IRC-Galleria

Angelingus_Aer

Angelingus_Aer

these moments given are a gift from time

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

NjähähähäLauantai 29.12.2007 12:29

Vittumaisuuttani alan taas hakemaan seuraavaa koulutuspaikkaa valmiiksi. Eli yliopistoon taas sosiaalityötä vaikken ole varma haluanko enää. Sitten ouluun medianomiksi, rovaniemelle terveydenhoitajaksi ja joensuuhun sairaanhoitajaksi. Eiköhän näillä pärjää :P Sitten jos pääsen johonkin sisälle niin annan jonossa olevien odottaa viimeiseen asti ja sitten vien paikan ettei ne pääse sisälle. Eli otan paikan vastaan ja ilmoittaudun poissaolevaksi. Sitten mie kyselin laureasta ja turusta tätä mun päällimmäistä alaa niin kattoo mitä vastaa.

Mitäkö mulla oli suunnitelmissa tänään? Pitäs syödä jotain hyvää ja käydä napapiirillä, eipä tässä kai muuta, töihin huomenna ja uutena vuotena, tosin eihän se estä viinan ottoo kun seuraavana päivänä pitää selvitä töihin päivällä. Huomasin että mulla ois syntymäpäivätkin viikon päästä, muttei ne tunnu enää miltään. Minä vanhenen, so what? En ole mitään mutta jotain mitä olen suunnitellut, kyllä mie ne mun tavotteetkin saavutan ja ens vuoden aikana alkaa tapahtua, esim. 17. päivä ja sitten sen jälkeen. Taas sekavaa tekstii vaihteeksi mutta miksi minä kertoisin kaiken suoraan ;)

Oikean jalan ukkovarvas on kipeänä kun sen päälle eilen lensi laatikko kun nostin lakkapulloja aulin ja tiinan kanssa. Ja tämäkin kertoo paljon, no kuitenkin, varpaani on kipeä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.