IRC-Galleria

Luna_Tica

Luna_Tica

Wannabe Daywalker

Selaa blogimerkintöjä

"Ketä pirua se sitten muistutti?"Keskiviikko 02.04.2008 01:41

luin Telenyn uudestaan (yay pornoa!) ja päätin tuossa sitten kuluttaa aikaa lueskelemalla mielenkiintoisia juttuja Wikipediasta aiheeseen liittyen.

olen jo aiemmin huomannut ettei pidä lukea homouteen liittyviä juttuja Wikipediasta, siitä tulee vain vihaiseksi. mutta unohdan sen aina.

tällä kertaa hain lisää informaatiosta Sodomasta ja Gomorrasta; Telenystä ja Camillesta käytetty ilmaus "Sodoman enkelit" on yksinkertaisesti herkullinen ja halusin lisää taustoja. löysinkin mielenkiintoisia faktoja ja piti ihan vetää rippiraamattu esille että sain tarkistaa sen jutun joka kiinnitti huomioni.

Sodoma oli kaupunki, jonka asukkaat olivat "turmeltuneita ja tekivät paljon syntiä Herraa vastaan", toisin sanoen lähinnä homoja. (nykyään sodomia yhdistetään lähinnä anaaliseksiin ja eläimiin sekaantumiseen mutta siihen kuuluu myös mm. suuseksi; käytännössä jos siitä ei synny jälkeläisiä, se on sodomiaa.)

Loot, "hurskas" mies, ja hänen perheensä muuttivat Sodomaan ja saivat vieraakseen pari enkeliä jotka olivat tulleet paikalle katsomaan, onko kaupunki niin paha kuin väitettiin. kun enkelit olivat heidän luonaan, kaupungin miehet ilmestyivät paikalle vaatimaan enkeleitä luokseen, haluten seksiä näiden kanssa. Loot ei suostunut.

sen sijaan tämä hurskas mies tarjosi kaupunkilaisille naitavaksi kahta tytärtään, neitsyitä kumpikin.

.
.
.
.
.

MITÄ HELVETTIÄ?!?!?

tämä ajatus sai mut niin vihaiseksi että taidan saada tappopäänsäryn silkasta raivosta.

vaikka tyttäretkään eivät loppujen lopuksi olleet mitään siveyden sipuleita (äitinsä kuoltua he juottivat Lootin känniin ja hankkiutuivat raskaaksi oikein isän kädestä) niin millainen ihminen heittää tyttärensä vapaaehtoisesti hullun mieslauman raiskattavaksi, vain säästääkseen pari enkeliä jotka olisivat voineet tappaa syntiset silmää räpäyttämällä? hurskas, ilmeisesti.

no, miehet eivät kuitenkaan huolineet tyttöjä ja lopulta enkelit sokaisivat heidät. sitten Sodoma tuhottiin. loppu.

Loot olisi saanut tarjota oman hurskaan perseensä sodomalaisille. kristinusko on niin syvällä omassa paskassaan että päivänvalo on siltä porukalta kadonnut jo aikoja sitten. ARGH. *kiehuu raivosta, häipyy kastamaan päänsä kylmään veteen*

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.