IRC-Galleria

Angelingus_Aer

Angelingus_Aer

these moments given are a gift from time

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

öyrhTiistai 15.08.2006 21:11

Kokkipoika, se olen. Tosi hubaa. Huomenna ois keittiöpäivä, mutta koska en ole kakannut vielä, alan tarjoilemaan. Huomenna opetellaan vielä erikseen tarjoilemisen tunnilla kantamaan laseja. Varmaan lentelee laseja pitkin käytäviä mutta meille annettiin lupa :D Joten siitä vaa, mielellänihän mie kuuntelen lasin helinää, taidan juosta niiden tarjottimien kaa :D hihihihi, kauheen haastava koulu vaikka on amis, enemmän tehtävää kuin ootin, pitäs alkaa tehä työtä vihannesviikolle että voin esitellä rehuja lauantaina. Tai pikemminkin sipulia. Miun aihe on sipulit, nam... :) Tervetuloa kuuntelemaan vaan, varmaan tosi mielenkiintosta ;)
"Tämä tässä on hopeasipuli, siitä voi paistaa öljyssä tälläisiä silppuja ja siinä on ravintoarvot. C-vitamiinia on todella paljon ja mikäli syötte tätä liikaa, te kuolette. Tämä tässä taasen on..."
Mjoo. Pitäs ostaa työpukukin loppukuusta. Ja pakko yrittää paskoo huomenaamuna että pääsen joskus keittiöön... Ens viikolla ois seuraava keittiötunti, joten tää eka menee vaan pilalle, mutta sen sijaan pääsen muita eelle tarjoilussa. Eikä huomenna oo vielä kummosta kokkaamista, kai mie osaan sen pesukoneen kasata ja käyttää kattiloita ym. Nyt meen

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.