IRC-Galleria

Angelingus_Aer

Angelingus_Aer

these moments given are a gift from time

Uusimmat blogimerkinnät

Mulla on nälkä kun ei saa syödä oikein mitään, tänään mun rikkomus oli kaakao, mut miten joku jaksaa syödä täysin rajotetusti koska sitten kun alat syömään normaalisti niin sie kuitenkin lihot. Niin kyllä mie syön tavan ruokaa, mutta vähennän nyt mässyä tilapäisesti. Tavoitteena oisi laihtua syntymäpäiviksi 14 kiloa ja kattoa siitä eteenpäin mitä tekee. Silloin olen kyllä vähän alipainoinen, mutta puolet laihdutetuista palaa helposti takaisin, eli mulle tulis 4kilon ylipaino laihutuksen jälkeen. Se ei ole niin paha. Sitten kun olen ylipainoinen niin olen suht normaali. Pari kiloo yli ihannepainon. Tämä on varmaan mun kolmas laihutusyritys tänä vuonna, mutta nyt mie oon tohtori.fi:ssä niin siellä on helppo seurata omaa elämäänsä. Elikkä nyt mie syön suht normaalisti ja kulutan 2500 kaloria viikossa liikunnalla. Eiköhän sillä pitäs laihtua. Tosin loppuajat ennen mun syntymäpäivii on vaikeita kun on lunta, mutta kattoo nyt, jos ens viikolla ois laihtunut kilon niin se ois hyvä.

Mie oon ääliöLauantai 29.09.2007 00:20

Kuuntelen tätä biisii ja tykkään tästä vaikka tää on niin lesboille :) http://www.youtube.com/watch?v=LMddRoAe_zI mutta tää on niin nätti.

Keuhkoihin koskeeTiistai 25.09.2007 15:48

Lenkkeily on hauskaa

Heräsin soittoonTiistai 25.09.2007 13:40

Minulle soitettiin enkä meinannut herätä kovin helposti, nyt yritän ettiä kolmostehtävää mutta sitä ei löydy mistään.

JeiSunnuntai 23.09.2007 17:12

Mun ensimmäinen hiustenleikkuu uhri on valmiina ja sille tehhäänki raju leikkaus, ens kuussa sitten pääsee leikkaamaan :)

siideri krapulaLauantai 22.09.2007 14:25

Saan helposti siideristä krapulan ja oli pikkusen vaikee nousta ylös mutta nyt olen ylhäällä ja en niin pirteä. Taitaa olla syksy tullut :) Tai varmaankin on jos eilen sitä juhlittiin. Mie vaan katon vartaloani entistä enemmän halveksien ja muistellen aikoja kun olin laiha. Ehkä se ois helppo saavuttaa kun sais kerrankin pidettyy nautinnot pois elämästä.

Mabon. Olen maistanut liikaa siideriäPerjantai 21.09.2007 21:00

Mabon, olen juonut liikaa siideriä, kaksi tölkkiä nyt tähän asti. Lisäksi pitäisi syödä kasvispiirakkaa ja omenapiirakkaa ja suorittaa jonkin näköinen rituaali joka onkin ensimmäinen juha- Matin nähen. Jännittää, mitäköhän tästä tulee. Mutta nyt meen syömään kasvispiirakkaa

:D HauskaaTorstai 20.09.2007 16:55

Ja Tanja Bulanova soi taas

Mie pimahin tänään lopullisesti :)Torstai 20.09.2007 16:54

Mie haluan kyllä olla kampaaja, ei sitä pääse pakoon. Mie haluan tehä kaikkea luovaa kuhan opin perusjutut.