IRC-Galleria

Luna_Tica

Luna_Tica

Wannabe Daywalker

Selaa blogimerkintöjä

Kato Majava!Sunnuntai 18.05.2008 01:38

...fiiiiiiikus. *wirn*

onko ihan pöljää inhota tyyppiä jota ihailee? o_O about vuosi sitten, Jak/Ban fandomini alkuvaiheessa, löysin netistä fanfictionistin joka kirjoittaa äärimmäisen loistavasti. hän on Undying Devotion-sivun perustaja ja on kirjoittanut monet parhaista J/B-ficeistä joita olen lukenut (huom, olen lukenut niitä PALJON). hänen tyylinsä on originaali ja tunteita herättävä, tarinat tuntuvat elävämmiltä kuin monien muiden.

hän ei kuitenkaan kirjoita enää, ainakaan J/B:tä. hänen ff.net-sivullaan on vuodatus siitä, kuinka hän on menettänyt uskonsa Inuyashaan, koska Takahashin juoni toistaa itseään. siksi hän on jättänyt kaikki ficcinsä keskeneräiseen tilaan ja ilmoittaa harkitsevansa niiden lopettamista mikäli Takahashi onnistuu saamaan IY:lle kunnollisen päätöksen. (tilanne on ollut tämä jo pitkään.)

en tiedä onko mulla mitään oikeutta kommentoida, mutta mielestäni kyseessä on varsin epäreilu ja itsekäs temppu; tyypillä on varmasti muitakin faneja kuin minä, muitakin ihmisiä jotka haluavat lukea lopun aloittamistaan tarinoista. silti hän käyttää julmasti God-tekniikkaa; "Give 'em the candy, then take it off. God lives from our tears, Stan."

tunnistan omat ongelmani kirjoittamisen kanssa; olen hidas, en välitä kieliopista hittojakaan, toistan itseäni ja tekstini on töksähtelevää. mutta en ikinä jättäisi tarinaa cliffhanger-tilaan vain siksi että olen pettynyt jonkun muun inspiraation puutteeseen, jos tietäisin että yksikin ihminen haluaa lukea sen loppuun! mitä iloa mun raapustuksista olisi jos kukaan ei lukisi niitä? vaikka kirjoittaminen on mulle terapiaa, kirjoitan ihan yhtä paljon muitakin ihmisiä varten. musta on ihanaa että joku pitää mun oikukkaasta tyylistä ja heittäytyy mukaan johonkin mun kirjoittamaan. sitä varten fanfictio on olemassa!

taito tehdä jotain on hyvä asia. liika ylpeys on huono asia. kun asia koskee muitakin ihmisiä, älä koskaan aloita tehtävää jota et voi viedä loppuun sortumatta lapselliseen marinaan.


Starting Rock feat. Diva - Don't go

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.