IRC-Galleria

Angelingus_Aer

Angelingus_Aer

these moments given are a gift from time

Uusimmat blogimerkinnät

Vau, mie tein sen...Maanantai 01.05.2006 02:40

Mie olin vappuaaton selvinpäin. Kulin paljon luonnossa ja olin myös netissäkin, sain tukkani letitettyä ja ehkä kasvatan tukkaani lisää että saan hienommat letit laitettua, silleensä ranskan letit tai sitten vakiona pitkään olevat pikkuletit, niiden kanssa saa sitten nyrhätä, mutta huomattavasti muuttu persoonallisemmaksi ulkonäkö kun kellään muulla ei ole samanlaista tukkaa, etenkään näin lyhyissä hiuksissa. Ihan sama vaikka tämä on teidän mielestänne kauhean tai jännän näköinen, minä pidän tästä jo raakaversiona, tämä on minua. Minä olen lettimies, aina ollut. Letitin tukkaani jo pentuna mutta tämä on ennätys, koko pää, pikkulettejä yhteen täynnä. Ranskanlettejä ja vapaita lettejä, ihanaa. hiuslakkaa kylläkin kulu niin pitää kasvattaa tukkaa jos otan tämän vakiotyyliksi, tai kampauksissa on parasta se että se on muunneltava, mutta haluan tosiaan muutosta miun tukkaan kun oon niin pitkään näyttänyt toimistohenkilöltä

Syntinen vappuSunnuntai 30.04.2006 21:05

Maistoin syntistä vappua, vajosi kurkustani alas kossu,
tuli ulkokuorestani kaunis ja mielestäni possu.
Tahdoin lisää vain juoda, käteeni sain kakskymppisen,
tällä jos pyörität naisia, mut ylpeäksi teet.
Aattelin, naisille mieluummin annan veet,
kurkkuuni kaikki liköörimäiset tilaukset teen.
Oli ilta kaunis, ulkona oli pilvistä ja tummaa,
sisällä samanttan, meikä poika ryyppää vaan,
viereen tulee pariskunta, esittelemään lihaksiaan.
Kuuntelen ja juttelen, muutaman poltan, savukkeen ilmaan tupsautan,
samalla tiskiltä uuden siiderin kurkkuuni kulautan.
Päättyi ilta nenän verenvuotoon, isäni sitä liian kovaa veti,
jo tuli laskuhumala ja kauneuteni kesi.
Voi ei, kohta olen selvä kuin vesi.
Oluen naamaani huitasen ja lähden kävelemään, tuskaisesti grillillä odotan vuoroani,
ostan tupakkaa, ruokaa otamme mukaan ja taksilla matkaamme, muisti pyyhkiytyy luotani,
seuraavaksi herään sohvalla, en muista mitään,
ahdistuneena menen vinttiin soppeen, oksennan 8 tuntia,
vatsalaukkuni jo vastaan alkaa, ulos meinaa valua.
Se oli vappu ikimuistoinen, kotiin ajoin käsi vapisten,
krapulaisena ja onnellisena,
se oli syntinen vappu

viime yöSunnuntai 30.04.2006 13:12

Tulin lukeneeksi, että letittäminen on pakanallisia perinteitä vapun aikaan, niinpä letitin tukkani ja sain sen aika hyvään kuntoon, joka puolella on pikkulettejä liittyneenä toisiinsa kiinni, ihana näky kun vertaa siihen miten hiukset valtoimenaan hapsotti, nyt ne on siististi ja bilekunnossa. Tosin minä en vietä vappua bilettämällä, miun villeimmät juhlat olivat viime yönä.
Puin kaavun siviilivaatteiden alle ja menin metsään lähelle, koska tuskin kukaan olisi akkarannassa, tiellä oli pimeää ja siellä lensi muutama lintu ilmaan. Oli melko rauhallista. Menin rannalle, tein hiekkaan ympyrän, heitin kuivakukkia ja sytytin kynttilän/ ulkoroihun. riisuuduin ja menin veteen puhdistautumaan, vesi oli kylmää ja sanoinkin hyi että jne monta kertaa, kunnes nousin ylös. Päätin kulkea kaapu päällä metsätietä pois, ja kädessäni oli soihtu/ ulkoroihu jonka avulla näkisin tielle, matka oli pitkän tuntuinen koska soihtuni häikäisi minua ja miun piti pian sammuttaa se ja lähteä juoksemaan urheilukentälle kaapu päällä koska kuulin ihmisten ääniä, joiden perusteella minun valoni oli huomattu, enkä olisi ehtinyt vaihtaa vaatteita, niinpä juoksin melko pitkälti kunnes vaihdoin siviilivaatteet ylleni ja menin kotiin parvekkeelle, poltin tupakan hengästyneenä ja toivotin itselleni hyvää beltanea. Vois nytten juoda sen siiderinkin kun jäi väliin tuon juoksun takia.

