IRC-Galleria

Angelingus_Aer

Angelingus_Aer

these moments given are a gift from time

Uusimmat blogimerkinnät

NukuttaaMaanantai 31.07.2006 13:50

Ois jo se asunnontarkistus, miua nukuttaa ja miua oksettaa kun en ole syönyt mitään ja Chakra vonku koko viime yön kun sitä pelotti olla mun huoneessa. Ihan omituista kattoo peilistä pitkästä aikaa tummaa tukkaa. Mutta hyvä että on ulkoisesti muuttunut niin on helpompi samaistua sisäisiinkin muutoksiin. Varmaankin niitä syntyy kun joutuu uuteen ympäristöön ja saa uusia ystäviä. Ainakin uskon saavani ystäviä, vähintään koulusta, sillä olen suhteellisen sosiaalinen. Tai miksen töistäkin, olen ajatellut hakea myös töihin, sillä nuo koulutusalat joihin haen eivät täysin tyydytä minua, siis se jättää minulta pois pa-ka- tulevaisuuden josta haaveilin jo pentuna. Sinällään harmi jos en pääse sitä toteuttamaan, mutta toisaalta. Olisinko minä niin hyvä paka? Kokkikin on ihan ok ala, mut jotenkin se ei tunnu minulta kun en mie viiti ees kokata kellekkään jos se on paikan päällä, lopputulokselle saa sit nauraa et voi voi onpa paska, mut muuten en tykkää jos joku on koko ajan vierellä arvostelemassa miten hoidat asiat. Olen niin herkkä kritiikille, että sellanen ala ois paras jossa sitä ei saa niin paljoon. Tai sitten pitäs kasvaa vastaanottamaan sitä. Kuitenkin, se kaupan kassa ois ihan ok, mutta sitten en pääsisi rovaniemelle. Pitäs käydä kirjastollakin tulostaa mun todistuksii kun tää tyhmä bugi työkkärin kone ei osaa avata noita kuvatiedostoja oikeella ohjelmalla ja sitten siitä tulee heti tulostuskelvoton kun tuo ei älyy tulostaa vaikka painan tulosta. Mitäs muuta sitä Lieksa- cityyn... Vein Chakran hoitoon heidille ja huomen iltana käyn sen, jossain vaiheessa pitäs lähtee ouluun tai rovaniemelle viemään Chakra ja sitten takaisin ouluun. En tiedä mitään. On vasta kaks viikkoo kulunut siitä että juhis lähti ja silti aika tuntuu niin helvetin pitkältä. Pitäs tavata useammin. Mutta kohtahan me tavataan, ja ehkä muutetaan yhteen.

Chakralla on ahtaan paikan kammoMaanantai 31.07.2006 03:59

Huomasin just, se ei tykkää yhtään mun huoneesta. Pitää alkaa nukkuu jos se rauhottus.

Ah, ihanaaMaanantai 31.07.2006 03:02

Nyt mut on sitten virallisesti poistettu Lieksasta. Eli tänään olen koditon ja paikkakunnaton. Hihihihi

Iiiks!Sunnuntai 30.07.2006 23:22

Tumma peikko mua peilistä tuijottaa, onko totta tää.
Tulee mieleen muistot, ajalta lukion tokan, on tumma pää,
pitää vielä laittaa kulmaläväri niin näytän lapselta tolta,
aivan niin kuin silloin ennenkin, täysin idioottimaisen samalta.
Onko tämä totta? Näytän yhä samalta.

KaunistaSunnuntai 30.07.2006 22:52

Heidi antoi minulle hiusvärin läksiäislahjaksi. Saimme myös kämpän siivottua ja nyt on kaikki hyvin, huomenna sitten vaan muutama juttu hoitamaan ja tänä iltana olenkin jo oululookissani :) Eli lieksalaisuus lähtee pois tämän tukan mukana. Oujee, mikä siirtymäriitti.

