IRC-Galleria

Angelingus_Aer

Angelingus_Aer

these moments given are a gift from time

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

bringaPerjantai 21.04.2006 16:09

Mieheni pitää yoshi´s islandista, se on ihana peli, tosin mie olen pelannut liikaa ja kyllästynyt siihen, mutta onhan tääkin hauskaa :D Toinen hilluu netissä, toinen gba:ssa. "Bringa bringa, tik tak, taaak taaak, hop hop hä hop" Äänet kaikuvat täällä asunnossa, katseeni on vain televisiossa ja tietokoneessa, valuva taivas, astuva maa, se lumen alta jo paljastua saa.
Viime yönä tapasin soilan ja sitä ennen päivällä raitan :D Ihihihihihihi. Oli erittäin jännittävää, tosin soilan tapaaminen jännitti vähemmän koska olin hieman siideröitynyt alussa. Muttei tuo raitankaan tapaaminen ollut niin hirveää ;) Alussa vain olin iiih iiih, uusi ihminen mutta lopulta sain suun :D Rovaniemellä näkee paljon mielenkiintoisia ihmisiä ;) Krhm...

Mie tein myös jäätelömaku testin ja miusta tuli mansikka, koska olen romanttinen tunnehullu :D (http://jaatelo-kesa.cjb.net/) Oikeestaan ei miulla ole elämää ilman tunteita, kauheaa jos joskus olisi aivan tunteeton, ei pystyisi tuntemaan yhtään mitään, ei siinä elämässä kyllä viihtyisi kauan :D Kuitenkin surukin on se joka saa iloiseksi, siis silloin kun on ilon aihetta, huomaa sen nousun mielentilassaan. Mie rakastan surunhetkestä nousua, tosin nytten miulla on aina onnellinen olo kun yöllä herätessä näen mieheni vieressäni ja voin koskettaa häntä, käpertyä häneen lähemmäksi.

Sitä mie ihmettelen että miten se on aina valveilla ennen minua :D Mie vaan aukasen silmäni ja se katsoo minua :D Ei se ole pelottavaakaan, mutta mie haluisin nähdä hänet joskus nukkumassa, eikä aina minä kuolaamassa tyynylle ilmiötä. Tosin mie en taida kuolata tyynylle, mutta tuo oli enemmänkin kuvainnollista. Tästä tekstistä näkee kyllä että tämä on melko suodattamattomana tullut miun päästä läpi. Vähän oli ihana ilme juhiksella muuten viime yönä kun sain vakuutettua sen että mie oon päässyt hairlekiiniin oppisopimus työhön, se oli aika jännä ilme, itsekin tahdoin uskoa sitä hetken ja siksi kuulostinkin niin vakuuttavalta. Se oli vähän testausta :D Ehe, olen julma. Ensi kerralla mieheni ei usko jos sanon pääseväni rovaniemelle puhelinmyyjän töihin ;) Tosin en ole hakenut mutta olen katsellut sitä

Mie haluisin oppisopimustyöhön parturi-kampaamoon. Olen ostanut nytten kesäksi raidotusaineita joensuusta kolmella eurolla ja ne on übertehokkaita ja riittää miun päähän, jos oikein harjaan, sitten mie laitan shokkivärin päälle, se on kynsilakan väristä, semmoista älytö tummanpunaista, ja kaunista, mie haluun kerrankin vähän räväkämmän tukan. Näin kesäksi, nyt pitää yrittää koko kevät olla värjäämättä tukkaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.