IRC-Galleria

Angelingus_Aer

Angelingus_Aer

these moments given are a gift from time

Uusimmat blogimerkinnät

RovaniemiTorstai 31.07.2008 00:11

Kärttyilen. Maksoin lontoon matkan.

viimeiset hetketTiistai 29.07.2008 14:49

Nyt lähdemme pois hotellista. Minut näkee ensi kerran huomenna

Ilta viimeinenTiistai 29.07.2008 03:47

Tänään sitten alkaa olla loppu helsingin reissulle, enää kiva keikka ja sitten menoksi. Onkin vähän aika mennä kotiin.

näitä aikoja on nähtySunnuntai 27.07.2008 05:20

Näihin aikoihin voisi harkita jo nukkumista

crossSunnuntai 27.07.2008 05:20

Joku meinasi saada turpaansa. Se en suinkaan ollut minä vaan yli innokas vietti kun joku kaljupää kulkee kohti möngertäen jotain omituista. Päätin siis lyödä kylkeen kun läheisyys alkoi olla uhkaava, mutta tämä klani päätti perääntyä, en tiedä mikä oli hänen aikeensa mutta näin vanhoillisesti kauhistuttaa muiden väkivaltaisuus ;) Huomauttaen ensimmäisen fightaukseni kohtausta, en osunut koska peräännyin hänen perääntyessään, ei olisi mukava lyödä miestä joka ei hyökkää. Eli en ole vielä ultimate fighterin ensi kaudessa.

helsingissä olemmeSunnuntai 27.07.2008 03:43

Olemme päätyneet matkallamme nytten helsinkiin, eilen toheloin jalkani paskaksi kun tipahdin aidalta selin, ekana niska raksahti ja sitten tuli kuperkeikka väärin päin, se tuntu ihanalta kun oikea jalka meni sijoiltaan, mutta olen nauttinut matkastani urheilutuen avulla, tosin nytten sääri on kipeä erilaisesta kävelytekniikasta. Olen myös ihastunut kylpyammeeseen ja lillun siellä mielelläni juoden jääteetä ja syöden karkkia. Päätin myös jäädä tänne pariksi yöksi lisää, sillä oli ihana kierrellä kaupunkia. Löysimme myös salattujen elämien pihlajakadun jossa haisi paskalle. Ihana myös huomata miten osaa kulkea helsingissä. Kohta pitää varata huone huomiseksi, eihän me jäädä tuonne juomishuoneeseen yöpymään kun siellä on sipsinmuruja lattialla, mahtaa olla kiva siivoojilla. Niinakin pitäisi minusta paljon kun tulisin yöpymään sen hotelliin ja se olisi siivoamisvuorossa.

kävin kattoo lentojaPerjantai 18.07.2008 18:23

Lontoosta Dubliniin lennot oli halventunut, se maksaisi vain 10 euroa matkustaa, ihanaa.

joo imekää munaa vaikeassa maailmassaPerjantai 18.07.2008 18:08

Jos yrittää jotain selvittää ulkomailla sähköpostin avulla, miksi pitää soittaa? Eikö voi vastata jos kysymykset on esitetty, vaan sen sijaan pyydetään soittamaan. Miehän tosiaankin alan soittamaan ulkomaanpuheluita. Huhhuijaa

työkkärilläPerjantai 18.07.2008 18:05

En ole hakemassa töitä, saatan juhista kohti päätöksen alttaria, kyllä, hänet on tuomittu hengailemaan kanssani loppukesän. Tulostin samalla myös kuitin kenkien ostosta kun pitää mennä valittaa että ne hajosi melkein heti käsiin.

Nettikin on ollut hajalla pari päivää, tosi vittumaista. Oikeesti, ei elämää voi viettää kotona löhöten olematta yhteyksissä ihmisiin ulkomaailmassa. Olen soitellut mutta puhelut ovat lyhyitä koska kaikilla on jotain muuta tekemistä. Sinällään tylsää. No, nyt lähdemme nauttimaan lapin jylhistä maisemista ennen reissuamme etelä- suomeen.

Pitäis myös saada lisää hiusmalleja, aika alkaa loppumaan ja on vitun kiire, oikeestaan mulla ei ole enää mahdollisuutta editoida portfoliota, kai se on pakko vaan ostaa itelleen väri tulostin niin ei tarttee aina olla kaiken varassa ja viime tingassa, en mie viiti äidin viimesiäkään musteita viedä kun se on niin vitun kallista.

No kuitenkin, täällä on tosi ihq... Ootan oikeestaan elokuuta koska ennen sitä aika on kidutusta, pitäis saada joku leikkaamaan hiukset ja pitäis värjätä uusiksi, varmaankin käyn kampaajalla, mutta nytten loppukuun reissun takia pitää säästää budjettia eli se pitää siirtää koulun alkuihin, jos on sitten koulun alussa hiusten laittoa niin voinpahan siirtää sen myöhemmäksi. Tulikin mieleen että mun pitää käydä katsomassa sähköposti hiusjuttujen takia.

tunti meni hakata mattojaTiistai 15.07.2008 14:33

Combat otteet mattoja vastaan ei ole suotavia vaikka olisi mattopiiska, kädet ovat verillä