IRC-Galleria

Luna_Tica

Luna_Tica

Wannabe Daywalker

Selaa blogimerkintöjä

That's a lotta nuts!!!Lauantai 10.05.2008 02:47

jooh, tänään oli sitten vuorossa filosofiatapahtuma jossain korvessa. koulussa vietin vaan ekan tunnin ja sekin oli ussaa. hehheh luuserit. ja keissi oli ihan ok, Kantin ajatukset totuuden, hyvyyden ja kauneuden kolmiyhteisyydestä oli itse asiassa aika mielenkiintosia (saa nauraa, mutta olen tosissani). pohdin hetken kirjoittavani paikan vieraskirjaan "Kenny for teh win" mutta jätin väliin, liikaa todistajia.

kotona olin kuitenkin vasta vähän ennen kuutta, söin ekana ja sit siivosin. kun kaikki tuntui olevan paikallaan, päätin katsoa Rentin; Lestat hankki DVD:n Kanadasta ja sain lainata sitä. kone päälle, levy sisään ja... "Check region code". huppista. leffa on siis, Kanadassa kun on valmistettu, väärää aluekoodia eurooppalaisille soittimille. eipä tullut ihan ensimmäisenä mieleen, olen kyllä kuullut tästä mutta luulisi nyt perhana sentään että levy on levy joka puolella maapalloa :D

jäi siis Rent väliin tältä illalta kun en itse osaa koodeja purkaa, toivottavasti Lestat saa kalliin tuontilevynsä jossain toimimaan. mutta vajaan puolen tunnin päästä alkaa Neloselta Amerikan Psyko, leffa jonka olen joskus nähnyt osittain mutten koskaan kokonaan. yay! hulluja miehiä ja käyntikorttiobsessioita! (ainakin luulen niin, muistan leffasta vain välähdyksiä xD)

nyt soppaa. nuha alkaa parantua mutta yöt on ikäviä, heräilen kuivaan kurkkuun. keskiviikkona multa evättiin siedätyshoito kun eivät voineet ottaa riskiä flunssan kanssa. mgöö.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.