Oh, tapahtuuSunnuntai 30.07.2006 16:58

Mie näin taas unta juhiksesta :P Mie olin kävelemässä ulkona ja välttelin sen porukoiden taloa, tai pikemminkin sitä et ne näkis mut, ja kehotin kanssa kulkijoitani piiloutumaan mun kaa :D ja yhtäkkiä tyyppi jonka kaa kävelin, oli juhis. Käveltiin käsikädessä ohi. Ja se maasto oli aika jännä, semmonen katu tyylinen, mutta kuitenkin luonnon varanen. Yhisty asfaltti ja maasto jännästi. Juhis unet on aina niin outoja. Mut oli ihan kiva nähä unta Juhiksesta taas vaihteeksi, tuntuu että ois ollut läsnä sitä, kun aika tarkkakuvainen uni oli ja etenkin ympäristöön ja Juhikseen kaikki keskitty ja muistan sen suhteellisen hyvin.

Omituista taasenSunnuntai 30.07.2006 08:27

No nyt on kello ihan helvetisti, meni monta tuntii siivotessa kämppää, tai pikemmin heittäessä tavaroita roskiin :D Koko roskakatos on täynnä mun tavaraa, joten hyvä että yritän pitää matalaa profiilia ;) Nyt on siis pakastin ja jääkaappikin laitettu päältä ja huomenna, siis tänään vois tyhjentää ne ja siivota. Että yks jätesäkillinen enää tavaraa ja muutama juttu pois sieltä mukaan lähtemään. Ei tuossa luulis kauaa menevän, mut nyt on tosi hyvä että sain yöaikaan hoidettuu tuon sneaky- keikan. Eli imuroimista ja moppaamista, toisin sanoen konttaamista on enää tää homma. Hyvin menee :D Ei helvetti, nyt on sunnuntai ja mie saan nukkuu. Mie varauduin hoitamaan vielä muita asioita tänään. No, aletaan sit nukkuu. Chakra oli aika läheisriippuvainen, se älysi että muutto on menoillaan ja oli koko ajan lähössä kämpästä, yhessä vaiheessa se juoksikin rappukäytävään ja älysi jopa juosta puoliväliin, sitten unohti että minne käännytään. Mut aika hyvin jo chakralta :D Kohta onkin uudet piirit. Mut on se aika viisas kun älyy et tavarat lähtee.
Uu nanananananananananan, taikavaltikka imetyttää itseään,
pimeässä yössä, lalalalalala, ime mun taikavaltikkaa,
raaah, nauti sitä valtikkaa, puista, kovista luista,
veistettyä niin ihanaa, siemenkudosta,
aaah. Pääkallokehrääjä tulee ja räjähtää,
tajuntaan ja aivoihin, tekee kipeää,
laaalalalalal, raaah. Ihana yö,
on pimeää, on tässä kohta työ.
Ei millään tätä yötä kestä, ilman taikavaltikkaa,
ime mun taikavaltikkaa, sitä puista ja valtavaa,
raaah. Ihanaa, on elämä kaunista niin,
mistä löydän kulta into piin.

Helvetti :D Se soi aina päässäSunnuntai 30.07.2006 02:23

I still dream of Orgonon.
I wake up crying.
You're making rain,
And you're just in reach,
When you and sleep escape me.

You're like my yo-yo
That glowed in the dark.
What made it special
Made it dangerous,
So I bury it
And forget.

But every time it rains,
You're here in my head,
Like the sun coming out--
Ooh, I just know that something good is going to happen.
And I don't know when,
But just saying it could even make it happen.

On top of the world,
Looking over the edge,
You could see them coming.
You looked too small
In their big, black car,
To be a threat to the men in power.

I hid my yo-yo
In the garden.
I can't hide you
From the government.
Oh, God, Daddy--
I won't forget,

'Cause every time it rains,
You're here in my head,
Like the sun coming out--
Ooh, I just know that something good is going to happen.
And I don't know when,
But just saying it could even make it happen.

The sun's coming out.
Your son's coming out.

Kauheeta :DSunnuntai 30.07.2006 02:04

Vaikee laulaa cloudbustingii oikein ja brittiaksentilla. Siis jos yrittää laulaa silleen et osais laulaa, muutenhan se menee ok, jos mun tavan laulutyylillä laulaa. Mut mie haluun oikeesti osata laulaa tän