IRC-Galleria

Angelingus_Aer

Angelingus_Aer

these moments given are a gift from time

Uusimmat blogimerkinnät

ElokuvatMaanantai 28.04.2008 01:36

Eivät ole kaikki elokuvat luotuja koko maailmalle, etenkin isänmaalliset elokuvat eivät vain sovi kansainväliseen levitykseen. Oikeesti vituttaa jenkkien jatkuva me olemme parhaita elokuvat.

Buffy- kurssi alkaaSunnuntai 27.04.2008 16:29

Iik, tänään alkaa potkiminen. Jännittää, mie oon viimeks ollu ryhmäliikunnassa ala- asteen viidennellä aerobicissa. Varmaan jään jälkeen muista mutta enköhän mie jotain opi. Hankkiudun vireeseen pelaamalla buffya :P Eniten mua kiinnostaa kyllä tai ji- osiot kun oon niin pitkään sitä halunnutkin opiskella.

Donna SummerLauantai 26.04.2008 11:40

Sunset people soi taustallla ja olen lähdössä töihin. Voispa kuunnella koko päivän tätä biisiä.

LepopäiväPerjantai 25.04.2008 14:54

Tänään vois olla hyvä idea pitää lepopäivä, sillä niskani on ihan jumissa. Näytän kovin laihalta kun ryhti on kuin marionetilla, tuntuu ainakin että oisi kuin marionetti, eiköhän kuuma suihku auta vähän.

Mwuahahahahaa mä tein senPerjantai 25.04.2008 04:20

Kirjotin terveystiedon esseen, vielä psykologian päiväkirja ja ruokapäiväkirja jälellä, kyllä tässä tullaan. Ollaan jo aika hyvin valmista viettämään kesälomaa. Töissä tosin
Mie en tajua miks helvetissä pitää syödä aamupala jos se oksettaa? Äsken kokeilin pitkästä aikaa syödä normaalikokoisen aamupalan ja se nousi ylös aika uhkaavasti. Sain sen kuitenkin pidettyä sisällä. Lisäksi minulla on kyllä kuumeinen olo, eli enteilevästi kun laihdutukseni saa taas hyvän rytmin, sairastun. Se on niin vittumaista. Sitten sairaana ei tee mitään mieli kuin syödä hyvin ja siihen se sitten lässähtääkin. Vihreäkahvi pillereiden nieleminenkin on erittäin mielenkiintoista. Toivottavasti ne vaikuttaa ees sen yhen gramman. En aatellut kun yhen paketin syödä. Yritän nyt lähteä salille ja rauhoitella mun käsiä kun ne on niin väsyneet eiliseltä. Mutta nyt ei oo aikaa välipäiville, pitää vetää treenii ja sitten lauantaina töihin ja sunnuntaina lopultakin buffy- kurssille

PläähKeskiviikko 23.04.2008 03:12

Puolet tein, se saa riittää. Kyllä sitä ehtii huomenna kirjottaa. Jos ehtii, mulla on huomenna salilla perehdytys ja sitten töitä. Mutta torstain haluan levätä, joten huomenna pitää tehdä töitä.

Nyt alko vituttaaKeskiviikko 23.04.2008 02:32

Mie en jaksa että koko ajan on jotain tehtävää, nyt on kolme koulujuttuu tehtävänä ja vapaapäiviä yhen tekemiseen. Teen nyt tänä yönä yhen tehtävän ja huomenna teen kahta tehtävää. Miehän vietän vapaapäiviä. Eikun piece of me:t soimaan ja kirjottamaan.
Amarillossa saimme nachoja ja salsakastiketta, ah ah. Otimme alkupaloiksi bolaleipää, joka oli ihanan rasvaista, sen jälkeen söimme dippilautasen joka oli tosi ihana. Jäätelöannos sai minut sekaisin ja sanoin tarjoilijalle kiitos hei, hei tarttuu kiitokseen kun sanoo sitä työssä n. 100 kertaa päivässä. Olin vähän nolo mutta eiköhän vaahtokarkit helpottaneet heti tunnetta.

Kondomi ja liukkariSunnuntai 20.04.2008 20:55

Ne ovat nimensä mukaan ilonpilaajia. Halusin kokeilla miltä tuntuu seksi näiden maagisten magick- bullet välineiden kanssa ja se sai aikaan aikamoista naurua, en pystynyt yhtään keskittymään seksiin kun ahdisti koko ajan että kondomi lipeää irti ja tuntui että paskatti.