IRC-Galleria

Luna_Tica

Luna_Tica

Wannabe Daywalker

Selaa blogimerkintöjä

(^Arsenium - Love Me Love Me)

jeaaahh. tässä kohti itse asiassa jo nukuttaakin. tää viikko on menny vähän väsyneessä fiiliksessä, varsinkin ku keskiviikkona nousin normaaliin aikaan enkä saanu ylimäärästä aamu-unta niinku yleensä. mutta oli se sen arvosta :D pääsyy väsymykselle on tietty se että vahtaan South Parkia kahteentoista saakka joka arki-ilta... what can you do? digipoksin nauhotustila on rajallinen. kyllä mä yhen helkkarin kuukauden kestän vähän puoliunessakin. tällä hetkellä menisin ihan mielellään nukkuun, huomenna käväsen tsadissa, mutta pitää venailla että Mp3 latautuu.

tänään kävin taas Toptenissä ja myös Cittarissa leffojen toivossa. no win. perhanan keharikalkkunat ei halua myydä mulle niitä leffoja joita haluan. hermostuin sitten ja ostin ihan vittuillakseni Sin Cityn. (turha kysyä kehen vittuilu kohdistui, en tiiä itekkään). hyvä leffa, sitä ei vaan pidä kattoo liian usein ettei ala silmät flipata, ja pää.

tylsistyin koulussa tavallistakin enemmän, ulkona oli ihana ilma. system failure: skippasin ruotsintunnin ja lähin himaan ajoissa. puolustukseksi voin todeta että käytin sillä voittamani ajan imurointiin, tiskaamiseen ja pyykinpesuun.

join kupin teetä mutta se ei oo potkassu vielä. jos oisin hörppiny ilman maitoa niin varmaan tuntuis jo mutta sit en nukkuis ennenku viiden aikaan. hiippailen tästä odottamaan potkua.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.