IRC-Galleria

Angelingus_Aer

Angelingus_Aer

these moments given are a gift from time

Uusimmat blogimerkinnät

Mi gorda bella nettiteeveessäTorstai 05.04.2007 01:26

Joku on addikti

Mitähän sitä tekis pääsiäisenä?Torstai 05.04.2007 00:22

Taidanpa jäädä yksin kämpille pääsiäisenä. Mitäköhän sitä tekis. Vasen silmäni on sokea. Ja siihen koskee. Aiiirh. Pitäs tää kuukaus olla syömättä, niin saa ens kuun elää deluxella :P Tai no kohta pitäs sävyttää hiukset ruskeemmiksi kun nää on vieläkin aika vaaleet :P Mut aika hyvin sain pois tuon punasen, ei tuota oranssiikaan oo juuri mainittavaksi ja valihin juuri oikean sävytteen joka myös taivuttaa tuota punasävyä pois. Muutama onnistunut läntti on just niin ruskea kuin haluan... Juuret vaan pitäs saaha tuosta vaaleesta pois kun ne palo ihan vaaleiksi :)

Onneksi kissat on ilkeitäTiistai 03.04.2007 15:08

Kissojen ilkeyden takia mun housutkin puhistu just ketsuppitahroista :D Ei tarvinnut lähteä pesemään :)

anna mulle valosi oi pimeä kohtaTiistai 03.04.2007 14:58

Niinpä niin. Ja sitten hot doggia :D

Mie räjähänTiistai 03.04.2007 12:30

Ärsyttää elää jonkun jutun mukaan, jota pitää totella ja sit kun sitä yrittää, niin sit se ei onnistu, kun on pakko tehä sitä ja sitä on oottanut paljon ja voi vittu. Mulla menee hermo. Lähen kohta kävelemään, ja vois käyä sen mun luuserikortin matkalla. Jos se ois vaikka jo tullut

Lenkkeily on vaarallista.Tiistai 03.04.2007 01:42

Kävin lenkillä ja heti kun lähin pahoille teille, kaaduin ja nyrjäytin varmaan oikeen jalkani koska en viiti oikein kävellä sillä. Auh auh auh. No tuskin nyrjäytin, mutta revähti tai jotain. Ja just niin ärsyttävää kun oisin muutenkin kohta luovuttanut lenkkeilyn. Nyt on sitten pakko maksaa bussi kaupunkiin kun ei viiti kävellä. Shiit.

väsyttää :(Maanantai 02.04.2007 11:06

seitsemänSunnuntai 01.04.2007 23:00

Hinttiääni kaikuu televisiosta ja naurattaa, hihihihii. Pakko päästä lenkille. Kuinka kiskotaan mies lenkille? Tahtoo laihtua.

TylsääSunnuntai 01.04.2007 21:47

Byähöö, tänään ei ole mitään tekemistä kun kaikki kaupat on kiinni. Tahtoo tavata ystäviä :) Niinpä suunta pohjois-karjalaan. Ois tosi kiva siellä viettää viikonloppu että sais muutakin tekemistä kuin mähöttää kotona syöden epäterveellistä ruokaa.
Kissa nukkuu selkäni takana, istun tuolin takana. Ja haaveilen tulevasta. Kouluista. Ah. Miepä ootankin vielä että saisi nukkua ensi yön kunnolla ja mennä ihanaan kouluun jossa teemme jotain, ja olla vielä yheksän viikkoa elämäni suurimmassa koulussa, jossa opin tekemään muuta ruokaa kuin palanutta ruokaa. Tai no mitähän mie tein lukioaikaan, voileipiä, teetä, buffya dvd:ltä. Makaronia. Enpä mie oikein kummemmin tehnyt mitään. Tosin olinhan mie laihempikin kun en syönyt mitään tai rasvapitoista :) Joten oon ajatellut palata takaisin uusavuttomaksi ja syödä vähemmän tai ei mitään. Ja pitäs päästä lenkillekkin, eli pitää pakottaa juhis ulos. Tosin eipä lenkkeily ole hauskaa tuolla liukkaassa. Plääh.

Fyi fanSunnuntai 01.04.2007 13:10

Irc-gallerien är just så jättebra. Fucking aprillipäivä on saapunut tänne ja pitää käyttää ruottin kielistä galleriaa :D Lisäki miehelläni on erikoisia haluja ikeaa kohtaan