IRC-Galleria

Angelingus_Aer

Angelingus_Aer

these moments given are a gift from time

Uusimmat blogimerkinnät

kesän l- iho -t ilotPerjantai 27.06.2008 14:16

3 kg tullut lisää, maha mennyt suht pieneksi, ei näytä enää läskiltä vaan löysältä, vähän läskiä vois toki vielä polttaa. Käsissä on hauikset, paidat ei enää mahdu päälle hartioiden takia. Tuntuu että musta on tulossa m- kokoa eli saan sanoa hyvästit kaikille s- vaatteilleni. Tosin mie pidän sinällään enemmän tästä miehekkäämmästä vartalosta, se on vankka. Mutta harmi että vaatteet ei mahdu enää päälle, ostinkin m- kokoa yöttömästä yöstä. Noh, näillä mennään eteenpäin, enköhän mie sitten joulukuussa ole laiha tätä menoa

Kännykkä on huollossaTorstai 26.06.2008 20:02

Mie oon onnellinen, nyt pitää enää vaan huomenna viedä kengät katottavaksi niin sitten on ongelmat vähäksi aikaa hoidettu. Voisin aloittaa myös autokoulun kakkosvaiheen heinäkuun tai elokuun alussa ja sitten tammikuussa mennä lontooseen synttäreiksi.

[Ei aihetta]Torstai 26.06.2008 15:33

Seuraavaks pitäs hoitaa kenkä tai kännykkä issue. Mutta hyvin tää menee, pahin on viety läpi ja nauran ilkikurisesti

haha, fighting jarnoTorstai 26.06.2008 15:32

Jarno is back. Täältä tulee turpiin väärintekijät. Taistelutaso taas täysillä, alkoi nyt.

kävimme shoppailemassaTiistai 24.06.2008 03:23

Ostimme nyt törkynä tavaraa ja köyhdyin nyt hieman. Ostin kaksi espritiä ja huomasin sovittaessani että no vittu, ei tuo maha millään laske vaikka muuten oisikin laihempi olemus. Mutta ajan kanssa. Nyt mässytän karkkia

Okei, ja sitten avautuminen matkastaTiistai 17.06.2008 15:31

En pystynyt aikaisemmin kirjoittamaan tätä koska olen oksentamisen alaisena matkamuistoistani. Paluupäivän iltana 16.6 astuin junaan klo 22.06. Juna lähti ja olin häätänyt juopon pois minun paikaltani, koska kyllähän muakin häädetään puolet tyhjässä olevasta junasta jos oma paikka sattuu olemaan varattu. Sain siis olla vittumainen, hyvä. Mutta sitten ongelmaksi tuli viereeni istuva kalju ja tämän takana istuva todennäköinen holhottava. Holhottava vaikuttaa normaalilta klo 1.38 asti, jolloin hän alkaa vaihtelemaan paikkaa ja tuijottaa minua nukkuessani. Myös holhoaja katsoo minua, nousen ylös, enkä saa enää unta, vaan tyydyn puolen tunnin uniin.

Klo 4 paikkeilla olimme oulussa jonne pysähdyimme, todennäköinen holhottava ei älynnyt mennä pöntölle vaikka hänelle tuli äkillinen vatsan ahdistus, vaan tulee viereeni huohottaen ja voihkien roplauttelemaan löysät housuun. Minä järkytyn ja jään paikalleni, kuulen pitkään valunta ääntä. Vasta kun todennäköinen holhottava oli sanonut vellien tulleen housuun ja hajun levitessä, juoksin toiselle puolelle vaunua oksentamaan. Vatsahapot nousivat laituria kohti ja hengitin saastunutta ilmaa ulos. Seisoin jonkin aikaa paikallani ja olin päättänyt strategiani, haen matkatavarani. Ne olivat puhtaat paskasta, mutten pääsisi toiselle puolelle vaunua sillä tieni oli tukittu, niinpä jouduin menemään vaunun perälle jossa hengitystä pidätellen suihkuttelin calvin kleinin hajustetta. Tarkistin, ettei tavaroissani ole paskaa ja olin tyytyväinen. Tarkistin myös, että puhelimestani oli akku loppu, joten en voinut tarkistaa aikaa matkustus ajalle ja päivitellä tapahtunutta.

Yllättäen minulle tuli pissa hätä ja ajattelin että takanani olisi vielä yksi vaunu, katsotaan mitä sieltä löytyy. Löysin vessan, jossa mies oksensi ja lattialla oli kaljaa ja kusivana. Niinpä rohkeasti menin vessan sisälle väistellen lattian aarteita, sillä paska oksettaa minua enemmän. Mutta se päätös päätyi tasapuoliseksi nostettuani jalkojeni avulla vessanpöntön kannen, huuhtelematon oksennusläjä odottaa ja minulla on sepalus auki, eikun kusemaan ja hengitystä pidättelemään, kusi on jo tulossa, niinpä väistelin minua kohti valuvaa vanaa, kusin ja pidättelin hengitystä paita ja käsi suojanani. Vähän epäonnistuneesti sihtasin, mutta tilanteen huomioon ottaen aiheutin vähän sotkua.

Oksennusrefleksin taas käynnistyessä kiiruhdan sepalusta sulkien paikalleni, jossa jumittaudun poissa olevaan tilaan kuuntelemaan kun paskasetä kertoo paskomistarinansa junan henkilökunnalle, alan kuuntelemaan musiikkia ja pidätän hengitystäni arviolta 2 tuntia pitäen päätäni vasten tyynyä, josta mieluummin imen kaiken hilseen ja pölypunkit. Ajan kanssa muutama matkustaja seuraa esimerkkiäni. Ajattelin matkan aikana, ettei minusta tulisi sairaanhoitajaa. Lisäksi en ajatellut mitään muuta, oli ehdottoman tärkeää olla ajattelematta mitään, muuten tulisi oksennus. Nyt olen hengissä, peseytyneenä ja pyykkipäivää viettäen.

Chakran kanssa silitellen.Tiistai 17.06.2008 12:12

Vastassani oli Chakra, jonka kanssa olen nyt makoillut ja silittänyt naamaa ja kaulaa. Kohtaamisemme oli neutraali joka siirtyi tunnettuun hellittelyyn. Ihanaa tuntea anturat pitkästä aikaa naamalla. Pikku Chakra karvapallero.

Kampaajien huippumeeting meni hyvin, sain letittää hiukset, sen jälkeen menimme akvaarioon, jossa oli nättejä kaloja. Lisäksi kävimme syömässä ja kiertelimme eri paikkoja

Joensuussa tsippaillen jooLauantai 14.06.2008 23:43

Tässä ollaan Riinan kaa baarissa jossa on netti, jei. Ihan hauskaa nähä pitkästä aikaa. Juodaan tsidukkaa ja kaljaa tässä ja mietitään josko lähettäs joensuun yöelämään kun ei ole sitäkään tullut koettua.

Hopeoidaan tukkaanPerjantai 13.06.2008 14:05

Kohta ois joensuuhun lähtö, nyt sitten tehdään kaikki kaunistautuminen

ihanaaPerjantai 13.06.2008 04:29

Eloisa lieksan luonto