IRC-Galleria

Angelingus_Aer

Angelingus_Aer

these moments given are a gift from time

Uusimmat blogimerkinnät

Mielenkiintoisia päiviäMaanantai 31.03.2008 16:45

Tänään oli matikkaa, huomenna oli matikkaa. Tänään opiskelimme matikkaa ja opin jotain, ehkä vähän pientä. Huomenna on koe, pitää lukea yöllä siihen, ja lukea aamulla, minun täytyy tehdä se. En osaa mitään, mutta opin vielä. Tänään töissä on inventaario, se kestää yöhön, jaksan paljon. Netti ei toimi kotona, pitää tehdä juttuja. Minä kyllästyn koulussa, pitää tehdä jotain tyhmiä oikeinkirjoitusjuttuja. Eli alkuviikko on aika raskas mutta onneksi perjantaina on vapaata. Keskiviikkona voisi nukkua koulun jälkeen kun tässä alkuviikolla tulee univajetta.

Kävimme ravintolassaKeskiviikko 26.03.2008 23:55

Päätin viedä mieheni ravintolaan koska hän oli pyytänyt tätä kauan. Kävimme ensin irish timesissa juomassa london pridea ja sen jälkeen tarjosin hänelle ateriaa con gustossa, jossa aloitimme aperatiivista ja tapas verdureas manchesista. Pääruoaksi söimme molemmat 19,20 euroa maksavan costilias de cordero- annoksen, joimme lisäksi 20cl codorniu clasico secoa per henkilö.
Aterian hinnaksi tuli 67,20€, mutta mitä minun juha- mattini ei olisi ansainnut. Etenkin kun päätimme aloittaa vappumme samanlaisissa merkeissä.

VittuTiistai 25.03.2008 13:36

Netti ei toimi kotona, pääsin siis kouluun lopulta netittelemään. Tulin hyvissä ajoin ja sain lukea galtsussa että meidän loppunut äidinkielen kurssi jatkuukin nytten. Nytten vituttaa niin paljon että motivaatio laskee koko numeroitten korottamisesta jos ei ees tiiä millon on tunteja, viime maanantai tyhjään koulussa, matikkaa olikin, äidinkieltä ei ole, sitä onkin. Plääh, tekis mieli jäähä vaan nukkumaan maanantaiksi ja tiistaiksi kuten normaalit ihmiset. Mie vaan vihaan yksinkertaisesti huonosti organisoitua koulua. Nytten sitten englannin tunnille tunnin päästä. Tulin sitten etuajassakin kouluun mutta sekin vituttaa nytten kun ottaa kaikki päähän. Varmaankin kaikkeen auttaa aurinko, eli ulos pääsy täältä.

harmittava iltaMaanantai 24.03.2008 03:05

juuri kun meinasin alkaa katsomaan elokuvaa lieksa, huomasin että olen huomenna vapaalla ja tänään tulee buffy, joten minun kannattaisi valvoa ja katsoa sitä. Siispä jätän lieksan myöhemmäksi mutta varmaan jää väliin kun on jo nyt niin väsynyt olo ja vihaan elokuvien katsomista puoliväsyneenä. Nyttenkin on semmonen olo ettei jaksas valvoa. Mutta pakkohan se on ottaa kaikki irti vapaa- ajasta.

Eilisen tietokone draaman jälkeenLauantai 22.03.2008 10:36

Tänään painoin tietokoneen auki ja se alkoi pitämään ääntä aivan kuin sen sydämeen iskettäisiin sähköä, sydänkäyrän alivaje ääni oli sietämätön ja asensin koneen lattialle. Suljin kannen ja kun aukaisin sen, kone alkoi surraamaan. Nyt se on päällä ja antaa minun taas kirjoittaa kaikilla kirjaimilla. Konkreettisesti on nyt tullut nähtyä tietokoneen henkiin herääminen. Ilmeisesti olen ollut siis kilttipoika kun sain sen takaisin :)

Tänään olemme perinteisiäPerjantai 21.03.2008 19:04

Ostaran kunniaksi juomme valkoviiniä, syömme pitsaa ja jalapenoa. Mikä ei kuulu joukkoon? Minusta ruoka on erittäin keväistä, etenkin valkoviini kun se alkaa nousta päähän, päiväkännit. Illalla voisi vähän taikoa.

Tänään ostin lanttukukkoaTiistai 18.03.2008 22:20

Ostin lanttukukkoa 50 euron edestä. On vähän himo kun ei täällä saa kovinkaan laadukasta lanttukukkoa. Lieksasta pitää tuoda ensikerralla muutama ja pakastaa. Myös karjalanpiirakat olisi hyviä saada. Syön suklaamunaa.

Otin työtarjouksen vastaanMaanantai 17.03.2008 13:46

Mulla onkin tänään töitä. Ihan hyvä homma kun en olekkaan ansainnut tässä kuussa vielä mitään. Aloin myös suunnittelemaan 3. vuoden työharjoittelua ulkomaille.

kävelyMaanantai 17.03.2008 11:32

Kävely koululle oli yllättävän raskasta, taidan liittyä rakkaani kanssa kuntosalille. Jos mulla ois joskus aikaa treenata. Saattaa johtua tosin keskeneräisestä parantumisestakin tuo suoritus, köhisyttää kuitenkin aina välillä. Kuhan nyt kunnialla selvii yhestä tunnista jota en tiedä mitä se on, äidinkieltä lukujärjestyksen mukaan, matikkaa seinällä

pääsiäistäSunnuntai 16.03.2008 16:49

Tänään syömme pashaa ja mämmiä, Ostarana valkoviiniä ja leipää :) Nam, kevät on juhlan aikaa ;)