IRC-Galleria

Angelingus_Aer

Angelingus_Aer

these moments given are a gift from time

Uusimmat blogimerkinnät

Ääärgh...Torstai 31.08.2006 16:28

Koulussa on tylsää... Heräsin klo 10.35, oujee... Juhis haki mut 11.07 tjtn. Sit söin hampurilaisen ja lähin kouluun, olen homehtunut nyt netissä tunnin ja ootan että millon menis pukee kokin vaatteet ens tunnille, jolloin alkaa koulu. Pitäs olla täällä sitten klo 20 asti, eli suomeks sanottuna pitää tehä niin helvetisti töitä että päästään aikaseen pois täältä, en kyllä yhtään lepää vaikka varaston hoitajana oiskin aikaa, mie pesen lattiat ja pesen käsitiskit jne. Mitä vaan, kunhan täältä pääsee pois. Alkaa opiskelumotivaatio lähteä :P

WipiiKeskiviikko 30.08.2006 17:32

Uudet työvaatteet on saatu... Kouluun, makso 114e, ihan kiva hinta kun siihen plussaa 50e kenkien hintaa niin jo on paljon maksua kahelta vuodelta amikseksi... Vielä pitäs hankkii se kirja, mut sen hankin myöhemmin... Tää kirjastoluokan kone on paska, tässä ei ole usb- liitäntää eessä ja tuonne taakse ei voi mennä mönkimään, joten miten helvetissä mie sitten tulostan nuo koulujutut? Saapi oottaa atk- tuntiin se homma.
Elikkäs... Nyt sitten oottelen juhiksen pääsyä töistä ja ahistaa olla vieläkin koululla, mutta kiersin jo joka paikan puolessa tunnissa, eikä enää ole mitään koettavaa. Kävin juttelemassa eräälle tuttavalle, kävin ostaa hiustuotteita ja nyt suunnittelen lähtöä seppälään kuhan aikaa on kulunut. Hiukset vois tosin laittaa paremmin kun tuo kokin lätsä on liiskannut ne ihan littanaksi.

OujeeTiistai 29.08.2006 20:35

Mie kävin luovuttaa tänään verta. Olin ihan häsärissä alussa, mutta sainpa sen nyt tehtyä ja sain hyvän mielen. Vahvaa shamaaniverta :D Haha... Täynnä säilöntäaineita... No mjoo, kyllähän ne kehu hemoglobiini arvoja ja tälleen. Käyn huomenna kysyy sitten mun veriryhmän. Alan vakioluovuttajaks kun nyt huomasin ettei tuo oo niin kauheeta ja kyllä sitä nyt vähän kärsiikin jos voi auttaa ihmisiä :) Ihanaa puuhaa. Sain jätskiäkin kun mun ei annett lähtee sitä ilman kun olin kuulemma niin vaatimattomasti syönyt ja juonut verrattuna menetettyyn vereeni :) Hyvä olo mulla oli kuitenkin koko ajan. Ois jo viikonloppu... Vois tehä jotain kivaa

WipiiTiistai 29.08.2006 01:53

Osasin tehä sen kokeen. Kaiken paitsi pari laskuu, jotka oli lukion lyhyestä matikasta :D Mutta ala-asteen laskut oli helppoja. Eli en varmaan joudu tukiopetukseen ja kaikki menee hyvin. Olin tänään kokkina ja meni ihan suhteellisen hyvin, kastikkeeseen meni liikaa suolaa ja se maistu oksennukselle kun siihen laitto kermaa, eli elkää laittako kastikkeisiin suolaa ja kermaa liikaa, etenkään jos siinä on chiliä ja persikoita... Yäh. Naureskelin aika paljon, mut toivottavasti muut tykkäs. Se kasviskastike onnistu kyllä hyvin.

