IRC-Galleria

Angelingus_Aer

Angelingus_Aer

these moments given are a gift from time

Uusimmat blogimerkinnät

OooLauantai 30.06.2007 18:19

Love to love you babe kuulostaa ihan taran laulamalta :P

Miksi?Lauantai 30.06.2007 03:17

Elokuuhunko asti mun pitäs odottaa tosi tyhmää

Tosi vaikeaaPerjantai 29.06.2007 03:06

Tekis mieli suklaakeksejä

JeiPerjantai 29.06.2007 00:51

Päätin alkaa tekemään myös vatsalihasliikkeitä lenkkeilyn lisäksi. En jaksa juosta, koska loukkaan siinä aina jalkani, juoksen väärin ja ne puutuu heti. Joten päätin että voisin kävellä ja tehä lihasharjotuksia kotona. Elikkä vatsalihakset on nyt aika hellänä, semmosta rentoo meininkii pidän, että ei mitään kauheeta laihutusprosessii, en mie silleen oo läski, että puolet pois ja puolet lihasta.

jeiTorstai 28.06.2007 21:30

12

orrina tsa tsaaTorstai 28.06.2007 10:49

Olen taas alkanut heräilee aikasin aamulla. Tosi mukavaa. Tuntuu kuin tulisi löysää. Mukavaa, väsyttää. Ihanaa. Pitäisi tehdä jotain. Minun pitäisi siivota tänään. Keskipäivällä sataa.

Nyt tehään ruokaaKeskiviikko 27.06.2007 18:31

Enää kaksi päivää ja sitten mie saan tietää.

OiKeskiviikko 27.06.2007 16:57

Mie opin käyttää photoshopin alkeet :P

Tosi omituistaKeskiviikko 27.06.2007 11:55

Ei tuntuisi että kello on näin paljon, tai vasta kahdeksan, kellohan on jo niin vähän. Olen herännyt aikasin aamulla ja kävin lenkillä. Nyt mie tutkin töitä. Ja päädyn kolariin tai inariin tarjoilijaksi. Se oisi ainakin hyvä niin saisin sen kannettavan. Mua kiinnostaa mennä töihin kauemmas, koska mua hävettäs olla omalla paikkakunnalla töissä, miusta oli niin ahistavaa kun oli oppipojassa töissä ja näki asiakkaitaan kaupungilla, ei se ollut yhtään kivaa. Pitäs olla vieraalla paikkakunnalla ettei enää kohtaa niitä asiakkaita, sillä osa voi olla aika vaikeita sen suhteen että ne vaatii liikaa yheltä tarjoilijalta joka yksin hoitaa salia. (kokemusta on, vaikka juoksin täysiä ja olin hiessä, niin joku oli aina pielessä ja piti korjata muiden kesken jättämiä töitä).

Tosin enpä tiiä jaksanko mie mennä töihin, on tää kesäloma kivaa, mut mitä sitä tekis? Tosi tylsää olla tämmönen puli? Mie arvostan enemmän työntekijöitä, saahan sitä kesälomaa viettää, mutta mie halveksin sitä että eletään yhteiskunnan varoilla. Tosin mie tein viime vuoden epämielusta työtä, joten olen ansainnut tämän loman, muttei sitä jaksas koko kesää yksin olla lomalla.

Miulla on tylsää ja mie aattelen vain patsyn huulia, äh. Ulkona on niin pilvistä ja synkkää ja siellä meinaa sataa koko ajan niin ei tiedä mitä tekis. Tosin mie suunnittelin tänään siivota mutten tiedä jaksanko, kai sitä vois niin voi lopulta vaihtaa täällä järjestystä. Tosin en tiedä miten mielusa se on. Kun ois tää tietokonepöytä vähän liian tökerö tuolla seinällä

Maistuu veriKeskiviikko 27.06.2007 02:24

Avasin finnini ja nuolen verta. Minua ärsyttää että tällä iällä tulee vielä finnejä, sekin johtuu vain siitä että ihoni kuivuu. Mutta jos käytän voiteita, niin sitten ihoni tukkeutuu. Mitä ihminen voi tehdä? Maksaa siitä että saa tuntea olevansa vähän aikaa kaunis vai olla vain ja säästää rahaa siitä että on jonkun aikaa normaalikasvoinen, parhaimman lopputuloksen mie saan mielestäni nimittäin olemalla käyttämättä aineita.

No kuitenkin, tänään tapahtuu paljon iloisia asioita, tai no huomenna. Eli en tiedä mitä tapahtuu. Uskon katuvani krapulaa, jonka pastilleista sain, kun olen vetänyt niitä niin paljon. Kaikki alkoi juhiksen ihailusta paxeihin, jonka jälkeen aloin syömään mynthoneita, jotka ostin joensuusta. Nyt olen siis mättäillyt mynthoneita ja ostin tänään tosi paljon pastilleja jotka söin kerralla katsoessani penistrilogiaa ja potiessani peniskateutta suurien peniksien kohalla. Miksi keskikokoinen penis ei kelpaa maailmalle? Että sitä ihannoitaisiin telkussa? Tosin eipä peniksen koolla ole väliä kun sitä ei esittele muille kuin poikaystävälleen, mutta silti...

Minusta tämä päivä oli erittäin omituinen, tänään tapahtui kaikkea mitä en odottanut tapahtuvaksi, mutta ehkä huomenna on toisin, hiljennän tahtiani enkä koe maailman iskuja tai hyviä puolia, vaan elän tasaista elämää. Sillä tässä päivässä on pikkusen prosessoitavaakin päähän :) Pitää saada itsensä uskomaan tapahtumiin joiden ei uskonut tapahtuvan, ja pitää poistaa pettymys joka tuli kuulokkeiden mukana. Mutta kohtahan mie saan uudet, ja kun en välitä muista pahoista jutuista niin hyvin se menee. Mie keskityn nyt vaan perjantaihin ja ootan jännityksellä onko miun älyni kelvannut kuinka korkealle. Tosin siinäkin puolet on vain mun älyä, joten kaikki on kiinni miun kirjotustaidosta.

Mutta mitä muuta me voisimme sanoa kuin kuusi? Minusta on mahtavaa että sain pitkästä aikaa kirjoitettua pitkän tekstin, ehkä mie alan siihen uudestaan. Huomenna pitäs myös järjestellä kämppä uudestaan koska mie haluun tänne uutta, oon myös suunnitellut uusia juttuja, semmosia halpoja ja simppeleitä, mutta kattoo nyt.