IRC-Galleria

Luna_Tica

Luna_Tica

Wannabe Daywalker

Selaa blogimerkintöjä

ToxxxxicMaanantai 31.03.2008 21:31

enää kaks kuukautta alaikäsenä! heeee. 8)

äikänkoe oli vuorossa tänään. en muistanut mikä on kirjallinen salonki eikä kyllä todellakaan olis voinu vähempää kiinnostaa. Dorian Graysta sain omasta mielestäni ihan kelvollisen esseen aikaan, mutta kuten aamulla Lestatille totesin, vaakku (äikänmaikka) ei pidä musta ja inhoaa mun tekstejä koska se ei usko mielikuvitukseen. tunne on molemminpuolinen, muija ei tajua loistavista kirjoituksista (nyt tarkoitan esim. äikänkirjasta löytyviä tekstejä, en omiani) hevonpersettä ja se ärsyttää.

sain viikonloppuna selville että Bloodhound Gangin biisistä The Bad Touch on kuin onkin olemassa musavideo. loistavuutta! tyypit on pukeutunu apinoiks ja sieppaa mustapukuisia naisia, kokkeja, pari ranskalaista homoa ja kääpiömiimikon häkkiin. sitten tanssitaan, Discovery Channel-tyyliin xD

yleisfiilis on keskimäärin parantumassa, aamulla ja kokeen jälkeen oli ihan törkeen paha olo mutta se meni kummallakin kertaa ohi. kurkku oli tossa aiemmin niin kuiva että pelkäsin taas tukehtuvani mutta syöminen auttoi siihen.

huomenna ikkunanrunkkaajat... hetkinen. ikkunantarkastajat tulee vilkaisemaan mun ikkunoita, todennäköisesti sillä aikaa kun oon hissankokeessa tai kansallismuseossa. ignoratkaa tuo 'ikkunanrunkkaajat', ajattelin ensin sanoa 'ikkunanrukkaajat' mutta siitä tulikin runkkaajat joten unohtakaa koko juttu. (tietämättömille tiedoksi: rukkaaja=korjaaja)

viikonlopusta tulee jälleen mahtava ^^ <3 nyt kehittelen jotain.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.