HittoMaanantai 28.08.2006 12:52

Tänään on lukihäiriö-matikantesti. Arvatkaa kellä ei ole pohjaa matikantestiin? Mua pelottaa ihan hitosti epäonnistuminen. Mutta pitää pitää pää kylmänä ja keskittyä siihen. Kyllä se menee läpi jos siinä on helppoja perusjuttuja. Sain maksettuu just loput vuokratkin lieksan kämpästä ja rahatilanne vastaa sitä, että saan elää vielä kohtuullisen hyvin, mutta taidan alottaa jo pihi vaiheen. Tosin mun tekis mieli yhtä takkii ja muutamii hiustuotteita. Mutta pitää kattoo, on ne vaatemyyjäisetkin, niin kattoo miten paljon niihin palaa. Pitää ostaa kaksi kokin takkii ja essuu ja kengät... Tarjoilupuolellekkin... Tosin oon aatellut kattoo jostain kenkäalesta. Tänään kyllä päätin ostaa rullaluistimet, jos ehin koulun jälkeen kun se kestää klo 20 asti ja pitäs ehtii kauppaan klo 21. Tosin jos juhis hakee mut niin ehitään ihan hyvin. Mutta nyt pitäs mennä tekemään se testi ja tsippailemaan kaupungille ja oottaa koulua. Tänään olen kokki2 vuorossa, ihanaa. Vähän jännittää että mitä tulee tehtäväksi :D Viimeks ainakin meni hyvin se piirakan teko kun olin tiskaaja ;) Ihania nuo keittiövälineet tuolla koululla kun ne on niin isoja niin tulee uutta mielenkiintoo kokkaamiseen. Ekaa kertaa kun nostelin sitä jätti paistinpannuu niin olihan siinä työtä kun lastia on ja toinen kaapii. Pitäs hankkii käsivoimiikin, mutta yleiskuntookin nostan että jaksan pyörii keittiössä kun se on yllättävän liikkuvaa.

UuhSunnuntai 27.08.2006 00:44

Sain tänään kirjotettuu, tai no kirjotettuu... Kolme koulujuttuu, silti stressas vaikken tehnyt puoliakaan ite. Kyllä huomaa että olen laiskistunut yläasteen pingottamisen jälkeen. Sama asenne on vain säilynyt että kaikki kerralla... Mie en jaksa että on pitkään jotain juttuja tehtävänä, ne pitää saada kerralla kuntoon kaikki... :P

öööhmPerjantai 25.08.2006 22:49

Punainen on tukka, kynitty on tänään lyhyeksi ja kihlasormukset miehen kaa hankittu :) Just tuli syötyä juhla-ateriakin ja myhäilen mielessäni koruliikkeen naisen ystävällisyyttä. Ja parturi-kampaajaa, se oli niin FANTSU ;) Ja sen kaa pysty juttelee kaikesta mahollisesta ja se osas muutenkin leikata tosi hyvin ja antaa opiskelija-alennusta ilman opiskelijakorttia.

KaunistaKeskiviikko 23.08.2006 21:19

Tänään oli tarjoilua, eli siis viininkatoa. Ja miehän olen mestari, kulen miten sattuu, otan pullon kaulasta kiinni, hihitän ja vaikutan muutenkin juopuneelta ja meinaan kaataa tarjottimen "asiakkaan" päälle juuri kun olen päässyt sanomasta etten halua kaataa sitä kenenkään päälle :D Kyllä menee hyvin. Tänään oli myös atk:sakin vähän haasteita ja käytettiin exceliä. Oli aika vaikeeta, mutta kaipa mie opin. Osaan jo jotenkuten, mutta harjotteluu tuo vaatii vapaa-ajallakin kun tuski me kovin läheltä sitä opitaan kun on aika kiire tahti kun on tiivistetty opinto. Noh, kuitenkin, nyt mun pitäs osata jotenkuten laskea excelillä. Olen nyt siis tosi hyvä ;) Tosin amiksessa on se hyvä puoli että nyt tuntuu että opin joka päivä jotain. Ja oli mun ennakko- opiskeluistakin jotain hyötyy kun pääsin kaksi kertaa peräkkäin loistamaan eräälle ihanalle opettajalle joka niin tykkää kommentoida mun joka juttua. Siinä opessa on se hyvä puoli että se lisää mun motivaatiota onnistua koska mie en tykkää siitä että yhteen putkeen saa negatiivista kommenttia.

Shit...Tiistai 22.08.2006 14:05

Mun teksti näky koko luokalle seinällä... Helvetti... No toivottavasti se oli hyvä aine, mut mun henki salpautu... Toivottavasti sitä ei luettu kunnolla. Pidän eräästä opettajasta...

JeiTiistai 22.08.2006 13:58

Hyvä, mie sain kirjotettuu aineen nopeesti. Alkaa tuntuu että kyllä mie täällä menestyn ainakin kielellisesti, mutten tiedä kokkaamisesta. Eilen yritin juhikselle kyllä tehä hyvää ruokaa, jossa oli viiniäkin. En tiiä kyllä miten meni.