IRC-Galleria

Angelingus_Aer

Angelingus_Aer

these moments given are a gift from time

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Tosi omituistaKeskiviikko 27.06.2007 11:55

Ei tuntuisi että kello on näin paljon, tai vasta kahdeksan, kellohan on jo niin vähän. Olen herännyt aikasin aamulla ja kävin lenkillä. Nyt mie tutkin töitä. Ja päädyn kolariin tai inariin tarjoilijaksi. Se oisi ainakin hyvä niin saisin sen kannettavan. Mua kiinnostaa mennä töihin kauemmas, koska mua hävettäs olla omalla paikkakunnalla töissä, miusta oli niin ahistavaa kun oli oppipojassa töissä ja näki asiakkaitaan kaupungilla, ei se ollut yhtään kivaa. Pitäs olla vieraalla paikkakunnalla ettei enää kohtaa niitä asiakkaita, sillä osa voi olla aika vaikeita sen suhteen että ne vaatii liikaa yheltä tarjoilijalta joka yksin hoitaa salia. (kokemusta on, vaikka juoksin täysiä ja olin hiessä, niin joku oli aina pielessä ja piti korjata muiden kesken jättämiä töitä).

Tosin enpä tiiä jaksanko mie mennä töihin, on tää kesäloma kivaa, mut mitä sitä tekis? Tosi tylsää olla tämmönen puli? Mie arvostan enemmän työntekijöitä, saahan sitä kesälomaa viettää, mutta mie halveksin sitä että eletään yhteiskunnan varoilla. Tosin mie tein viime vuoden epämielusta työtä, joten olen ansainnut tämän loman, muttei sitä jaksas koko kesää yksin olla lomalla.

Miulla on tylsää ja mie aattelen vain patsyn huulia, äh. Ulkona on niin pilvistä ja synkkää ja siellä meinaa sataa koko ajan niin ei tiedä mitä tekis. Tosin mie suunnittelin tänään siivota mutten tiedä jaksanko, kai sitä vois niin voi lopulta vaihtaa täällä järjestystä. Tosin en tiedä miten mielusa se on. Kun ois tää tietokonepöytä vähän liian tökerö tuolla seinällä

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.