IRC-Galleria

Angelingus_Aer

Angelingus_Aer

these moments given are a gift from time

Uusimmat blogimerkinnät

otin glaubersuolaa...Keskiviikko 01.11.2006 01:36

Nyt tuntuu kuin paska velloisi mahassani,
suuri paine on siellä vastassani,
istun pöntölle ja kuuluu truut,
jos kuolen, puhelin sanoo tuut

Toinen päivä nälkääTiistai 31.10.2006 11:27

Noh, aamupala syömättä kuten normaalisti, eilen hairahdin piimään, sitä join litran. Tänään on sitten salaatti-vesi päivä. Ou jee, syön kyllä jotain kiinteetä jos on hyvää koulussa.

Paastoa alkaa...Maanantai 30.10.2006 18:40

Hyhhyi, söin tänään vähän porkkanaraastetta ja riisiä. Tupakkaakaan en ole tänään polttanut. Hauskin tänään oli kun kävin ostaa glauber-suolaa, suolihuuhtelupussin ja maitojuttua. Pokka meinas pettää kun osti sitä suolihuuhtelupussii... Yörgh... ei ole kyllä ikinä oikein kiihottanut ajatus suolihuuhtelusta pussilla... mut kattoo nyt jos uskallan käyttää sitä, kun periaatteessahan se ois pakko... Ja eihän se voi olla hirveetä että persiistä valuu vettä ja sitä voi ruiskia pitkin koulun salaatteja kun ei saa syödä mitään ja muut syö herkkubroileria.

uusia ihmisiäLauantai 28.10.2006 20:22

Tapasin uuden ihmisen ja hän on ihana. Tosi mukava kun on rento tyyppi jolle voi oikeesti puhua omana ittenään. Eilen oli bileet. Jei jei jou,siivomaan, siivoomaan. Menen nyt sänkyyn vuottamaan.

Lieksalaisia uniaTorstai 26.10.2006 10:33

Koko viime yö ja ilta meni lieksassa :D Miten olisi pelit muumipeikon ja nuuskamuiskusen saa ka 4,7%:n humalassa, kun yksi parhaista kavereistasi on juottanut sinut känniin kaupungin rajalla? Ja pelin jälkeen poikaystäväsi viiltelee kätesi auki ja nauraa? Ja sen jälkeen kun kävelet kaupungilla, kaikki ihmiset on sun kimpussa. Musta tuo kuulosti tavan lieksapäivältä... Varmaankin 12.5.2005 oli tuo päivä. Olinkin sillon ihan sekasin ja aina kännissä :D

Jaaha :PKeskiviikko 25.10.2006 11:38

Saamelaisten ukkosten jumala on horagalles. Hyvä oppia lisää lapista ;) griiih. Nälkä... Ei millään jaksas käydä koulussa tällä viikolla. Perjantaina on onneksi bileet ja lauantaina pääsee tapaamaan uusia ihmisiä.

Jeiiii...Maanantai 23.10.2006 12:22

Rva van de kamp pitää erittäin paljon vaaranstaria lanesta, sillä matka vapaaehtoistöihin kestää 50 min talvipakkasella. Hän jäi nukkumaan makoisia unia klo 10 lähtöön, ja hän päätti nousta 7.44. Tosi pitkä uni. Rva van de kampin kädet ovat jäässä.

UnihöttöäLauantai 21.10.2006 10:42

Hyi hitto, mikä krapula unta. Mie vihaan tuommosia matkaunia... Tekis mieli oksentaa.

NukuttaaLauantai 21.10.2006 06:30

Ja taian nukkuu, jos nukun yli niin se on tarkotettu niin. Olen ylpeä kun tein jotain spontaania joka huomattavasti helpottaa elämää. Siis muutakin kun nukkuminen vaikka se on suuri uhka ;)

Kauhian hieno sääPerjantai 20.10.2006 21:31

Pakkasta. Sepä kivaa. Tahdon tanssia pimeydessä ja mennä kohti rovaniemeä. Sielläpä kohta olen. Tahdon syödä porkkanaa ja olla kaukana poissa, tästä kirotusta maasta. Lieksan ankeus katoaa, vain luonto muistoihin jää. Ja ystävät sekä suku. Oli kiva tavata niitä. Mut muuten lieksa ahistaa mua, ilmapiiri täällä ei ole oikein luonteva.

Ostin tosi kauheen söpön nalle- puh- herätyskellon, kun mie tartteen herätyksen huomisaamuks kun miun puhelin ei enää toimi ääniltään. Sen lataaminenkin on jo tuskaa. Pitäs hankkia uus puhelin. Mut miepä hankin kun oon rovaniemellä.

Nyt kuuntelen kate bushia ja toivottavasti poltan sitä.