaa töiden välissä, mutta pakko alkaa laihduttaa. En kyllä yhtään ihmettele että lihoin kun söin niin paljon suklaata ja olen syönyt niin paljon kaikkea muutakin. Mutta pitää laihduttaa, ja sitten kattoa että se paino pysyy

NjähähähäLauantai 29.12.2007 12:29

Vittumaisuuttani alan taas hakemaan seuraavaa koulutuspaikkaa valmiiksi. Eli yliopistoon taas sosiaalityötä vaikken ole varma haluanko enää. Sitten ouluun medianomiksi, rovaniemelle terveydenhoitajaksi ja joensuuhun sairaanhoitajaksi. Eiköhän näillä pärjää :P Sitten jos pääsen johonkin sisälle niin annan jonossa olevien odottaa viimeiseen asti ja sitten vien paikan ettei ne pääse sisälle. Eli otan paikan vastaan ja ilmoittaudun poissaolevaksi. Sitten mie kyselin laureasta ja turusta tätä mun päällimmäistä alaa niin kattoo mitä vastaa.

Mitäkö mulla oli suunnitelmissa tänään? Pitäs syödä jotain hyvää ja käydä napapiirillä, eipä tässä kai muuta, töihin huomenna ja uutena vuotena, tosin eihän se estä viinan ottoo kun seuraavana päivänä pitää selvitä töihin päivällä. Huomasin että mulla ois syntymäpäivätkin viikon päästä, muttei ne tunnu enää miltään. Minä vanhenen, so what? En ole mitään mutta jotain mitä olen suunnitellut, kyllä mie ne mun tavotteetkin saavutan ja ens vuoden aikana alkaa tapahtua, esim. 17. päivä ja sitten sen jälkeen. Taas sekavaa tekstii vaihteeksi mutta miksi minä kertoisin kaiken suoraan ;)

Oikean jalan ukkovarvas on kipeänä kun sen päälle eilen lensi laatikko kun nostin lakkapulloja aulin ja tiinan kanssa. Ja tämäkin kertoo paljon, no kuitenkin, varpaani on kipeä.

pearl whip on aivan ihmeellinen.Perjantai 28.12.2007 10:38

Rakastan lorealin pearl whippiä, sain vain yhdellä aineella aikaan fön kampauksen näköisen kampauksen. Tämä voi olla alaa mullistava mutta kallis aine :D Aatella miten paljon aikaa ja hiusten kuntoa säästetään kun lätkii aineen päähän ja aine kuivuu melkein heti ja tekee luonnollisen näköisen jäljen ja jättäen hiukset muotoon.

Näin kauheeta untaMaanantai 10.12.2007 16:38

Olin ystävä erään ihmisen seurustelukumppanin kanssa ja minun oli pakko olla hänen seurustelukumppaninsakin kanssa. Se oli aivan hirveetä että se mun unen keksimä poikaystävä oli tasapainoinen, mutta se ihminen oli aivan samanlainen ja sen seurassa oli hirvee olla. Lisäksi kun katsoin tilille niin palkka ei ollut tullut, joten taidan ottaa sen puheeksi tänään töissä. Kurkkuuni on ilmestynyt monen kuumeisen oireilevan päivän jälkeen tullut taas patit, ja nielurisat ovat kipeät. Mikä vitun streptokokki g- kierre mulla on? Mie käyn tänään töissä, mutta huomenna jään sairaslomalle jos vielä tuntuu sairaalta. Miulla oli jo viime viikonloppuna oireita ja tunsin itseni väsyneeksi, mutta töissä on pakko olla jotta saa palkkaa. Sitten keskiviikkona on pakko olla koulussa kun on bc koulutus. Torstaina ja perjantaina on töitä. Ainiin, enkä voi olla tiistainakaan poissa kun on kemian koe. Eli olen sairas mutten voi pitää lomaa.

Hihheijaa ja hyvää päivääPerjantai 07.12.2007 16:00

Tosi tylsää kun kukaan ei kirjaudu sisälle niin ei voi jutella, mie en jaksa yksin olla kotona :D Laitoin hiukset ja niistä tuli aika tönkön näköset. Mut meneehän nuo- kuitenkin illalla ne on otalla taas niin hyvä että on pitävyyttä. Sinistä katkaisimessa ja otassa, miksiköhän mulla on sinistä sormessa? Irtookohan tuo väri. Söin pitsaa ja mietin että mitä tekis, en varmaan tänään käy ostaa joululahjoja

Kiireinen päiväPerjantai 07.12.2007 14:43

Nyt on tehty asuntohakemus ja valitus. Mitäs muuta tässä ehtis tehä etten unoha mennä töihin? Ehkä voisin ostaa ruokaa ja syödä, sitten pitäs varmistua että tuosta oikeesti lähtee neljältä bussi, sitten on epävarmaa sen mun työpaidan kaa että onko se jo tullut, unohdin myös työkengät kouluun, joten pöllin sandaalit, sori :D Alkaa jännittääkin liikaa, tosi jäykkä olo, ja sitten väsyttää, yleisin jännittämisen oireeni. Nenäkin vuotaa räkää, voi jee.

Kulmakarvat nypittyPerjantai 07.12.2007 12:57

Nyt pitäs alkaa olla tip top mut mietin vielä että pitäskö viiksiä siistiä, ne on ehtinyt kasvaa jo aika pitkiksi, joten aattelin että pitäskö ne leikata veitsellä lyhyemmäksi, voisi näyttää tuuheammaltakin :) Parta on kohtuu hyvä näin kuukauden jälkeen mutta toivomisen varaa ois parempaan, mut hyvä että lopultakin uskalsin alottaa kasvattaa, ehkä mulla on 21- vuotis synttäreinä koko- parta kuten olen haaveillutkin :) Niin, tänään ois eka varsinainen päivä, vähän jännittää, mut ei pahasti. En mie jaksa stressata kun ihmisiä joutuu muutenkin kohtaamaan elämänsä aikana. Pyykkikone vaan pyörii ja oottelen aikaa millon lähen pois kotoo, siinä se sitten on. Minä työelämässä ensimmäistä kertaa rovaniemellä, ja ehkä pysyvämminkin, aattelin nyt useemman vuoden viihtyy tässä työsopimuksessa ja kun kuitenkin on oma ala, niin en luovuta vaikka miten väsyttäs.

Keikan korvikeSunnuntai 25.11.2007 03:09

Rakkaani kanssa keskustellessa löysin koneelta kokoelma levyn, jonka haluaisin ostaa oikeaksi, eläväksi levyksi. Tosi ihana levy jossa on paljon biisejä. En ole kuunnellut osaa, harkitsen levyn ostamista eka palkalla, 130 euroa. Tosin tämä menee tavoitteeni ohi säästää palkkarahaa. Pitää harkita kovaa, sillä vaikka rakastan Katea, on tuo iso raha. Tosin tuo tukisi Katea

Kate on palannutSunnuntai 25.11.2007 02:37

Ihanaa, Kate laulaa golden compasin lopputeksteissä lyra biisin. Vois mennä kattoo ton leffan tuon tunnarin takia :) Vielä kun kate tekis keikan niin voisin käyttää palkkarahani johonkin hyödylliseen ja kuolla tyytyväisenä http://www.youtube.com/watch?v=6-jOEb0rN3Q