IRC-Galleria

Luna_Tica

Luna_Tica

Wannabe Daywalker

Selaa blogimerkintöjä

You all everybody!Perjantai 18.01.2008 20:36

mou, ei ole reilua että tappoivat Charlien. -.-' tyyppi oli niin paras. <3 ja perhanan silmälappuhemmo kranaattinsa kanssa! hirttäisin sen munistaan lyhtypylvääseen jos tulis kadulla vastaan. (ilmauksen kopiraitti Leen) joo puhun siis eilisestä Lostin 3. seasonin finalesta. neljäs kausi alkaa USAssa tammikuun lopussa mutta vittujakos minä siitä hyödyn? (en ainakaan niitä. *lolness*) nelosen nettisivuille Hot from the US-osioon jaksot ilmestyy tietysti viikon viiveellä Jenkkilästä. se maksaa. suksikaa kuuseen...

muttah, muutoin fiilis on hyvä, hieman datakänninen tässä vaiheessa, olen nyt ollut varmaan pari tuntia nonstoppina netissä enkä ole vielä ehtinyt edes fanfiction.comiin. taidan lepuuttaa silmiäni välillä ja kehitellä muuta aktiviteettia. olo on onnellinen koska hoidin läksyt pois alta. paitsi ne mitä en osannut. ja koira nukkuu vieressä.

varmaan sitä nukuttaakin; se valvoi koko viime yön pillittämässä ovella. lopulta viiden aikaan heräsin äidin kiroamiseen ja ääniin jotka syntyvät, kun koira viedään ulos. sen jälkeen sain nukkua rauhassa normaaliin heräämiseen saakka.

...nyt pitää oikeasti kehittää jotain, jumiudun ihan kokonaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.