IRC-Galleria

Angelingus_Aer

Angelingus_Aer

these moments given are a gift from time

Uusimmat blogimerkinnät

Mie en oo kiinnostunut mistään koulusta. Mie oon nyt varmaan tyytyväinen kampaajan alaan ja nousen siitä ylemmälle tasolle, ei terveydenhoito ois kiinnostanutkaan mua niin paljon. Kampaaminen on mun elämä. Tosi ihanaa päästä yli siitä ettei päässyt korkeekouluun ja se oli niin vähästä kiinni, ja älytä olevansa paikassa jossa pitää olla. Koulukaan ei ole sattumaa koska sen avulla pystyn pääsemään tavoitteisiini kun olen vuoden vankina koululla, niin voin käydä perusopintoja niin kuin tavan koululainen eikä miun tarttee hienostella ylioppilaskoulutuksella. Mua vaan arveluttaa etelään muutto jos aion päästä unelmiini. Ja mun pitäs pingottaa tosi paljon koulussa. Toki minulla on toinen vaihtoehto oulussa. Mutta mitä mie tekisin koulun jälkeen?

HahahaaMaanantai 27.08.2007 15:36

Valtataistelu vr:n kanssa on yhä yllä ja olen päässyt jo aika kattaviin tuloksiin. Menomatka vaan tuottaa ongelmia kun siinä pitäs saaha pysyvyys, hinta ja aika. Mutta vielä minä vr:n voitan. Nämä tutkimustyöt halkasee mun pään. Tosi paljon pystyy kikkailee aikatauluilla ja välttelee vr:ää ja voittaa niiden ylihinnotuksen ja tien katkaisun. Tervetuloa myöskin junien vastustusyhteisöön.

JeeTorstai 23.08.2007 10:19

Krapula. Tosi ihanaa mennä kouluun kun asuu täällä peräkylällä, normaaliin aikaan. Siellä sitten istun ja örvistelen. Tuntuu että oisin vielä kännissä. Kikatan suunnilleen, hymyilen koko ajan ja olen väsynyt ja yritän juoda vettä.

Tänään oli ihana päiväKeskiviikko 22.08.2007 18:17

Sain tänään värin puhdistuksen tukkaan, päähieronnan, värjäytettyä silmäripset ja kulmakarvat ja nypityt kulmakarvat. Lisäksi saimme tuotteita kotiin. Olipa tosi rankka koulupäivä, ei millään jaksais käydä koulussa. Tänään ehkä vielä pirpaloimaan ja huomenna on koulu myöhemmin. Eli uskaltaa ryypätä paremmin. Sosiaalisuutta.

Mie keksin salaliitto teorianTiistai 21.08.2007 12:57

Miehet, homoseksuaalit miehet halutaan säilyttää, koska tulevaisuudessa heidän perseeseensä voidaan työntää anaalitapit, jotka toimivat generaattorina. Virtaansa ne saavat homoseksuaalien aktiviteeteista, kuten tanssimisesta, kikattamisesta yms. jossa pieru lentää. Anaalitappien tuoma energia on ekologista ja säästää maapalloa. Tappien asentaminen on myös eettisesti oikein, koska tapit ovat muotoiltu ergonomisesti miellyttämään miehen takapäätä.

Tapin pois ottamisesta saa sakkoa, mutta mikäli sen laittaa suuhunsa pesemättömänä, ulostaminen ja toimenpiteet rektaalialueella ovat hyväksyttyjä, sillä tappi saa energiaa paskanpuhujan suusta.

Ihanaa olla homo niin saa haukkua omaa kansaansa.

Opiskelijaelämää2Maanantai 20.08.2007 15:14

Hain töihin tontuksi. Olenhan aika tonttu. Vois vielä hakee tarjoilijantöitä. Mutta missä on töitä tälle hetkelle? Että vois tehä töitä ja saaha rahaa investointeihin.

OpiskelijaelämääMaanantai 20.08.2007 14:43

Mielenkiintoista, sain opintolainani. Mie en älyy tuota palvelumaksuu että miksi se on kolkyt, vaikka ne vois nylkee sen koroissa sitten kun pitää maksaa opintolaina. Ei tuo miusta ole mitenkään opiskelijoiden auttamista, kun sillä kolmella kympillä oisin voinut vaikka hankkia työvaatteet.

No, kuitenkin, nyt olen varakas, mutten kauaa kun pitää hankkia kampaajan välineet, sen lisäksi pitäisi hankkia eräs vaate johon ihastuin ja pitäs varautua muuttoon takuuvuokralla ja vuokralla. Asiaa helpottanee se että tämä kuukausi alkaa olla ohi, mutten usko pystyväni pitämään kahta viikkoa noita rahoja kasassa.

Haistatan paskat vr:lleSunnuntai 19.08.2007 18:32

Lopultakin voin antaa ainakin puolikkaan protestin matkustaessani lieksasta takaisin kotiin, sillä silloin onnistuu palata bussilla kotiin suunnilleen samoihin aikatauluihin ja hintoihin Lieksasta. Mutta Lieksaan ei oikein pääse muuta kuin kärsimällä junavuorot, joiden hinta on tosin laskenut. Mutta silti ylihinnoitettua verrattuna entiseen matkustamiseen, joten protestoin ja matkustan bussilla mahdollisimman paljon. Lisäksi huomasin, että oulussa olisi kätevä asua, sillä sieltä pääsisi kätevästi joensuuhun ja saisi valita junan ja bussin väliltä.

Ranskalaisia ja nakkia ja lihapulliaSunnuntai 19.08.2007 16:24

Minä alan jo selvittämään minun tulevaisuuden mahdollisuuksia kouluttautua kampaajan jälkeen ja näkymät ovat huomattavasti valoisammat :) Mutta kyllä mie varmaan pari vuotta pysyn alalla ja sitten korkeakouluttaudun, sen jälkeen olen saavuttanut tavoitteeni suunnilleen vuoteen 2015 mennessä, eli olen tuhlannut elämästäni opiskeluun 20 vuotta. Tai jotain tuonne päin

Okei, nyt mie hoidin sen itePerjantai 17.08.2007 15:51

Nyt vain odotellaan vastausta. Toivottavasti tulee hyvää palautetta