Hyvää vappua! :)

Soilan ylistys (ilman lupaa)Lauantai 29.04.2006 21:31

Olipa kerran soila,
jonka mahassa paistui soija,
soila on tuo mahtava nainen,
jolla on katse tarkkaavainen.
suu kaikki tietävä,
el tiempoa puistossa kulauttaa,
jartsi vieressä maahan puklauttaa.
El tiempo, el tiempo,
on tässä päivässä kova tempo,
soila soijamaidot julkisesti oksentaa,
ehkä sullekkin lahjaksi puklauttaa.
Soila, tuo rotunainen,
ei kasva sun päässä turha haiven

Love ya :)


BeltaneLauantai 29.04.2006 17:04

Beltane, lumi on jo sulanut pois, pitäisi kokeilla kehäkukkavanukasta ja kaurakeksejä. Jotenkin ne kyllä tuntuu liian imeliltä. En tiedä kumpana päivänä kuljen metsiköissä, huomenna vai ylihuomenna, mutta tahdon pitkästä aikaa kulkemaan omassa rauhassa pitkin metsiä ja viettämään siellä omaa aikaa. Tänään tein lasagnea, taas. Kyllä, minä olen tehnyt äidistäni lasagne addiktin, miun pitää aina tehdä sille uusi satsi. No parempi sekin kuin kala, saanpahan jotain omaakin lempparia syödä kun tulen tänne kylään ;) Mutsi oikein innokkaana opiskelee jo sen ulkoa tekoa, viuhto ihan innoissaan :D Oli hauskaa. Aurinko paistaa, toivottavasti huomennakin on hyvä sää jos päätän mennä ulos, voisi olla rauhallista silloin metsässä kun kaikki on ryyppäämässä, voisin päättää lenkkini siideriin. Yhteen. Se on toukokuun juoma. Tai sitten voisin ottaa naku-uinnin yöllä :)

Mie haluisin lukea tuon edellisen kirjoituksen kommentin muttei se anna... Tää galleria siis, bugittaa, eli sinä joka olet kirjoittanut kommentin tule kaapista ulos ja kerro mitä kirjoitit

Kännisen juopon elämäPerjantai 28.04.2006 19:15

Yhyy byhyy, miten elämä kohtelee,
nyhyy vyhyy, elämäänsä vastaan taistelee,
räkäkänni ja paskahousu,
taisi tulla kännin nousu,
tanssit jäätiköllä ja asfaltilla ilman pelkoa,
siun päästäsi ei ota selkoa,
seko seko kakkahousu,
nyt loppui siun päässä nousu

Olen kateellinenPerjantai 28.04.2006 03:19

Hän matkaa tekee, on läsnä, ja silti matkaa,
hän kykenee itsensä kohtaamaan,
menneisyyteen palaamaan,
extempore, se hetki kohtaa vaan,
hetki sitten itsensä löysi,
kykynsä jo kauan omasi,
niitä osaa käyttää ja hallita,
ei anna ajatustensa itseään kahlita.
täysin toiminnassa itsensä pitää.
Ihmeellinen on hän, kykenevä

