IRC-Galleria

Angelingus_Aer

Angelingus_Aer

these moments given are a gift from time

Uusimmat blogimerkinnät

Ärräyh.Lauantai 30.09.2006 02:40

Tahtoo ryypätä lisää, ei ole tarpeeksi kännissä. Minulla on kivoja kavereita :) Ainakin niiden kaa voi viettää aikaa. Tosin vähän on ikävä lieksan kavereita :) Ryypätään ryypätään. Ja tänään olen rovaniemeläinen, lalalalalalalalalalalalaa. Tervetuloa.

Grauh :PTorstai 28.09.2006 15:30

Ihanaa, amk:ssa on kypsiä ihmisiä, kun kuuntelee käytävällä olevaa juttua, on se ihan eri tasoa kuin meidän koululla. Ärsyttää nuo meidän koulun pissikset, puolet ainakin on narttuja jotka ei varmasti ees ikinä koske keittiövälineisiin. Kauhean huonokuntosiakin hiuksia on niillä ämmillä, tekis mieli saksia irti riutuneet ruhot. Mutta eniten ällöttää niiden sisin. Ah, aikuisten koululla vierailu on ihanaa :)

Romanttista elämääTorstai 28.09.2006 00:50

Oujee!!!Perjantai 22.09.2006 19:00

Saatiin kämppä

Haaste...Torstai 21.09.2006 15:00

oujee...oraakkelia...

Kirjoita kahdeksan kaverisi nimet, ja käy kysymässä ORAAKKELILTA kuka kukin on? Lopuksi kysy oraakkelilta mitä mieltä hän on sinusta ? Haasta 6 ystävääsi.
http://www.lintukoto.net/viihde/oraakkeli/index.php

Juha-Matti- Sitä ei voi tällä hetkellä paljastaa.
Sanna- Alkuperäisasukas.
Heidi- Heidi on ihana muusa. Jos halit sitä niin älä taputa selkään! Ja ole muutenkin kunnolla. Se on mun erityissuojeluksessa.
Niina- Pahin painajaisesi
Ninni- R-kioskin lehtikojun takana häärivä nuori kesäapulainen.
Nene- Punatukkainen vegaani.
Mirka- Se vihreäsilmänen teijän luokalta.... (OHO! Täähän oli oikein)
Hanna- Sinun pahin painajaisesi

Oraakkeli tykkää minusta: Saatanan syylämulkku, häivy silmistäni!

Haastan Hannan, koska se haasto mut prkl :D No saa muutkin tehä tän, tosin puolet on galleriottomia.

Päivä ennen mabonia.Keskiviikko 20.09.2006 20:24

Ulkona sataa vettä ja ukkosti jonkun aikaa. Vaaralla on sumuista ja päivä on harmaa. Mutta sehän ei estä mabonin suunnittelua. Otin tänään kokin vaatteet pesuun ja napitin uuden takin valmiiksi pukukaappiin kasvisnäyttelyyn :P Viiti ihmisten eessä kekkaloida rasvasessa paidassa ;) Oi ja saa käyttää mustaa essua :D Ihanaa. Mie haaveilen vaan jo siitä ulkomaan harjottelusta, olen päättänyt että haluun irlantilais aksentin, joten sinne pyrin menemään. Ei se 4kk kuitenkaan oo niin pitkä aika olla poissa kotoa ja miehen luota. Kyllä siihen pystyy jos armeijastakin saa vapautuksen. Siinähän se on samaan verrattavissa, ilmasta työvoimaa poissa kotoa 24/7. Mutta nyt vois alkaa tehä sitä omenapiirakkaa jossakin vaiheessa ja siiderit hankkii jne. Ah, ihanaa, vapaapäivä... Perjantai on vaan aika ikävä jos joudun yksin siihen vihannesvuoroon :( Toivottavasti muut meidän ryhmästä paranee. Miekin köhäisenä kulen koulussa, niin kai muutkin jaksaa ees yhes päivän.

Voiiii helevetti :DTiistai 19.09.2006 14:51

Nyt on tehty koulujuttuja eteenpäin, olen saanut jo tuhat tehtävää tehtyy, enää atk:n kolmas tehtävä jälellä, siitä onkin jo powerpoint tehty, pitäs vaan se tekstiosuus tehä. Tää venäjä esitelmä on aika epätäydellinen. Kohta ois esityskin, joten... Pitää lausunnalla koristella puutteita. Ruskij Ktszhonnji... :P Kyllä mie osaan, tosin meidän vaihto-oppilas taitaa suuttuu kun kuulee mun äänen lausuttaessa venäjää, kuulostan komedialeffan pilavenäläiseltä :D Haha, alkas jo se tunti.

HahaaTiistai 19.09.2006 11:15

Kostoni ei toteutunut tänään... Eräs nimeltä mainitsematon ei osallistunut ryhmätyöhön ja niinpä päätin laittaa dioihin taustalle oman naamani, voittoisan kuvan ja muokkasin design- lusikan Jarno- spoon. Tosin tämän päiväinen esitys peruttiin, se on ens viikolla. Pitää viedä tuo lusikka pukukoppiin ja oottaa että pääsen iskemään. Tai nyt kun saatiin lisä aikaa, vois olla kiltti ja käskee open tekee sitä uutta työtä :D Mutta ois ollut kyllä siisti homma entiseltä koulukiusatulta vetää noin kovasti läpi tahtosa että ryhmä on tasavertanen. Hahahaaa, vähän sen naama ois venähtänyt... Tosin mr. henkilö ei ole nyt koulussa. Ostin eilen kaavun ja se on ihana. Torstaina on lammas, ja se on ihanaa. Uuden kaavun kanssa.

VituttaaKeskiviikko 13.09.2006 20:24

Koskee päähän ja suutun vääristä asioista väärällä asteella. Pitääpä syödä taas sipulia...

VauMaanantai 11.09.2006 13:43

Ruokapäiväkirjan mukaan mun ravintoarvot on päin persettä viikonloppuna:

Suositusenergia miehet 16-30- v: 2436 kcal

Lauantai: 1293kcal, alkoholi 49,2% ruoasta.

Sunnuntai: 82kcal, Proteiini 15,1%, rasva 5,6%, hiilihydraatti 79,3%

Mitä tästä voimmekaan todeta :) Elän terveellisesti, mutta vaarallisesti.