Hiuksista välittämistä...Torstai 27.04.2006 16:57

Miulla oli pentuna pitkät vaaleat hiukset, kun ne lopulta leikattiin 2-vuotiaana niin mie olin itkenyt sitä että tukka on rikki, ympärillä olevat aikuiset vain nauroivat minulle ivallisesti.
5-v piirtelin kampauksia, toteutin niitä äitini päähän ja suunnittelin uraa muotinäytöksien kampaajana, ja tahdoin kasvattaa tukkani pitkäksi jotta voisin laittaa pitkän poninhäntäni näkyville lippalakin takaa, äiti ei suostunut tähän, kuten ei myöskään oma aloitteeseen hiusten leikkaamiseen.
10-v... krhm, jätetäänpä väliin, no syksyllä miulla kuitenkin oli ihan siisti tukka, semmonen laineikas ja pitkä, ne oli ihanat hiukset, semmosia oon suunnitellut ehkä ensi talveksi.
13-v ensimmäinen hiustenvärjäys, vaaleita raitoja kampaajalla, seuraava talvi kuluu blondatessa, blondikausi 13-15-v, tukka pitkä jakaus.
Punapää 16-v, tahtoo radikaaleja muutoksia, ou jeah olen kova, hajoitan ensimmäisen kerran pyhän jakauksen...
17-18... jatkuvaa hiustenvärjäilyä, suosikkina punainen ja musta, ensimmäinen musta tuli vahingossa kun ei tajunnut vielä hiusvärien logiikkaa, tukkatyylinä lakkafösö ja vähän pidemmäksi kasvanut tukka. Omia hiusleikkauksia, aika radikaaleja tyylejä ja epäonnistumisia luvassa, osa onnistuneita.
19-v Hiusvärifetissi jatkuu, parturi-kampaajan ala on noussut pintaan, tahtoo koko ajan räplätä hiuksia ja oppia tekemään erilaisia kampauksia, haaveilee työstä parturi-kampaamossa ja oman päänsä editoimisesta uuteen uskoon, harkitsee lapsuudentukkansa kasvattamista mutta pitää itseään pultsarin näköisenä jo nyt, vaikka tukka on suhteellisen lyhyt.

Pakko oli kirjata ylös miun hiushistoria ettei se vain valu läpi. Mistä mie saisin oppisopimuspaikan nyt heti? En mie jaksa oottaa, kun ihan sama miun ois jo nyt alottaa kun odotusaika syksyn hakuihin vie jo aikaa ja mie en kuitenkaan pääse korkeekouluun. Mutta en saa vain aikaiseksi hakea paikkaa. Vielä

Minä pystyn siihenTorstai 27.04.2006 15:51

En värjää tukkaani color glossilla ennen kuin lakkiaiset on ohi, vielä kuukausi, vielä kuukausi, minä pystyn siihen, miulla on raidotusaineetkin, minä pystyn siihen, minä odotan, onhan minulla lohtunani ruskea kevytsävyte jolla pystyn editoimaan tätä lakkiaisväriäni. Pitää jaksaa, pitää odottaa, minä kykenen. Oikeesti alkaa tehä vaikeeta kun ei saa värjätä tukkaa :) Ja joka puolella kämppää on ansa, pitäs ostaa se kevytsävyte äkkiä että pääsen tästä tuskasta, jotain nautintoa saan kun päässä sihisee kevytsävyte ja nään pikkumuutosta, tää väri on nimittäin haalistunut punaiseksi, siis valossa. Pimeässä tämä on ihan ruskea, ja lakkiaisissahan minulta odotetaan tylsän ruskeaa väriä

Lasagnea uunissa...Torstai 27.04.2006 00:40

Lasagnea uunissa, äiti otti aika hyvin vastaan sen miun kasvislasagnen viimeksi, nytten se pakotti miut uudestaan tekemään sitä kun tulin tänne meseen kun olin jo juonut niinan kaa teen. Ihanaa, minä syön lasagnea. Minulla on täysi maha. Pitäisi ensi kuussa ostaa lisää teetä sillä teevarastoni alkaa ehtyä